Mamici de septembrie-octombrie 2007 (97)
Raspunsuri - Pagina 4
bb_yasmi spune:
mamicute, spuneti-mi si mie cum sunt contractiile, durerile "de la final"?? eu simt asa o durere ca la ciclu, plus ca parca as fi deranjata la burta...sa nu mai zic de durerea de spate.... or fi semne????
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
36+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 2-3 sapt!!!!
isabeluta spune:
Un bine ati venit pe lume ultimilor bebelasi si felicitari mamicilor lor!!!
Rita imi pare rau pentru suferintele tale si ale bebelinei tale. Sunteti niste parinti minunati si meritati din plin sansa de a fi fericiti!
Nana bine ca totul s-a terminat cu bine. Nu te lasa coplesita de ce s-a intamplat si bucura-te de clipele fericite de acum alaturi de bebelasul tau.
Despre noi ce sa zic o zi de liniste si program, apoi alte trei de cosmar. Azi de exemplu nu a dormit decat cate 15-20 minute intre ora 10 si ora 20. Faza tare este ca stie foarte bine cand e ora de papa desi mai fura intre mese cate un "desert". Si eu nu pot niciodata rezista la plansetele lui. Plange cu lacrimi fetelor de mi se rupe sufletul. Sunt terminata si in loc sa dorm acum incerc sa mai citesc cate ceva din ce ati scris.
Eu imi tot fac curaj sa-l scot afara. L-am scos pe balcon si l-am lasat cu geamul deschis...cand am vazut insa pe Stefanut al tau Sim cat e de infofolit mi-a disparut si farama de curaj ce-o mai aveam. Maine poate...
isabeluta si Vlad Matei
feciorasu`mamei
urmychance spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Am si eu cateva intrebari:
-pt. "laptarese": ce mai mancati fetelor? idei dem enu pls ca sunt in pana de idei si ma tem sa mananc orice...Maria nu are colici si nici nu vreau sa faca. Stiu teoria cum ca de fapt colicii nu ar exista, ca tin de maturitatea intestinului asa ca-i face sau nu indiferent de ce papa mama, ca tin de psihic, etc. dar tot nu as risca .
-pt. cezariene:
1. lohiile-ceva mi se pare ciudat, parca nu-mi amintesc asa de la prima nastere. In unele zile nu curge nimic (2-3 zile) si apoi curge destul (cat sa umple un tampon sau doua) si de culoare rosie, nu sange curat, dar o secretie destul de colorata. Prima data curgea putin si constant si a tot fost asa, putin si decolorat, pana la 6 sapt.
2. cand va apucati sau v-ati apucat de abdomene? eu m-as baga deja ca nu ma mai doare burtica, dar stiu ca acum nu se poate...pe la 6 sapt. insa o fi devreme? asta nu l-am intrebat pe gineco si nu am chef sa-l sun pt. asta.
mama de BAIAT (9 ian. 2005) si FATA (25 sept. 2007)
eu mananc orice si tind sa cred ca Tudor nu are colici.
lohiile - la mine au fost asa: 2 saptamani ciclu curat, iar acum curge asa o secretie galbuie. Maine facem 4 saptamani. Daca la inceput foloseam tampoane, vata , acum doar tampoane de folosinta zilnica.
Ma duc eu la dr. marti-miercuri si intreb si eu de abdomene ca m-as apuca si eu. Daca mai ai intrebari, sa le scrii maine.
http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR
iubirea mea - Tudor Constantin
urmychance spune:
Tomasa...eu maine ma duc dupa pediatru, sper sa am succes. O sa intreb si de lapte praf. Uneori cand nu mai pot (in special din cauza oboselii), zic ca il bag si pe lapte praf max. 2 mese/zi. Apoi ma mai gandesc si la posibilele efecte negative si mai rezist. Sa vad si ce zice pediatra.
Mamicile care dau ceai la bb, ce ceai ii dati? Eu i-am dat acum nishte ceai de anason indulcit (si foarte diluat) si i-a placut. E ok ceaiul de anason?
urmychance spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
mamicute, spuneti-mi si mie cum sunt contractiile, durerile "de la final"?? eu simt asa o durere ca la ciclu, plus ca parca as fi deranjata la burta...sa nu mai zic de durerea de spate.... or fi semne????
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
36+ si bubulina IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
AMR maxim 2-3 sapt!!!!
dureri ca la ciclu eu am avut toata sarcina, spre final s-au intensificat si s-au indesit. Dar am nascut in sapt. 40 , prin cezariana. Bebe nu s-a grabit sa vina, ce e drept am stat si mai cuminte in ultimile 2 saptamani. Mi-a spus dr. ca e bine sa fim cat mai aproape de termen, indiferent de greutatea bebelusului.
Iar despre cealalta pb , nu as stii exact sa iti spun. Am auzit ca ar fi un semn, dar nu pot baga mana in foc. Poate te mai ajuta fetele cu alte raspunsuri.
Roxana_G spune:
Tare greu a mai adormit Andrei azi. L-am mai lasat sa planga si l-am gasit ud de la lacrimi, mi s-a rupt sufletul. Cred ca sunt eu in pasa mai sensibila. De cand am citit povestea Ritei imi vine mereu sa plang, imi dau seama ce eforturi fac ei pentru puiul lor Maya si cum trebuie sa o ingrijeasca. Ma simt vinovata ca ma necajesc ca o ingrata ca plange bietul bebelus cand vrea companie.
Vorbeati de iesit afara, nici nu stiu cum sa il imbrac maine cand mergem la doctor. Ma gandeam sa nu ii pun inca fashul. Mai vad maine.
Ma duc la nani ca sunt obosita, mai ales ca m-am tinut de plan.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
BB_Yasmi, durerile ca la ciclu si durerile de spate sunt contractii, pot fi semne de nastere, dar nu neaparat. Urmareste daca sunt regulate si daca se intensifica.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Neata. Mai dar eu am inchis discutiile aseara eu le deschid? Hmmmm.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Fie, va pup pe fuga ca plec cu fata la gradi si baiatul la Medicover sa recoltam urocultura. Imi este super somn, pic pe mine, si mi-e tare tare lene. Sper sa pot dormi la pranz desi e tanti la noi la curatenie. O sa o instructez sa termine curatenia pana venim noi.
Fug sa imbrac fata, iar o sa faca scandal cu imbracamintea. Ana, multumesc de ideea cu hainele neschimbate o saptamana. O sa aplic si eu daca va fi cazul.
Rox ,
Poze
bb_yasmi spune:
va multumesc frumos de raspuns!! se pare ca am trecut cu bine si de noaptea trecuta iar durerile s-au mai "micsorat". probabil era alarma falsa...
37 si bubulina IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
AMR maxim 1-2 sapt!!!!