Mamici de septembrie-octombrie 2007 (97)
Raspunsuri - Pagina 5
Roxali spune:
Rox spor la drumuri.
BbYasmin care mai e situatia??
FELICITARI ADHNANA, VIKY SI SANATATE PUIUTILOR!
Ali38si Enrico 7ani
poze
Roxali spune:
quote:
Originally posted by navicula
Buna gravidutelor, mamicilor si bebicilor
in data de 9 octombrie la 5,55 a venit pe lume Paula Maria, o printesa de 4,1 kg si 53 de cm, si desi am zbierat tare, tare prima mea nota de pe lumea asta a fost 9. Nasterea a fost naturala 100% cu inevitabila epizotomie. Acum suntem bine, suntem acasa si ne luptam cu colici, speram sa le dam de capat sau cel putin sa reziste mami ca mie imi place tare mult la ea la tzitzi.
Felicitari mamicilor, somn usor si multa pofta bebicilor, curaj si nastre usoara burticilor
FELICITARI PPENTRU MICUTA PRINTESA!
Alina si Paula Maria (9 octombrie 2007)
Alina 31+
Ali38si Enrico 7ani
poze
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Rox spor la drumuri.
BbYasmin care mai e situatia??
FELICITARI ADHNANA, VIKY SI SANATATE PUIUTILOR!
Ali38si Enrico 7ani
poze
roxali, situatia s-a remdiat!! a fost alarma falsa !!! multumim de intrebare!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
37 si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 1-2 sapt!!!!
slippers76 spune:
Buna dimineata
Azi m-am trezit devreme, ca mi-am trimis fata la gradinita.
Annisia, aseara n-am mai avut timp sa ma uit la poze, dar acu am bagat un oki. Ce haioooos e! Mai ales cu cornitze! Si ce mult mi se pare schimbat! Asta am abservat si la al meu: au inceput sa aiba figuri expresive si simpatice. Vorba lui M, ca sa te parafrazez cu B al tau, arata a omuletz, nu a botz de carne.
Tomasa, lohiile au fost si la mine intermitente. Cand cargeu, cand se opreau complet, cand erau asa, o vaga impresie de lohii. Ce mi se pare si mai ciudat acum, e ca de ieri am inceput sa am o scurgere ca de ciclu, nu prea abundenta, si fara alte simptome (la mine ciclul este "simptomatic" rau). Oricum ma duc la control saptamana asta, asa ca o sa ma lamuresc eu ce si cum. Cat despre hainele de copii, maaare dreptate ai! Oriunde am fost in lumea asta am gasit haine de copii mai ieftine si de o suta de ori mai frumoase decat aici.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
slippers76 spune:
Sim, 2-3 kilograme de dat jos? Pai esti fericita mamico! Eu alerg toata ziua pe scari in sus si ni jos si am ramas tot la 62 kile de trei saptamani incoace, adica 8 kile de dat jos. Dar asta e! Atat timp cat este lapte, nu ma plang. Oricum gimnastica nu pot sa ma apuc sa fac, pentru ca mi s-a inflamat din nou nervul din sold si abia merg, daramite sa mai fac si scalambaieli.
Navicula, bine ai venit mamico! Sa-ti traiasca printesa!
Sabina, uite unde la noi, sa nu mai fii suparata. Lasa ca dai tu jos si kilogramele! Deocamdata bebe Gheo e mai important! Distractie placuta la Busteni!
Miruna
Vlad
sim_stoian spune:
Rox, Ana au mai ramas 2-3 kg, intr-adevar, dar astea sunt sunci de pe burta care le dau jos greu si doar cu exercitii. Incep undeva in dreptul coastelor si se vad urat Si daca o sa mai mananc baclavale seara la 10 cred ca or sa se faca mai multe .
Isabeluta, pai de ce ti-ai pierdut curajul? Ieri erau 8 grade si de aia l-am bagat in fash. Plus ca Stefan seamana cu taica-su, ii cam place caldurica. Daca ii e frigut urla de nu se mai opreste. La fel daca ii e prea cald (dar cam rarut).
Sabina, lasa kilele alea ca o sa le dai tu jos, lapte sa fie acum.
Eu ma pregatesc sa ma duc pana la Leonardo sa fac niscaiva achizitii pentru iarna. See you later! Paaa!
Sim si Stefan (25.08.2007)
www.flickr.com/photos/15009148@N07/with/1569100286/" target="_blank">Poze
BB Stefan creste
violetan spune:
felicitari fetelor care au nascut, sa va traisca puiutzii si sa fie sanatosi! eu mai bag cate un ochi din cand in cand la voi la odisee ca sa vad ce mai faceti, iar azi in mod special am intrat sa vad ca amai sunt noutati despre bebe mario.
stie cineva?
sa dea doamne doamne sa fie toti puiutii sanatosi!
pupici
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Roxana_G spune:
Ana, dimineata fata mea voia sa mearga in sandale. Ca deh, nu merg ghetele la rochita. Am amenintat-o ca nu o mai schimb si ca sta cu aceleasi haine toata saptamana. Apropos de haine si perindari, te-ai uitat cumva la incaltaminte pentru fetite? As vrea niste cizmulite de piele imblanite (apres-schi avem deja) si niste pantofiori mai eleganti pentru botez.
Sim, eu mai am 7 kg in plus, toate sunt sunci, toate se dau jos greu, daca se mai dau vreodata, si sunt nu numai pe burta, ci si pe fund si pe coapse.
Noi am revenit de la analize, Andrei a fost rapid cu pipi de data asta. Sa vedem cum ies rezultatele. Acum il tin cu terasa deschisa. E cu un hanoracel si pantaloni mai grosuti, si un body. I-am pus o paturica, sper sa nu ii fie frig. Apropos de frig, imi spunea asistenta de la pediatrie sa nu ma stresez cu frigul, ca bebelusii au temperatura corpului mai ridicata si ca nu au probleme pana la minus 10 grade.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Pisicuta spune:
Ma bag si eu in seama, mai ales ca octombrie este luna mea de maxima Glorie, caci in aceasta luna am nascut de doua ori: o data in 17 octombrie 2003 pe Vladut, baietelul meu cel mare si a doua oara in 15 octombrie 2005 pe Raducu, baietelul meu cel mic, pe care astazi l-am parasit la prima ora ca sa ma reintorc la lucru dupa un concediu de mai bine de 4 ani! Va sarut si va salut pe toti membrii DC!
Pisicuta, mama lui Vladut & Raducu
slippers76 spune:
Deci ce spuneam eu ieri? Copiii mei sunt cuminti numai in weekend!
Vlad e treaz de la sapte dimineata si nu mai vrea sa doarma neam. Nici afara n-a vrut sa doarma, si acum e asa de obosit ca urla de nervi. L-am lasat un pic pe canapea in sufragerie ca nu mai poooooot!
Sim, spor la "achzitii". Sa ne spui ce ai gasit frumos.
Rox, sincer nu m-am uitat la incaltaminte. Am ocolit elegant standul, desi matza mea se infipsese direct acolo. Deh, papucei de printesa cu zorzonele. Adevarul e ca pantofi de toamna avem cu carul. Are vreo sase perechi, si pantofi si ghetutze si zau ca nu mai vreau sa-i cumpar altele. Cizme mai are de anul trecut, de fapt i-am cumparat prin februarie doua perechi, ca o strangeau cele vechi. Asa ca sfarsitul asta de an il declar "free of shoes shopping".
Ma duc la el, ca parca nu se mai opreste din urlat. Credeam ca o sa oboseasca...
Miruna
Vlad