Pestisori,pestisori...(26)
Raspunsuri - Pagina 16
elyanne spune:
La muuuuulti ani sarbatoritelor de astazi! 
Mai sunt 2 zile si vine ziua meeeeeea 
Ne pregatim de party... ma rog, unul mai mic
De cand s-au nascut baietii... luna martie a devenit luna lor... dar tot nu ma las... duminica e ziua mea... si cine isi mai aduce aminte ca mai sunt si eu nascuta in martie o sa vina pe la noi... Asa ca trebe sa vad ce cumpar... Nu ma apuc sa bucataresc pt. ca n-am chef, n-am timp... si nici spati usa am desfasor.
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
danuta36 spune:
La multi ani Simi,Elly!
Am vazut si eu poze cu Mariuca,innotatoarea mica,e frumusica foc!Poate o sa invete si-a mea sa inoate,ca eu n-am reusit,parca mi-e frica de apa,cu toate ca-s 'acvatica'..![]()
Eliana sa fie cum iti doresti tu,ca doar e ziua ta...la mine n-au mai ajuns nasii,ca-s tare ocupati...cu toate ca le-am zis ca-i astept si ma pregatisem...Unii asteapta invitatii speciale,deh..
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI ELIANA!

...sa ai o zi minunata,sa te distrezi ca meriti,sa fii mereu fericita si sa-ti traiasca minunata ta familie
!
la tot acvariu,scuze dar sunt foarte ocupata,cu munca asta
,nu apuc sa mai intru!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
crig72 spune:
La multi ani Eliana!!!sanatate si muuulte bucurii!!
maine ajungem si noi acasa dupa o mica plimbare.m-am saturat de frig..vreau caldura!!
va pupacesc de va zapacesc!
tare-mi place cum suna.
xandrutza_76 spune:
La multi ani Eliana! Multa fericire si realizari frumoase!
La multi ani Nally, Ioana Co, Orhidee, Dia_codat, Adrienne_12 si Ra_mata!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
elyanne spune:
La muuulti ani sarbatoritelor de azi! 
Multuuuuuuuuuuuuumesc mult de tot

Eu am sarbatorit azi-noapte prin munca
... aveam de lucru si era urgent, iar ca sa fiu astazi linistita si sa pot sa ma destrabalez fara sa stau cu gandul la ce am de lucru si cand termin... m-am culcat la 4. Iar la 8:30 mi-a dat mandra trezirea... asa ca voi fi chiauna de ziua mea ![]()
Acu trebe sa mai pregatesc una alta, da urepede cu aspiratorul... si gata, sa vina cine-o vrea sa manance tort.
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
xandrutza_76 spune:
La multi ani Denisam!

poze cu noi
elyanne spune:
La multi ani, Denisam! 
xandrutza_76 spune:
La multi ani pestisorilor: Scarmanus, Denii mic, Nexus si Ache!

poze cu noi