FIV cu DONATOR sau IAD- cap.2
Raspunsuri - Pagina 6
stamate spune:
montytaiana....vad ca si tie ti-a venit rusii tot azi ca si mine, am plans pana acum, dar ma simt mai bine acum, o sa-mi vad de viata mea, de facultate si servici, am 30 ani, sunt deja "baba", asta este..incerc sa imi revin si nu stiu ce o sa facem mai departe...poate anul viitor dupa dozarile hormonale a lui sotulica , mai vedem daca cocei ii mai face sau nu stimulare lui sotulica cu menogon si daca da..poate voi mai incerca o ultima inseminare de data asta, si o sa ii cer una dubla....dar asta nu stiu acum....va pup si va tin pumnii .
miruna79 , ..multumesc mult pt incurajari...mi-a facut tare bine sprijinul vostru fetelor , chiar daca nu va cunosc ma simt bine cu voi.
dma2007..imi pare rau....asta este fetelor, sa fim sanatoase si imp este sa avem grija de noi....mult succes dma la urmatoarea IAD, si multumesc mult fetelot, va pup pe toate .
si va trimit o

se spune ca florile inseamna copii...asa ca va doresc la toate un bb frumos si sanatos
zouzounaki spune:
dragele mele,am intrat doar sa va transmit multa curaj, noroc si succese cu reusite depline

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
montytaiana spune:
buna dimineata fetelor
sunt extrem de trista
inteleg cu fiecare zi care trece, cu fiecare rand pe care il citesc aici pe forum, ca nu se poate
nu se
dma2007 spune:
monty mi se rupe sufletul cand te vad asa dezamagita
nu stiu ce sa-ti mai zic
si noi suntem tare dezamagiti dar incercam...
mergem mai departe...
aspiranta
din 2006
mergem inainte!trebuie sa reusim!
montytaiana spune:
dma
tu cum lucrezi?
stiu ca ti am promis ca vb aseara dar nu m-am simtit bine
am zacut
cred ca si de rau dar si de suparare
poate ne vedem azi
eu oricum dupaamiaza am sa-l sun pe ginecologul meu de dinainte
care insa nu face nici IAD nici FIV
sa vb f serios cu el
eu asa nu pot merge mai departe
daca vrei eu ies azi un pic in oras
sotul meu vrea sa ma mai inveseleasca si ma duce la cumparaturi pe la victoriei
poate reusim sa ne vedem
dma2007 spune:
monty eu lucrez pana la 17 azi, maine plecam din buc la o nunta
vb si eu cu sotu si vedem
aspiranta
din 2006
iuca spune:
Montytaiana, stamate, kittyke, eu va inteleg supararea, e normal sa fii dezamagit dupa esec, dar asta nu inseamna sa nu mergem inainte. Chiar daca o luna, doua, trei vreti sa nu mai faceti nimic, eu zic ca dupa o vreme o sa incercati iar, intr-un fel sau altul, pentru ca parerea mea e ca nu poti sa renunti la ceea ce iti doresti cel mai mult. Cineva imi spunea ca de ce sa dau atatea bani sa ma chinui, ca pot sa-mi cumpar ceva de banii aia. I-am spus ca degeaba am de toate daca nu am ce imi doresc cel mai mult. (acum sa nu credeti ca am de toate, sa zicem ca doar strictul necesar, si sa nu credeti ca nu imi trebuie in casa diverse lucruri, dar daca as punea astea intr-o balanta, cel mai mult l-as vrea pe bebe).
Noi ne-am gandit ca daca nu o sa reusim cu inseminarile, poate chiar si un fiv daca am ajunge acolo, si adoptia e o solutie. Noua ni se pare ca viata fara copii nu are nici un sens.
Va 
pe toate si sa credeti ca Doamne-Doamne face si minuni si ne va darui si noua un bebe, intr-un fel sau altul, atunci cand va vrea El.
vrem si noi un
- din august 2005
vio
montytaiana spune:
nu iuca nu am de gand sa renunt
desi totul se face cu picioarele in tara asta
si mai ales de catre doctori
parca ar vinde intru-un supermarket, asa lipsiti de partea umana si de mila, interes sunt
privesc totul ca pe o afacere sau o indatorire de serviciu,dar nu mai au si vad latura umana,
disperarea si dorinta din vocea noastra, ochii nostrii, viata noastra
am sa incerc prin toate puterile noastre sa avem un bb
dar din cate vad nu stiu daca o sa si reusim
acum sa nu poti avea copii e o stare de normalitate
si prin tratament asa de putine cupluri reusesc
incat asta ma demoralizeaza
montytaiana spune:
daca mi-er zice cineva ca tr sa fac 10 iad si 10 fiv si apoi reusesc, sau ca or sa treaca x ani si apoi reusesc le-as face pe toate, as avea rabdare, dar sa stiu ca o sa fie bb
dar cand toata lumea da din umerii
dma2007 spune:
monty ti-am trimis pm
ar fi foarte simplu daca am stii cand se rezolva toate problemele...
asta e viata:suferim, mai si radem din cand in cand, si uite asa..
aspiranta
din 2006