Pestisori,pestisori...(26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Crig, Danuta, Xandruta,multumesc de primire si de urari.

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

quote:
Originally posted by elyanne

xandrutza wow... ce-ai cu noi... ce de bunatati...

Multumim pt. voturi

Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

ai niste copii frumosi , deja i-am votat de cateva zile , pur si simplu mi-au placut la nebunie , si elena este dulce, dulce .... azi am citit la intamplare si am vazut ca e vb de copii tai si baietii nascuti in exact in ziua in care m-am nascut eu (ma rog cu 34 de ani mai tarziu decat mine) ... sa-ti traiasca sanatosi si voiosi , si sa-ti aduca numai bucurii

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Andanii multumesc mult de tot.
Bine ai venit in gasca... nu te vad in lista. Prima data pe aicI?

Crig... offfff... multa sanatate. hai ca ati bifat-o si pe asta... Sta fata linistita cand o fi gravida... ca io am avut un stres

Nally te-am priiiiiins... stai ascunsa? Hai ca am vazut io ceva, pe undeva... Treci la raport.

Mariaanna suntem cam tacuti in ultimu timp... e o liniste pe aici... dar poate ne revenim... ca uite ce zice [red]Danuta/red] ... numa de bie

Am fost azi cu baietii sa le fac un exudat... ca pare ca o iau de la capat cu virozele... macar sa vad daca au ceva in gat, rezistent la toate cele... e a doua viroza intr-o luna...

Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

DA prima oara pe la voi in vizita , si nu m-am putut abtine sa-ti spun cateva cuvintele dat fiind faptul ca baietii dragalsi sunt pesti de-ai mei
poate va mai vizitez ... ei da stii cum e, sunteti deja o gasca formata , hop si io pe aici

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Dar avem loc pt. toata lumea
Si cum aici este foooooarte liniste... poate asa mai scriu si fetele cu vechime... Care au disparut.... Hei... unde ati fugit???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Eliana mi-ai luat vorba din gura...asta vroiam sa zic,in baltuta mai asteptam pestisori...mai mici,mai mari..
Multa sanatate puilor tai,imi pare rau ca-s bolnaviori,dragii de ei..Eu uitasem si ii votam a doua oara,dar nu m-au lasat..hihihi

Chiar as vrea sa mai cunosc si eu parerile altor pestisori,dar vad ca se lasa asteptati..

Mergi la inceput

Fetelor...va invit la o cafea ...de bucurie,ca am reusit sa merg sa-mi fac analizele alea obligatorii.Chiar sunt curioasa ce mi-o iesi,ca nu mi-am mai facut de cand eram graviduta

Mergi la inceput

Nu merge, decat odata
Tin pumnii sa iasa bine analizele.
Le-am facut si eu prin februarie si au fost ok.

Mergi la inceput

Hai ca ajunseram pe pagina 3...unde sunteti fetelor?

Eliana merci Cum ii recunosti pe gemeni,sunt identici,sau difera putin? Am si eu in familie doua verisoare,gemene,dar una dintre ele are o alunita pe obraz...

Mergi la inceput

Umbla teleleu pestisorii nostri...

Ii diferentiez... eu
Ceilalti zic ca's identici si la fel...
Andrei are o alunita, dar pe fund
Iar dupa varsatul de vant mihai a ramas cu semn in frunte...
Sper ca in timp sa mai le apare niste alunite pe fata, mana macar...

Mergi la inceput