disney land Paris

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Paralela 45. Noi prin ei am tot facut rezervari pana acum si a fost ok.

Edit: Gata, am facut rezervarile pt. perioada 8-12 septembrie, cu half-board inclus!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

un copil de un an se bucurara la Disney de bucuria celor din jur si cam atat, in rest e mult prea gaagios pentru el
de la un an si jumatate incep sa aprecezieze spectacolul cu Winnie, de ex
de la 2 la 3 ani au deja destule atractii ce le pot face (circuitul de masini e, de exmplu, de la min85 cm) si incep sa se prinda de "personajele" ce circula prin zona(uneori le fac insa frica)
cei la varsta povestilor, adica de la 3 ani in sus, mi se pare mie ca sunt cei mai fericiti. ei adora se imbrace in cavaleri, printese sau mai stiu eu ce alte personaje...stiu despre ce e vb pe acolo si chiar cred ca povestile respective sunt reale
pentru cei ce nu mai cred in povesti e un parc de distractii interesant, mai mare decat altele, dar o parte din magie e pierduta....
oricum, la intrare, o sa primiti harta parcului si pe ea sunt marcate obiectivele in functie de varsta sau cm.
oricum, un copil de 3-4 poate nici nu rezista pana la parada si chiar in cursul zilei mai mult de 4-5 atractii nu prea are cum sa faca, daca e sa punem la socoteala timpul petrecut la cozi, cu mancarea si, eventual, siesta...

ps: am incercat sa fac o sinteza; "opinia" e strict personala

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Exista niste blocuri construite exact linga Disneyland Paris si acolo poti inchiria de la "particular", am vazut preturile sint mult mai convenabile decit la hotel si ai tot comfortul unui apartament.
Unul din site-urile care inchiriaza asa e VRBO.com (vacation rentals by owners) dar sint destule si in franceza
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Andrada, nu m-am uitat pe site, dar cu siguranta ma voi uita.

Hotelurile Disney includ biletul de intrare pe o zi in plus fata de numarul de nopti de cazare. Adica o noapte de cazare include bilet de doua zile - ambele parcuri, bilet care costa, parca, 108 euro de adult si ceva mai putin pentru copil, deci, sa zicem, 250 euro pentru doi adulti si un copil. Si mai e transportul (bani+timp). In aceste conditii trebuie facuta comparatia intre preturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Karfe, uite aici preturile la bilete: http://international.offers.disneylandparis.com/tickets/index.xhtml

Din cate stiu eu, copiii peste trei ani platesc intrarea. Cred ca oferta se refera la cei care stau in resort.

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna. Tocmai ne-am intors si noi de la Disney. Am mers prin Go Travel si am fost foarte multumiti.

Am stat in Disney Resort, la Hotel New York 4*. Este foarte frumos, elegant, curat si la 5 min pe jos de parcuri, dar decavator. Adica 390 euro pe noapte cu mic dejun si biletele in parc incluse pentru 2 adulti si un copil. Nu va spun ce preturi erau pe la restaurant si minibar (de ex cola light la cutie 4.2 euro). Una peste alta nu am ce ii reprosa in afara gaurii de buzunar. Restul hotelurilor din resort erau mai rezonabile, de la 280 euro pe noapte la 2 stele - ma refer in perioada asta.

De mancat am mancat mai mult prostiute prin parcuri, o singura seara niste junk food in Village, asa de fantezie, la preturi ok. In Disney Studios am mers la restaurantul care se voia a reproduce atmosfera din Ratatouille - avand in vedere ca Alex e fascinata de acest filmulet - dar va asigur ca nu aduce prea mult cu filmul, in afara ca mai au cate un desen cu soricei pe ici pe colo si un Remy intr-un fel de cutie. La Steak House am mancat insa o friptura super, la pret piperat.

Despre parcuri va voi da info mai degraba prin prisma varstei Alexandrei, adica 4 ani jumatate.

Disney Studios
- Toon Studio era ceea ce i-a placut, in rest nici nu ne-am inghesuit. Merita sa vedeti spectacolul de la Animagique, chiar e frumos si zic eu potrivit pana spre 7-8 ani incolo. A fost fascinata de covoarele zburatoare (neaparat sa luati Fast Pass) in care ne-am dat de mai multe ori si oarecum de masinutele din Cars.
- Mai greu cu showurile si explicatiile in limbi straine. De aceea nu prea a gustat Art of Disney
- Poze se faceau cu personaje din desene mai noi, Stitch si cei din Monsters Inc, Alex nu a fost pasionata. Numai Minnie la intrare ce a mai avut succes.
- Nici parada High School Musical nu a interesat-o deloc.
- Am mers si in "Studio Tram Tour, s-a speriat putin la momentele "periculoase".

