Gravidutze si mamici din CLUJ - 25
Raspunsuri - Pagina 17
antoni spune:
Oana-eu spuneam ca nu exista mai fricoasa ca mine si ca degeaba a trecut peste toata lumea, eu nu voi reusi.si a fost ok.vei trece peste si o sa-ti tii puiutul in brate.numai la asta trebuie sa te gandesti.si poate vei fi una dintre norocoasele care abia ajungi la spital si si nasti, hihi.vezi tu, cand vei fi dilatata la 3-4 poti cere epidurala, vezi cum sunt durerile, dar eu spun sa ceri.bine, acum toate au un risc, dar nu trebuie sa te gandesti ca tocmai tu vei pati ceva.nu le poti calcula si garanta toate de la inceput.va fi bine!inca un pic si ne pui si tu poze cu bebe.iar noi vom fi aici si iti vom tine galerie!!!
Meli
kitzy spune:
Carrie am 28 de ani si m-a intrebat daca vreau sa fac TT. Oare o fi vazut ea ceva si nu mi-a zis? Ca acuma ma ingrijorez iara.
12+
pufulet74 spune:
Kitzi, nu te stresa, probabil te-a intrebat pentru ca in ultimul timp foarte multa lume il face, chiar daca are sub 30 de ani.
------------------------
Flory
36+
Joshua Raphael
AMR 4 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
nrl spune:
Kitzy, nu te mai stresa, si eu am tot 28 de ani si nici nu m-a intrebat daca vreau, m-a trimis pur si simplu sa-l fac. Si nu am avut nici un fel de probleme cu bebe. Se pare ca depinde de doctor, unii il recomanda la toata lumea.
Nicoleta
34+
CristinaGoji spune:
Neatza!
Meli - eu apa plata am inceput sa-i dau doar de vreo 2 luni, tocmai din cauza excesului de saruri din aceasta. Altii insa, chiar si unii doctori, o recomanda pentru prepararea laptelui praf.
Mami
14+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza
kitzy spune:
No m-am mai potolit, daca si voua vi s-a recomandat, am vazut ca se uita pe monitor foarte atenta si mi-a zis: nu faci si niste teste genetice? Pe moment nu mi-a picat fisa, am auzit ca se fac, dar pe net am vazut ca se fac dupa 35 de ani si am intrat la banuieli. Dar daca si voi l-ati facut...
12+ cu posibil 
antoni spune:
Kitzy-depinde de medic. eu am vrut sa-l fac dar medicul meu a zis ca n-are rost inainte de 30 de ani si daca n-am avut probleme in familie. si ma bucur ca n-am facut-o.am prietena la care i-a iesit fals pozitiv, s-a dus in Germania, si acolo la fel, s-a hotarat sa tina bebe, si are gemeni perfect sanatosi. deci...sa nu cautam problemele. parerea mea.
Cristina-mersi, o sa incep si eu sa folosesc apa plata
Meli
bex spune:
Neata, fetelor:)!
azi ness cu laptic yummi;)
gabitza, am uitat cred sa zic, iar daca am zis...scuze ca ma repet, a fost adorabila papusa imbrcata in alb la botez:) si tu esti f slabuta:) cat ai dat jos in total?
meli, e adorabila timea cu piciorusele ei, lasa ca nu e grasuna, am vazut copii grasuni, nu e cazul (care aveau 7 kile la 6 saptamani)...
carrie, merci! ma gandeam sa manacn cam ca si acum, dar nici nu vreau s experimentez pe burtica ei ce nu e ok, am citit tot felul, dar vroiam sa stiu concret cum v-ati descurcat voi 
kitzy, nu te mai stressa atat! fa cum doresti tu, ti-am zis, dr. Muresan recomanda cam tuturor cu care am vb. Dar cum spune Meli, poate iesi si asa, aiurea si sa te stresezi inutil. pe de alta parte, poate identifica intr-adevar o problema.
no, va pup ce zi frumusica e:) astept sa vina vineri!!!! sa primesc iar must! ciuda, ciuda!!!
http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co
37 +
Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg
OanaAlina spune:
meli - multumesc mult pentru incurajari!
sa ma ajute Dumnezeu si sa fie bine!
gabriela - abia acum am vazut ca ai pus poze de la botez!printesa ta e suuuper! foarte frumoasa imbracata! iar tu arati foarte bine si te prinde noul look! 
kitzy - si eu am facut triplu test chiar daca nu am 35 de ani! dr mi-a zis ca ea imi spune de el si lasa la latitudinea mea daca vreau sa il fac sau nu! nu iti mai fa atatea probleme ca totul va fi bine!
bex - ma zapacesti cu cafeaua in fiecare dimineata!
dar incerc totusi sa ma abtin!
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
iko spune:
Buna dimineata
Cristina multumesc ca mai pus pe lista
Kitzy vizavi de TT nu trebe sa te speri pentru ca mai nou medicina ie o afacere sant medici care au contracte cu diferite laboratoare farmaci sau primesc o suma de bani daca recomanda un anumit medicament asa ie si cu analizele cu cat mai multe paciente trimit la test cu atat mai multi bani iau
Az ma duc la echograf sa o vedem pe bebita abia astept si sa vedem dupa contractiile pe care le am cum stam cu colu sper ca ie bine si bebe mai sta 2-3 saptamani
iko
+36