Pestisori,pestisori...(26)
Raspunsuri - Pagina 17
elyanne spune:
La muuulti ani sarbatoritelor de azi! 
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
danuta36 spune:
Denisam, Scarmanus,Denii mic,Nexus,ache
LA MULTI ANI Xandrutza!
(scuze de intarziere)
elyanne spune:
Azi se incheie party-urile... Si cam putine ati dat de baut 
La muuuuuulti ani sarbatoritelor de azi! 
Maruta mai citesti pe aici? Ce mai faceti? Ce mai ziceti? Pitica a crescut... e fata mare... Poze, ceva?
Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
xandrutza_76 spune:
La multi ani sarbatoritelor de azi! 

Multumesc si eu pentru felicitari. Si imi cer scuze ca nu am fost prompta, asa ca va invit la masa.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Eliana, v-am votat. Amandoua fotografiile mi-au placut.
poze cu noi
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
La multi ani sarbatoritelor de azi!
Multumesc si eu pentru felicitari. Si imi cer scuze ca nu am fost prompta, asa ca va invit la masa.
poze cu noi
Moamaa,ce bine arata mancarurile...multumim de invitatie,venim! Oare ce contine salata greceasca?
elyanne spune:
xandrutza wow... ce-ai cu noi... ce de bunatati...
Multumim pt. voturi 
Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua

mariaanna spune:
Buna!
Mai primiti un pestisor in balta voastra?
Nascuta pe 16 martie 1979, am un baietel de 5 ani jumatate.
Mi se intampla de multe ori sa alunec in "navod".Desi stiu ca nu e bine, ma las dusa de val, la rele...Asa suntem toti pestii?
Mariaanna
cand vine BB?
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by mariaanna
Buna!
Mai primiti un pestisor in balta voastra?
Nascuta pe 16 martie 1979, am un baietel de 5 ani jumatate.
Mi se intampla de multe ori sa alunec in "navod".Desi stiu ca nu e bine, ma las dusa de val, la rele...Asa suntem toti pestii?
Mariaanna
cand vine BB?
Mariaanna bine ai venit!sa stii ca si eu is mai noua pe aici..

P.S. astepti bb 2?