Mamici de septembrie-octombrie 2007 (97)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Sim, pai e liniste, dupa ce ai povestit la lauze si gravide despre inele vibratoare s-au dus sa respire adanc si sa se gandeasca la altceva mai casnic. Asta as fi facut si eu. Apropos de mosi si babe, la vechiul apartament nu dadeau caldura ziua ca asa cerusera dansii si ne certam mereu cand eram acasa cu fata.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Io nu mi-s asa de sperioasa de fantezii d'astea

Teodora 39 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Aaaa si sa nu uit,ce credeti c-am mai scobit eu pe net?Gradinite care sa primeasca copilashi mai micutiCred ca tre' sa ma controlez oleaca la caputz,ca am cam luat-o razna....

Teodora 39 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sim, sa stii ca nu pot rezista invitatiei... vin ! Numai ca te anunt de acum ca nu putem stabili o ora fixa, ca pitica mea n-a auzit de asa ceva . Tu imi zici cand vrei sa vii, iar eu incerc s-o pacalesc si s-o pregatesc de plimbare fix atunci. A, ar mai fi o chestie: eu intru in parc pe la Constantin Brancoveanu, vii si tu in partea asta ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Teo, si eu am cautat asa ceva . Mergem impreuna la control, daca vrei, hihihi

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut!
Multumesc pt urari!
azi contractii dureroase..col scurtat..s-a avansat data cezarienei.asa ca maine dimineata voi fi la spital! tineti-mi pumnii va rog!

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 38+ cu Alessia Stefana
AMR 4 ZILE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Din pacate la noi au revenit spasmele la o singura manutza si am ajuns iar la spital. I-au luat sange iar si au constatat ca glicemia e buna insa a scazut nivelul medicamentului pe care i-l dam ptr a tine sub control spasmele. Acum ne-au marit doza si suntem in continuare cu ochii pe el. Suntem nedormiti si obositi, dar numai Andrei conteaza.

Rita, am plans cand am citit prin ce treci. In multe randuri scrise de tine ne-am identificat pe noi cu ce ni s-a intamplat in cele 2 saptamani de stat in spital.
Ma rog la Dumnezeu sa va dea putere sa rezistati.
Este incredibil de greu. Eu cum il vedeam pe Andrei conectat la toate aparatele alea, sedat si plin de branule, ace, etc, plangeam instantaneu. Este o durere ce nu se poate exprima in cuvinte. Nu te intrebi decat atat: de ce tocmai noua? Si nu imi vine in minte decat: Dumnezeu da fiecaruia atat cat poate sa duca. Si totusi mult prea greu pentru puterile fiecaruia dintre noi.
Nu stiu daca sunt coerenta, sper sa intelegi.
Sunt alaturi de tine si ma rog pentru voi!
Fii puternica, Maia si rezista!

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Of Nana, imi tare atat de rau ca trebuie sa treceti prin aceasta suferinta. Multa putere si incredere ca totul va fi bine!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Caciulita groasa eu am gasit la Piciul - ma rog una singura pentru capatana printesei mele, ca in rest erau cam mari si am mai primit vreo 2.

Kriss, la multi ani!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Teodora, eu nu am fost perfect velina, dar aveam sub 2 saptamani. Gradi gasesti multe de la 1 an si 8 luni, cred ca mai primesc si de la un jumatate. Cat despre fantezii, daca nu vine Mihnea de buna voie, gasesti inel in orice supermarket.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonarosca spune:

Pup toate fetele si bebeii!!!
Mii de scuze dar nu am nici o sansa sa citesc din urma (poate cand o face bebe 20 de ani sa se insoare si sa plece de acasa), desi stiu ca s-a discutat de mai multe ori, as vrea sa intreb si eu despre minunatele de lohii. Eu am o scurgere maronie, ca atunci cand trece menstruatia, e ok? Sau ar trebui sa curga sange mult , sau... cum?
Va multumesc tare mult ptr rabdare!!!
Pup toti bebeii si mult curaj viitoarelor mamici!
Ramona

Mergi la inceput