Pestisori,pestisori...(26)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Andanii multumesc mult de tot.
Bine ai venit in gasca... nu te vad in lista. Prima data pe aicI?

Crig... offfff... multa sanatate. hai ca ati bifat-o si pe asta... Sta fata linistita cand o fi gravida... ca io am avut un stres

Nally te-am priiiiiins... stai ascunsa? Hai ca am vazut io ceva, pe undeva... Treci la raport.

Mariaanna suntem cam tacuti in ultimu timp... e o liniste pe aici... dar poate ne revenim... ca uite ce zice Danuta/red] ... numa de bie

Am fost azi cu baietii sa le fac un exudat... ca pare ca o iau de la capat cu virozele... macar sa vad daca au ceva in gat, rezistent la toate cele... e a doua viroza intr-o luna...

Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

M-ai prins!!!

Adevarul e ca nu am prea mai intrat pe forum de taaree multa vreme! Din motive multe mai putin sau nu obiective... subiective...

Vreau sa urez acum in al 13-lea ceas un sincer la multi ani tuturor pestisorilor! sa fiti iubite si fie ca toate dorintele sa vi se implineasca!

Si daa... astept doi pui de om azi am implinit 12 saptamani cu mici peripetii pe care nu le mai doresc... si sper sa ajungem cu toti 3 cu bine la sfarsitul lui septembrie daca nu chiar in octombrie! Ce sa va spun suntem emotionati, incantati, speriati, nerabdatori sa ne vedem minunile ...

Pupici

Nally si Sebastian (14.04.2004) - cu 12 s - D.P.N 6 Oct. 2008

Poze cu Sebi!

[red]* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Nally multa sanatate si sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Continuarea...

Pestisori, pestisori...(27)

Mergi la inceput