disney land Paris

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Micul meu a implinit alaltaieri 17 ani (iti dai seama ca anul viitor va vota la "prezidentiale"!?)

Nu stiu ce sa zic, stiam ca la Diverta sunt filme Disney dublate in romana. Daca nu au Toy Story, nu stiu daca gasesti in alta parte. Cred ca mai ramane varianta in care furi de pe Internet si sa stai langa el, sa-i traduci. La Disneyland exista o atractie "Buzz Lightyear" si chiar e mai amuzant pentru ei daca stiu povestea (si pentru tine; vezi ca exista o tinta de 50000 de puncte!); mai exista restaurantul "Pizza Planet" care apare in film si un loc unde te intalnesti cu Woody si Jessie, tot personaje din film....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

A fost cineva la disneyland in luna noiembrie? ma intereseaza in special cum e vremea...avand in vedere ca mergem si cu piticul care va avea atunci 3 ani jumate.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Si pe mine m-ar interesa noiembrie, inceputul lunii.

Ina, ai cerut cumva o oferta transport? As vrea sa imi fac o idee asupra pretului total. Nu am mai mers cu low-cost si am vazut ca nu toate companiile afiseaza tariful pe site.

Fomalhauti, exista si o alta perioada din an cand iesim mai ieftin? stiu ca tu esti specialista. O alta varianta ar fi de Pasti la anul, este la mijlocul lui aprilie. Asta cand stiu ca pot sa imi iau liber.

Am intrat pe siteul lor si am facut o simulate pentru 2 nopti in noiembrie- am obtinut un cost de 700 euro (adulti si un copil).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Nu..inca nu am o oferta de transport..trebuie sa ma interesez



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

am calculat eu pe sky europe si ies tot la 700 euro. Speram ca low cost sa fie mai low de atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

M-am intors azi de la Disneyland,doar atat va spun
F.frig,cozi,lume civlizata,aglomeratie,curatenie,scuuump,f. multi romani,adulti deveniti din nou copii,copii tipand ,copii fericiti,copii plangand s.a.m.d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Karfe, aoleu, ai fost chiar saptamina trecuta? Ca intr-adevar, a fost o vreme oribila, ploaie, frig, vint. Trebuia sa fi venit acum 2 saptamini ca era mai bine, in jur de 25°C .

Acu' una peste alta, e bine de stiut ca in Paris, in 90% din cazuri e mai frig vara, respectiv mai cald iarna, decit in Bucuresti. In noiembrie ploua, ca si in octombrie, decembrie , etc.

Am vazut o oferta zic eu interesanta, care pe noi ne tenteaza: sejur de 2 nopti la 109 €/adult. Cred ca e potrivita pentru cine vine in vacanta la Paris si vrea sa treaca si pe la Disneyland. Aici e oferta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ma uitai... citii.. rascitii.. si ca prostu .. de.. ma-ntrabai: sejur inseamna doar ca te culci sau mai intra si tiketu-n din parc ? ca multe mai vreau eu..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Am primit si eu o oferta de la Carrefour Voiage, cam 450 euro pentru familie, 2 adulti si un copil. Tarife incepand cu EUR 445,8*
*Tariful unui pachet pentru 2 adulti si un copil, continand cazare 4 nopti in camera standard la hotelul Santa Fe®, 5 zile de intrare in parcul de distractii, taxa locala de cazare si mic dejun continental! La cerere se pot rezerva pachete pentru un numar diferit de persoane si in alte tipuri de camere.
Oferta speciala Carrefour Voiaj se aplica pentru calatorii in perioadele: 7 noiembrie – 20 decembrie 08 si 4 ianuarie – 11 februarie 09.

Pentru calatorii in aceste perioade, beneficiati de oferta speciala Carrefour Voiaj – stati 4 nopti si achitati doar 3, iar copiii sub 7 ani au gratuitate.

Pentru a va putea face o oferta de pret trebuie sa imi spuneti de cate persoane este vorba, cati adulti si cati copii, varstele copiilor in momentul calatoriei.

De asemenea, sa imi spuneti perioada care va intereseaza. Pachetul pe care vi-l oferim va include cazare cu mic dejun si intrarile in Disneyland.

Asta era oferta. Suna bine dar nu prea imi convine perioada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

E foarte buna oferta Carrefour intr-adevar. Am cerut si eu de la o agentie si mi-au trimis cu 200 euro peste.

Am verificat si oferta Marox insa ea nu apare disponibila pe site cand selectionez tara, Romania.

M-am mai documentat cu privire la vreme si noiembrie pare a fi luna grea, rece, cu ploi. Urmatoarea perioada la care ma gandesc este cea de Pasti, in aprilie.

Mergi la inceput