Gravidutze si mamici din CLUJ - 25
Raspunsuri - Pagina 16
redai spune:
Meli al meu are acum 6,130 si poimaine face 3 luni,si tot ma plang ca nu ia klumea in greutate.
Mersi de raspunsuri.Vroiam sa va mai intreb ce apa folositi la bb pentru laptele praf.eu folosesc izvorul Alb de la Dorna ,dar lasa foarte mult calcar dupa ce o fierb.
Lore, mamicutza lui David
POZE
antoni spune:
Cristina-mersi, mie nici nu mi se pare grasuna sincer. adica nu-i slaba. e ca orice bebelus.
si inca o intrebare mai indiscreta-de cand am nascut am hemoroizi si nu pot scapa nicicum de ei, e groaznic, ma si doare si si sangereaza, de cate ori ma duc la baie. care ati fost in situatie similara sau stiti ceva ce as putea face, imi dati va rog un sfat.
noi incet ne-am culcat, ma duc si eu. va doresc o noapte usoara la toate
pupici
Meli+
Timea-Larisa
redai spune:
Meli supozitoare de hermozon 2 pe zi.Si eu am avut probleme.dar de astia se zice ca nu mai scapi o data ce ii ai.Eu in prezent nu mai sunt asha de rau.Exista dar sau mai micit.
Lore, mamicutza lui David
POZE
carrie spune:
fetelor
Bex toate tratatele de alptare, mai ales cele care din vest sustin ca nici un aliment nu e interzis in alaptare.acuma tu trebuie sa vezi daca exista alimente pe care daca le consumi bb are dureri de burtica si aici ar fi fasolea, varza, sucurile acidulate alimente care baloneaza…
Oana eu alaptez pe intuneric ca sa nu se scoale gaza si sa stie ca e noapte.vezi ca am pregatit majoretele!
Raluca ma bucur din suflet ca sunteti bine si ca ai laptic!
Noi am avut o tentativa esuata de inceput de diversificare, am incercat sa-I dau seara cereale Humana, cu lingurita si le-o scuipat rau.
Deliaa,bine ai revenit, se ingroasa randul mamicior calarite de doi bebei
.e o dulce Ana !si Thea a testat odata daca ii e moale caputzul.acuma ma lupt cu ea ca ii e asa draga ca o strange de numa’.refacere usoara, sper ca n-ai dat o fuga la birou…
Raluca super dulce bebelu tau, sa va bucurati de el si de printesuca!
Alex noi am facut botezul la Silva in faget o fost f fain dar era vara si am stat afara!
Kitzy suuuper!ma bucur ca esti bine!cu TT test si eu am auzit de rezultate fals positive, nici nu stii cum e mai bine.ai peste 35 de ani?
Meli mi-am amintit ca m-ai intrebat de tzinut in brate…nu cred ca exista reguli , si noi seara suntem mai maraite si necesitam mai mult alint, idea e sa-i gasesti activitati care sa-i atraga atentia si sa nu stea numai in brate ca-ti va rupe spatele!
Legat de greutate…e o teorie intreaga.Theodora a avut 8,5 kile la un an, putin zic eu dar arata f bine insa n-a fost niciodata o mancaciaosa…e un copil dezvoltat normal , energic darn u a fost nici odata grasuna.Sofia e mai durdulica, avem la 5 luni 7,1 kile, si mie mi-a spus ortopeda ca e grasunica dar si ea e in limite absolute normale.oricum daca media la un an e 9 kile e normal sa aiba si 8 si 10 sa zicem, nu?ca de aia e medie.deci nu te stressa!
Redai si eu spal batista bebelului la jet puternic!
Gabi, in scoica theoretic se poate pune copilul de la 0 luni, incearca sa o fixezi sa stea cat mai inclinata spre spate.in marsupiu eu am pus-o cate putin de la 2 luni.
sa va zic si eu vesti:stam aproape singurele in fundic la cererea ei expresa nefortzata, si ne rostogolim fundicul grasunel de pe spate pe burtica!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
CristinaGoji spune:
Meli - eu la prima sarcina nu am avut hemoroizi, si nici dupa nastere. Acum insa, la a doua sarcina, mi-au aparut chiar din primele saptamani, cand nici nu stiam inca (,) ca-s
. Mie Hermozom nu mi-a ajutat si dr. mi-a recomandat detralex pastile, 15 zile de 2 ori pe zi. Si deocamdata zic eu ca am scapat, adica nu ma mai doare. De sangerat, inca nu mi s-a intamplat, doar ca ma durea. In prospect la Detralex scrie ca pt hemoroizi se ia altfel, nu cum am luat eu, dar eu am mers pe ce mi-a zis mie dr. Nu am vrut sa ma abat.
Carrie - felicitari pentru "fundic" ![]()
Eu azi am fost de m-am intzolit cu haine de [gavi]. Inca mi-s mari, dar ma simt mai bine in ele, decat in cele "normale"
. Mi-am luat de la magazinul ala de vis-a-vis de terasa de la Central, acolo unde sunt si haine pt bebelusi. Is tare
. Va recomand magazinul ala, eu una is tare incantata de el.
Redai - citisem undeva ca apa plata nu trebuie fiarta. Cica la fierbere devine chiar toxica. Doar incalzita. Eu la Vladut ii dau apa simpla de robine fiarta, sau daca ii dau apa plata, nu o fierb.
Mami
14+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza
codruta_grg spune:
Redai, are dreptate Cristina, apa plata nu se fierbe. Noi Izvorul Alb folosim si acum.
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
Gabriela77 spune:
ce bine ca ati intrebat...nici eu nu stiam si am fiert apa plata si am vazut depunerile alea, m-am gandit ca nu e normal, asa ca fierb apa rece de la robinet!
Pana la urma, cum trebuie?
Cristiana, ce vesti bune! Bravo pt fundicul Sofiei!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
antoni spune:
buna dimineata si de la noi!
fetelor, apa plata eu am inteles ca nu-i voie in primele 3 luni la bebe ca poti sa-i suprasoliciti rinichii din cauza sarurilor.hm?
mersi de raspunsuri referitoare la kile, sper ca atunci cand voi incepe diversificarea,voi introduce alimente ca marul, care sunt mai hipocalorice si va fi ok.oricum, mie nu mi se pare grasuna.atata-i de dulce fetelor, ca toata ziua as tine-o in brate si as pupa-o.bine ca-i inca prea mica sa spuna sa n-o mai pup atata,hihi.
Carrie-mai incerci mai incolo.nu poti sa incerci marut?poate asta i-ar placea.sau supica de legume.felicitari si de la noi pt stat in fundic.cred ca-i o scumpa.
va doresc o zi buna la toate
pupici
Meli+
Timea-Larisa
OanaAlina spune:
buna dimineata!
noi suntem bine! sotul meu a racit destul de rau si sper sa nu racesc si eu! pana acum sunt ok! se pare ca am intrat pe ultima suta de m pentru ca e adevarat cu "pregatirea cuibului" ca eu is obsedata sa las curat acasa!
meli, gabriela - multumesc pentru raspunsuri! 
meli - nu se poate sa pui un bebelus la cura de slabire... din pozele mamarutei tale eu zic ca e o draguta! nicidecum grasuna!
cristina - felicitari pentru galuscuta ta! ce mare e deja!
multumesc pentru pregatirea majoretelor!
ioi fetelor cateodata ma apuca groaza... ufff! mi-e frica... altadata ma gandesc ca va trece repede!
o zi frumoasa la toata lumea!
OanaAlina
bebele nostru scump si drag