Disneyland Park
- Nu am vazut deloc Discovery Land, si am petrecut foarte putin in Frontierland si Adventureland. Evident pentru copii pana la 8-10 ani cred ca Fantasyland este de departe punctul de atractie, acolo am stat cel mai mult. Recunosc insa ca a fost o intamplare mai neplacuta care ne-a cam taiat cheful de altceva, va povestesc imediat.
- In Fantasyland totul este super. Nu prea i-a placut la Alba ca Zapada, s-a speriat putin mai ales de intuneric, asa ca aveti grija daca sunteti cu copii care au astfel de temeri. A adorat cescutele care se invart si caruselul, in carusel evident s-a dat de mai multe ori. It's a small world este fantastic, o lume in miniatura, Alex nu a inteles si nici gustat prea mult. Dar i-a placut cu barcuta, si cu trenuletul de la Circ. Nici nu mai tin bine minte ce si cum era pe acolo, dar in general adecvat pentru copii de varsta ei.
- In Frontiereland parca, a fost intamplarea neplacuta de care va spuneam. Si anume am ales sa ne dam intr-un roll-coaster, Big Mountain. Vazusem prezentarea la canalele Disney, nu parea nimic ciudat, decat un trenulet care merge pe niste munti. Copiii erau primiti de la intaltime de un metru, si cum Alex indeplinea criteriul am zis sa ne dam si noi. Dupa o ora si mai bine de asteptare am pornit in aventura care s-a dovedit un cosmar pentru biata fetita, nu va spun ca ultima portiune era in bezna absoluta si cu miscari extrem de bruste. Ca atare, pentru copii pana la 7 ani, indiferent de intaltimea minima, eu una nu as recomanda nimic din Big Thrills (vedeti pe program).

In rest pentru parade e bine de ocupat locurile cu 45 min inainte. Pont: Chiar in piata din fata City Hall e un loc de trecere spre centru. Daca stati prin zona inainte cand nu lasa oamenii sa stea acolo si la momentul paradei va mutati acolo este super, se vede cel mai bine. Pentru artificii, cel mai frumos este sa fiti cat mai aproape de castel. Merita sa stati pentru parada de noapte si pentru artificii. Este cel mai frumos foc de artificii pe care l-am vazut in viata mea!

Am facut poze si am luat autografe - era mare nebunie cu autografele astea!!! - de la Mickey si Printesa Aurora cu printul ei. Pentru poze cu printese se sta la coada cel putin o ora, eu am stat peste o ora si jumatate intr-un soare infernal si am chemat fata cand eram in fata. Apropos, atentie, daca sunt zile insorite si calduroase, neaparat palariute si crema pentru copii.

In rest ati povestit voi destule. Concedii placute si distratie placuta!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

quote:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Roxana, daca nu le-ati vazut, sa vedeti neaparat filmele "Toy Story" si "Toy Story 2" inainte de a merge la Disneyland. Iti scriu asta pentru ca in Romania filmele respective nu au avut mare succes, in schimb acolo veti intalni multe din aceste filme (o "atractie", personaje, un restaurant...)



Plecam si noi in prima sapt. din septembrie ,si vreau sa vedem si noi filmele Toystory,dar nu le-am gasit.De unde le pot procura sau macar inchiria?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Karfe, furi filmele de pe Internet. Iti explica micutul meu cum:

acuma nu vre serch la google ca vasi fi dat linkurile.
trebuie sa cautati utorrent pe google si primul rezultat e siteul bun apasati pe "get utorrent" si il downloadati
il instalati,si cautati pe google "toy story torrent"/toy story 2 torrent"
acum cautati un site de pe care sa downloadati un fisier care ar 3 sa aiba ceva de genu toy story.torrent,cand il deschideti ar trebui da va deschida utorrentul direct si sa inceapa sa se dowloadeze filmul undeva in my documents.
scuzati ca nu e prea amanuntita descrierea dar fara sa ma uit pe google cum e nu prea pot sa fiu mai exact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Va rog nu intrebati cati ani are fiul meu! E artist.

Daca nu ai inteles cum se fura filmele, fie iti cauti un adolescent, fie le cumperi de la Diverta (dar sunt dublate in romana) si poti sa castigi si o excursie la Disneyland.

Mai este un program de furat filme, Strong DC++, dar, citez: "Mami, tie nu as putea sa-ti explic cum sa-l folosesti." (nu e pic de dispret in ton, e doar compasiune).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

si totusi,cati ani are-ca sa stiu ce ma asteapta sau cand sa ma astept,deh generatia IT

De pe internet nu le pot lua audio romana si domnul se enerveaza cand nu intelege,iar la diverta,carrefour,etc. nu l-am gasit.
Multumim de explicatii.S-a distrat copios tata.

Mergi la inceput