Gravidutze si mamici din CLUJ - 25
Raspunsuri - Pagina 15
Victo spune:
kitzy..sg problema e ca s-ar putea..nu e obligatoriu..sa fie cazul sa faci si amniocenteza, daca apare un risc mai mare.
dar decat un copil bolnav si chinuit...mai bine faci testul!
37+
piticul Stefanut
AMR 3 SAPT
redai spune:
fetele care aveti batista bebelusului spuneti-mi si mie va rog cum o spalati?partea detasabila o spal cu greu cu o scobitoare,dar cealalta?ca a intret prin gaurica aceea mica muculet si e tare scarboasa.
Lore, mamicutza lui David
POZE
pufulet74 spune:
Salutam fetele :)
Am intrat sa va spun apropo de triplu test, ca am vazut ca discutati despre el.
Din cite stiu eu se face dupa 35 de ani iar inainte numai daca vreti.
Eu l-am facut si nu a fost o experienta foarte placuta, am ajuns la amniocenteza.
Trebuie sa stiti ca triplu test are o marja de eroare, deci nu iti spune 100% daca copilul are deficiente genetice (pentru ca asta se analizeaza). Al doilea lucru pe care trebuie sa il luati in considerare este faptul ca sunt o multime de rezultate fals pozitive, adica testul are un rezultat fals.
Daca ar mai trebui sa il mai fac odata, nu stiu daca as mai alege sa trec printr-o asemenea experienta...
------------------------
Flory
36+
Joshua Raphael
AMR 4 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
codruta_grg spune:
Redai, eu o curatam cu jet puternic de apa, imedait dupa ce o foloseam. Atat, ca doar trage aspiratorul, nu sufla...:)
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
OanaAlina spune:
am si eu o intrebare referitoare la sterilizator... se pune apa, se sterilizeaza iar dupa aceea se usuca in aer sau cum?
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
ALEX29 spune:
FETELOR sunt bine ,totul e ok ,ce bine ca m am dus ca m am mai linistit ,mi a dat sa fac tratament cu augmentin (un antibiotic ce se poate administra si in perioada alaptarii )
va doresc o seara super ,ma duc sa prind cateva ore de somn
INGERASUL MEU TIADRIS
antoni spune:
Redai-il speli cu un jet puternic de apa. se curata, si vorba lui Codruta, aspiratorul trage nu sufla.
Oana-se sterilizeaza si curge apa din ele.nu se usuca la aer.atat numai.
pupici la toate
Meli
Gabriela77 spune:
Ce frumos e bebe Mihai, Raluca! Si se vede ca Ilinca e topita dupa el! Frumosi copii! Sa creasca mari, sanatosi!
Alex, ma bucur daca ti-am fost de folos.
Am gasit sac de dormit foarte frumos. In Manastur, vizavi de Big!Eu mai am o intrebare la mamici. De la ce varsta se poate bebe in scaunul de masina si in portbebe? Am pus-o pe Sara in scaunul de masina, dar mi se parea ca statea tare chinuita…
Oana, ce vesti…pe mine m-au apucat emotiile pt tine! Ce frumos ca o sa vezi pe Maria!
Cu unghiile, da, eu le-am taiat scurt, ca toata ziua lucrezi la bebe. Da, Oana, le pui la sterilizat cu apa, cata trebuie, dupa care le pui la uscat, eu am o tavita si acopra cu fasa sterila
Kitzy, ma bucur ca e bine bebe al tau!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
antoni spune:
am uitat sa va spun ca am fost la ortopedie, totul e ok , dar medicul zice ca e grasuna tare. ca cica un copil la 1 an trebuie sa aiba 9 kile si a mea are 6 si un pic. pai mie mi se pare putin 9 kile la un an. acum s-o tin la regim? fetelor, ale voastre cate kile au???????????
HELP!!!!!!!!!!!!!
Meli+
Timea-Larisa
CristinaGoji spune:
Meli - nu te stresa cu greutatea!!! Bebelusii adauga mai mult in primele 3 luni si dupa aia mai incetinesc ritmul. Vladut la 3 luni avea 6,250, iar la 10 luni - 9 kg, si totusi intotdeauna a arata mai slabut. Acuma fiecare creste in ritmul propriu si toti slabesc cand incep sa faca miscare, mai ales cand incep sa mearga.
Mami
14+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza