Mamici de septembrie-octombrie 2007 (97)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pisicuta, sa iti traiasca puii si sa fie usoara revenirea la serviciu.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Vad ca nici azi nu sunteti prea vorbarete. Ma duc sa ma amuz cu Andrei care rade si vorbeste cu caruselul lui. E asa haios "aeo" si "haeo" si "ngeo". Plus miscat din maini si picioare. Mai nou ridica picioarele la 90 de grade, asta ar trebui sa fac eu pentru abdomen.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna,

Sim, cum poti sa ne spui asa ceva, auzi 2-3 kg, lasa ca iti mai dau eu si cred ca mai sunt amatoare....sa nu te superi, eu am +6 dar asa cum spunea Roxana pe popou si coapse.

Bebe este un cuminte noaptea si dimineata, peste zi are baiatul chef de joaca, sper ca si azi sa fie la fel, imi ajunge ca acum astept sa vina nenea instalatorul, au bagat apa cu presiune in calorifere si mi s-a fisurat o teava la bucatarie, si stau de2 ore cu carpa sa strang apa, mai am si parchet in bucatarie, va dati seama....sunt tare ''fericita'', nu puteau sa bage presiune de ieri cand era si sotul acasa( azi a plecat in delegatie) zzzzzzzzzzzzzz

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/user/cecilialata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Voi ati gasit carusel pentru patut gen tarc???????? unde????????
eu nu gasesc, avem un carusel dar nu-l putem pune pe patutul nostru.......

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/user/cecilialata

Mergi la inceput

Cecilia, imi pare rau ca ai probleme cu tevile. Noi pandim caldura la apartamentul vechi, ca am pus calorifere noi acolo si tare imi e sa nu avem si noi surprize. Carusel de tarc habar nu aveam ca exista.

In alta ordine de idei sunt tot in pom cu botezul. Insa cred ca ma va ajuta o prietena de la poznasi de ian-febr 2004 care are o firma pentru organizare evenimente. Astazi astept raspuns de la Doina. Sambata am fost in crama la cina si tare mi-a placut, inca mai cred ca este exact ceea ce voiam. Cica sa dau comanda de invitatii, dar ce sa scriu pe ele?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Eu sunt amarata ca bebe al meu care avea o fetisoara asa de curata,s-a umplut de bubite rosii parca ar fi niste cosuri,sa ma duc la doctor cu el?Sunt asa in obrajori off si altceva m-am saturat de vizitatori idioti care vor sa-l ia in brate si sa-l pupe si sa-l agite zici ca e papusa.Voi cum v-ati descurcat?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Gata, am revenit. Am luat cizmulite, o geanta, curea pentru mine, iar pt sot am gasit papuci de casa cu sigla Steaua si m-am gandit sa ii fac o surpriza (asta ca sa nu i se faca rau cand vede bonul fiscal )
Rox, la mine crapa pielea in continuare sub fese, nici nu imi vine sa cred. Sincer, preferam inca vreo 2-3 kg pt ca pe alea le dadeam jos, dar cu vergeturile ce fac???? Si sunt de alea scurte si multe, asa de urate .
Cred ca mi s-a declansat sinuzita de la vremea asta ca ma dor sinusurile de mor. Abia astept sa dea caldura, macar in casa sa nu ma mai doara. Cecilia, zici ca la tine au facut probe? La mine nimic deocamdata.

Sim si Stefan (25.08.2007)
www.flickr.com/photos/15009148@N07/with/1569100286/" target="_blank">Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Moldoveanca, si Stefan a avut si au trecut singurele. Eu doar il stergeam pe fata cu o compresa sterila inmuiata in apa fiarta si racita sau apa plata. De ce nu le spui vizitatorilor ca il pot vedea, dar nu il pot lua in brate?

BB Stefan creste

Mergi la inceput

Teoooo, si azi tragi chiulul? Treci macar si fa prezenta, ca sa stim daca esti tot 2 in 1 sau e cazul sa punem fetele la treaba.

BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

'neatza cam la pranz!
Ce m-am nimerit sa scriu chiar dupa apelul lui Sim!
Raportez o noapte de cosmar:dureri pelvine cumplite,pipi si kk de 4x/ora,toata noaptea.La 5 am clacat si m-am ridicat din pat ca-l deranjam rau si pe sotul meu,ca tot trebuia sa ma ridice,sa ma intoarca,plus vaicarelile mele de rigoare!Horror!Daca ma durea asa de rau de-mi dadeau lacrimile instantaneu si inca nu nasteam,dar la nastere cum o fi?
M-au luat niste emotii,de fac pe mine.
Asaaa,si dupa ce-am stat pupaza de la 5-8 dimineatza,m-am bagat apoi l asomnic pin' la 13!Viatza frate,sunt dereglata rau de tot.Bebe se insurubeaza prin burtika,miscari f ferme,dar infundate.Cred ca-si cauta usitza
Sunt destul de linistita in ceea ce-l priveste pe dr.Mi-am luat o piatra de pe inima ca a inceput programul de consultatii.Daca pina maine dimineatza nu mi se intimpla nimic,maine ma prezint la control.
Mi-am pus spagile in plicuri,bagajul e gata,tre sa scot landoul sa-l las pregatit pt. sot sa vina sa-l ia pe bb din spital.E simpatic foc,ca are si toarta de prins si n-o sa-l mai iau in scoica sa stea coloana curbata,o sa-l tin si prin casa cind e treaz tot in landou!
Sunt happy,mi-au dat drumul la caldura,e f fain in casa!Ma saturasem de AC ca mi se usca nasul rau!

Teodora 39 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput