disney land Paris

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chevara spune:

sunt foarte dornica de orice informatie...momentan caut o agentie stau prost cu engleza si nu stiu daca ma descurc pe site-ul lor vreau sa plec pe 12iunie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Chevara, cauta in Calarasi o agentie de turism care are lipita pe geam o poza albastra pe care scrie DerTour. Ca sa vezi cum arata poza te poti uita pe www.dertour.de

Daca ajungi in Bucuresti, e destul de usor sa gasesti o asemenea agentie (sunt multe). Una este Paralela 45 si este pe strada Batistei, straduta care trece pe langa hotelul Intercontinental. Agentia este chiar la inceputul strazii. Mai este o agentie in Piata Victoriei, cred ca se numeste Travel House. Mai este o agentie in Piata Lahovari, tot operator DerTour.

In orice agentie iti vor arata un catalog (in germana). Sunt scrise hotelurile din apropierea Disneyland. Toate hotelurile din catalogul respectiv includ intrare in parcurile de distractie (doua, Disneyland si Disney Studios). Intrarea include distractiile (adica, dupa ce ati intrat, va dati gratis in orice - iti scriu asta ca sa nu te sperie preturile).

Uite, acum e ora de calculator a fiului meu, dar cand "prind" din nou, iti povestesc cate ceva si despre hoteluri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Sa incerc sa-ti spun despre hotelurile din oferta DerTour. Primul este Disneyland Hotel. Este situat exact la intrarea in parc. Trebuie sa fie grozav sa stai acolo, dar din punctul meu de vedere este foarte scump. Apoi, langa cele doua parcuri de distractie exista Disney Village, format din magazine, restaurante si 5 hoteluri din ce in ce mai modeste, pe masura ce te departezi de parcuri. Cel mai scump dintre ele e New York, apoi Newport Bay Club, pe care il recomanda cineva aici, pe forum. Urmatoarele hoteluri sunt Sequoia Lodge, Cheyenne si Santa Fe. La acestea trei am stat, eu nu vad nicio diferenta intre ele, cu exceptia faptului ca Sequoia Lodge are piscina (draguta, dar nu cred sa ai timp de ea). Cheyenne este ca un oras din vestul salbatic, daca cineva din familia ta are o pasiune pentru "western"-uri poti sta la el, daca nu iti recomand Santa Fe. Santa Fe este cel mai ieftin dintre hotelurile din Disney Village, cel mai departe de parcuri, dar poti merge usor pe jos pana la parcuri. Poti lua si autobuzul care este gratuit. Daca stai mai multe zile poti cere sa iei mic dejun in Disneyland (cand stai la Santa Fe, Cheyenne, Sequoia Lodge - dar trebuie sa soliciti acest lucru). Mai este si avantajul despre care scria cineva aici, poti avea ore in plus de stat in parc.

Putin mai departe, la cateva minute de parcuri, cu autobuzul gratuit este un grup de alte 4 hoteluri: Kyriad, My Traveler Explorer's (aici nu stiu daca i-am nimerit numele exact), Holiday Inn si Vienna Dream Castle. Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Am avut o problema tehnica. Sa continui...

Am stat la Kyriad cand nu am mai gasit locuri la alte hoteluri. Eu nu vad nici un alt motiv din care ai sta la aceste hoteluri. Nu au nici un cusur, dar nu au toate avantajele hotelurilor din Disney Village. Nu poti ajunge la ele decat cu autobuzul si uneori autobuzul e destul de aglomerat (la deschiderea si inchiderea parcului...).

Mai sunt doua hoteluri situate in localitatea Val d'Europe. La acestea nu am stat, dar am studiat problema. Pierre et Vacances este un hotel unde pot sta mai mult de patru persoane intr-o camera. Mai este hotelul Elyssee (asa se scrie?) care ar avea un avantaj: este foarte aproape de un centru comercial unde exista si un supermarket Auchan. Vezi tu, distractia in Disneyland este gratis dupa ce ai luat bilet, dar mancarea si mai ales bautura cam costa. Nu mai vorbesc daca iti trebuie un pampers (mi se pare ca e un euro sau doi, eu am luat demult si m-am lecuit) sau servetele umede. Gasesti de toate in Disneyland (si piureuri de bebelusi) dar preturile... Asa ca locuind langa Auchan ai putea sa te aprovizionezi cu sucuri si mancare pentru toata ziua. Exista si aici autobuzul gratuit...

Mai este un hotel super-scump, Radisson, langa terenul de golf.

Uitam, mai exista Davy Crockett Ranch unde am inteles ca sunt un fel de casute. Nu am fost acolo, trebuie sa ai masina ta, nu au autobuz.

Acestea sunt hotelurile care iti ofera pachete care contin cazare, mic dejun si bilete de intrare in ambele parcuri. Cu siguranta exista multe alte hoteluri in zona dar trebuie sa cantaresti bine preturile, biletele pentru parcuri sunt destul de scumpe, a scris cineva si asta pe aici, cred ca 108 euro pentru doua zile sau 128 pentru trei zile (adult). In plus, te mai costa transportul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Buna, Fomalhauti !

vroiam sa-ti dau un PM, dar vad ca nu ai optiunea activata ...
am nevoie de sfaturile tale de specialista in ale Disneylandului
cum te pot contacta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Nu stiu cum e treaba cu PM-urile, dar la un moment dat am primit unul. Oricum, adresa de mail este alarbsafo@yahoo.com Despre Disneyland, oricand, cu maxima placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Multumiri pentru titlul de "specialista"....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Formalhauti, nu mai gasesc unde spuneai cum se numesc copiii tai, si nu-mi mai aduc aminte (evident), mai imi zici odata te rog?
merci,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Aldebaran, Arcturus, Betelgeuse, Sadalsund, Fomalhaut si Menkalinan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

asa, merci.
Cu toti 6 ai fost la Disney? Curajoasa esti!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput