Timisoara, Impreuna! (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Doris draga,multa sanatate printesei!E bine ca si-a mai revenit...tot fierea?Ai vb cu Muscoiu'?

Anda...cum e mama ta?Te-a sunat?Ce i-a zis la control?

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

haideti mei nu ne mai frigeti!!

Anda, zii ceva...plsss...si Dana trebuia sa ne dea de veste cu mama ei, ieri zicea ca merge la control cu nodulul...
scumpa de Ines, Doris, ai incurcat-o...o sa te ceri la comp de acuma cu program de voie! cupil istet si frumos!

www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Bravo Inesuco fa-te repede bine !

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

va tzuc pe toate.

una calda, una rece...am vb si cu Doris.

a sunat mama, in sfarsit. a terminat cu recoltatul sangelui pentru absolut toate analizele, inclusiv cele de tiroida si imunitare. si maine se discuta rezultatele. asteptam. i-au facut eco abdominat, consultul gastric cu sonda, etc etc. pe partea asta nu e nimic rau (aici aveam eu stres). se pare ca are pietre la rinichi (o piatra mica si nisip) si gastrita plus reflux gastro, si fierea putin contorsionata. dar in rest nimic...deja face tratamente pentru cele de mai sus. asteptam restul analizelor. oricum s-a linistit si ea.

pe de alta parte am probleme cu edi. are ticuri. adica doar unul care apare la oboseala si agitatie. a primit magneziu cu vit b, calciu si D. o sa facem si eeg peste 10 zile daca mai e cazul. doctorita ne-a facut troaca de porci ca am surmenat copilul, ca ora 9 este ora de culcare, nu 10 jumate, 11....etc etc. are dreptate....
i-a schimbat programul...mai mult la aer, fara calculator...nah...nebunie.
azi dimineata tusea si era mucos....ce sa mai zic!?....nu se mai termina...

astea-s noutatile. revin ca tre sa intru in sedinta.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

anda, sunt sigura ca totul va fi bine cu mamika!!!!
multa sanatate edisorului sa-i treaca raceala. cu partea cealalta, cred ca e ceva cu carenta de calciu si/sau magneziu. mie mi-a recomandat pediatra pt. krisztina osteocare sirop (calciu-magneziu-vitD-zinc). inca nu l-am luat ca numai acum mi-au intrat banii, e cam scumpisor dar cica e f. bun. vezi ce mai zice pediatrul.ei si, sigur, ora de culcare. si noua ne-au atras atentia educatoarele, ca, copiii sunt obositi dimineata si nu coopereaza si nu invata nimik, sunt miriiti si agitati.krisztina se baga in pat inainte de 9 si cel tirziu la 9.30 doarme dar se pare ca tot nu este destul

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

INES, fii cumintica si ascult-o pe mama, ca miine ai treaba multa la gradi!!!!
multa sanatate!

Poze noi

Mergi la inceput

aida, noi ieri am jucat fotbal cu o minge din aia care se umfla. loc nu prea este dar ce conteazapentru astazi l-am pus pe tati la treaba sa tipareasca niste desene care trebuie colorate. tema: toamna: legume si fructe, dar, bineinteles ca mai incape si cite o printesa si cite un print printre morcovi si dovlecei

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

anduto pt vestile bune cu mama ta.
Problema Edi se rezolva si nu cred ca va mai fi nevoie de eeg
Multa sanatate!

Katikule si noi avem umflate vreo 3 mingii si eu fac cu nervii de fiecare data ca trebuie sa le sterg de praf zilnic si nu stau ca o ia la goana

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

bune vesti Anda, superr! ce scrii tu acolo e normal cumva, sa zicem ,de la o varsta! ma bucur ca au fost doar emotii si nu ceva serios.

io am avut o surpriza cand am ajuns acasa...am gasit 3 caini, nu 2 ca de obicei in curte...un ghem mic de vreo luna jumate...m-am carat cu el pana la Real si inapoi ca aia cica nu primesc numai de rasa...fir'ar!
si uite asa, iara trebe sa caut stapana bun la suflet sa adopte un pui de catzel...cum de-i aduce Doamne-Doamne numa la mine la poarta nu stiu...poate auziti/stiti pe careva disponibil in sensul asta...
deci azi vroiam sa adun nucile si in schimb am traversat orasu' pana la Real si inapoi...acu' mai fa ceva...
ma duc sa maninc si io, ne mai auzim maine cred ca...
va pup.

Doris, sper ca Ines e mai bine! Dano, baga si tu ceva vesti de mama ta!

www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Buna seara...

Anda, ma bucur ca e ok cu mami tau...
Despre Edi, lasa ca se fac amandoi bine, si-om trece si peste valul asta...eroic!
Nu o pot duce maine, pentru ca inca e palida, si-i miroase tot a nu stiu ce, nu mananca, or acolo nu va sta nimeni dupa ea cu farfuria cum stam noi acum...
Ines are diaree acum, de fapt doar o data a facut, asa ca sunt in stand up ..asteptam sa vedem...
A mancat un borcanel de iaurt se hidrateaza corespunzator, dar nu vrea decat apa, nu vrea ceai deloc.
Nu are febra, asta ma bucura, nu stranuta, nu tuseste, doar burtica si starea de greata.
Speram maine sa fie mai bine si sa capete culoare in obrajori.

Maria, iar a dat norocul peste tine?
Io stiam ca adopti un bb, nu caini...mey..mey..

Katik, saru-mana de sustinere...voi cum sunteti?

Aida, pun biciul pe tine, sau nu?
Am citit ca ai abandonat cura...
Eu te inteleg perfect...de aceea nu am putut tine asa o cura, numai ideea ca nu am voie sa gust ceva ce eu as dori, ma inhiba.
Asa cum tin eu acum e perfect, si ca sa intelegi, azi am gustat costita ca mi-era o pofta de numa, dar stii cat? o feliutza subtire goala..
Poate incerci altceva...

Fetele, eu nu mai stau cu voi, sunt rupta , azi nopate am stat numai cu mana pe Ines sa vad daca face febra, azi de munca cat China, asa ca ma striga patul...

Sa aveti o noapte linistita si ne auzim la cafea...sper cu bine...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput