Timisoara, Impreuna! (59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

OK Doris , zi mai pe larg cu dieta asta a ta ...

Inesuca sa se faca bine

anda ziiii , astept

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aida, hai ca inca nu m-am culcat...
Si daca ma culcam, simteam nevoia sa te incurajez, pentru ca simt prin ce macinari treci...
Cand ne-om intalni, cu proxima ocazie, am sa-ti impartasesc toate experientele mele legate de n-spe mii de cure tinute aiurea...adica slabeam atunci, dar cand reincepeam sa mananc normal, puneam totul la loc, mai mult, uneori chiar dublu.
Asa ca am lasat-o balta...
De unde aceasta maniera?
O sa-ti spun o poveste, reala, de viata...
Unchiul meu de la Baia Mare, e om de afaceri, fetele stiu...le-am tot povestit despre ei.
Avea 170 kg, de abia respira, avea probleme din cauza asta, suferea ...a incercat tot ce se putea incerca in materie de cure si diete, inclusiv in strainatate.
Acum doi ani, era in masina cu matusa mea, au plecat de la noi, si in Arad au avut un grav accident de circulatie...era atunci sa-i pierdem pe amandoi.
In fine, sa revin la esential.
Unchiul meu a fost f. f. f. grav.
Dupa multe operatii la picioare, a ajuns sa aiba tije.
Din cauza asta i s-a pus in vedere sa slabeasca drastic, altfel tijele nu-si aveau rostul si nu ar mai fi putut merge deloc.
Recunosc ca e un om ambitios,asa ca intr-un an a slabit la 80 kg.
E f. mult, crede-ma ca l-am vazut in toate etapele, atunci cand a inceput dieta cat si pe parcurs.
Ideea a fost sa invete sa manance putin.
De aici a plecat totul.
Si asa a mancat de toate, prin metoda ciugulitului.
Fara medicamente, fara nimic, fara o ora macar de sport.
Acum e bunic, are o nepotica de 1 anisor, si imi spunea zilele trecute ca e f. fericit, ca poate alerga dupa ea...
Exact asa cum el m-a invatat am inceput si eu.
Deci, in prima zi cand am venit de la mare, mi-am aruncat sau ma rog, am pus bine in dulap toate farfuriile mari, castroanele mari, tot.
Si tot in prima zi am inceput sa aprovizionez frigiderul cu tot ce se poate gasi in comert Light, adica iaurturi, philadelphia, branza dulce, deserturi chiar, pentru diabetici.
Pasul doi, in casa nu mai exista paine, nici neagra , nici graham, nimic, pentru ca din nefericire, la noi, pe painea neagra daca citesti scrie clar ce contine: faina alba si coloranti, asa ca...
Radu mananca paine alba, evident, dar pentru mine asta nu exista.
Ok, eu nu am retete, iti zic meniuri de mic dejun, desi eu nu mananc nimic dimineata, numai cafea si aia evident cu zahar mult, tu daca poti, fara zahar.
Sunca de praga + ou fiert+ iaurt light
Branza dulce amestecata cu un iaurt light
crenvusti de pui
cascaval in folie Fitness+sunca de pui
banane sau orice fructe vrei
omleta cu spanac congelat

La pranz, mananc absolut orice mancare gatita, adica ciorba, supa + felul doi.
Dar, fara cartofi, fara paste, fara orez.
Acuma, daca in ciorbe exista cartofi, pe aia nu-i adun in polonic, doar zeama, intelegi?
Daca este papricas de cartofi cu pui, doar carnea de pui si zeama( sosul)
Fara pilaf...
Fara paste...
Exemple
orice ciorba, orice supa, cat incape in scrumiera, sau un polnic mic., sau 10 linguri.
Felul doi:
carne cata vrei cu fasole verde 2-3 linguri
Mazare 2-3 linguri + pui cat vrei
chiftele 2 buc
sarmale 1 buc, fara smantana, numai cu iaurt light.
Spanac fiert poti cat vrei...
Omleta 2 oua
intelegi acum?

Bun, acum vine seara...el nu manca dupa 18.
Eu, da...pe la 21 iau cina...
Ce?
salate in lighean, vailing, valau, cum vrei...o tona de salata...
De obicei, la 21 mananc
1 cutie ton maruntit cu lamaie
salata dintr-o rosie, jumate castravete, un ardei gras, putina branza rasa, peste care pun un iaurt.
salata de varza
parizer, 2 felii
Branza dulce degresata
fructe
iaurt light, 500 gr.
o felie de sunca de praga peste care intind philadelphia light
a...mai ceva daca vrei sa intinzi ceva pe paine, intinde pe sunca de praga, e super, m-am obisnuit, sunca cu salata de vinete, sunca cu icre, sunca cu salata de conopida, sunca cu zacusca, etc

Acum lichidele...evident, apa plata, 2 l minim
Fara sucuri, deloc...el a baut tot timpul capy de grapfruit light.
Aici stau f. prost...
Apa beau, dar minerala, cu lamaie.
Suc? tot pepsi, dar de la 2 l la un pahar /pe zi
daca reusesc sa ma las de pepsi ar fi ideal.

Dulciuri?
Da, cum sa nu....dar nu seara...
Desert Mili cu bulgarasi de branza dulce...
sau mere coapte cu gem
1 danette
sau un patratel de cioco alba

eu nu am mancat nimic dulce, nici macar o bomboana din iulie, si zau ca nu-mi trebuie.

Na cam atat la ora asta, daca mai vrei detalii, nu ma enerva, ca scriu aici ce-am mancat zilnic, si tii odata cu mine.
Asa, poti gati la ai tai, poti gusta / manca tot ce le faci lor, dar putin, 2-3 linguri.
Vrei costita? baga...o felie
Vrei carnati? baga, o feliutza
Vrei paine calda aburind? baga, o felie transparenta...sau un miez mic...dar nu zilnic...
Vrei telemea de oaie? baga...un patratel...

E simplu de tot...orice, dar ciugulit...nu saturat...
Cu ce te alegi?
pe langa slabit, cu performanta de a invata si intelege ca poti manca pentru a trai in loc de poti trai pentru a manca.
Stomacul se micsoreaza, si daca ai vrea sa mai mananci ca inainte, pe bune ca nu mai tine figura, te apuca niste dureri de stomac de mergi pe pereti.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Pupici la toata !Maine sunt de noapte iar de poimaine trec la program 12/24/48 si am 2 zile libereParca am citit ceva de o intalneala ?
Anda imi place tare mult cum ti-a iesit, mai ales "tufa" din dormitor.Superrrrrrrrrrrrrrr!Esti meseriasa
Doris multa sanatate la Inesuca,sper sa se simta mai bine,uite pentru ea si pentru tine !
Laurelu ce bine ar fi fost daca ar fi motivul lipsei mele de aici,dar din pacate lucrul ma omoara.Deabia astept sa vina .Tocmai mi-au venit rushii, dupa ce "pleaca" ma duc la ,m-am hotarat pt. dr. Dorneanu Florin, sa vedem cum o fi.Apropo, aveti careva din voi nr. de tel. de la cabinetul unde "presteaza" ?
Ana68 multa sanatate si sa ai un WE fain la Moeciu ,desi e interes de serviciu.
Katik multa sanatate tie si familiei tale si insanatosire grabnica !
Aida ce mai face ?Cum merge cu slabitul?Hai ca te sustinem
Danitin te-au sechestrat la Viena de nu mai dai nici un semn de viata?Pove cum a fost ,ce ti-ai luat de pe acolo ?
Mariaa dak as fi stat la casa sigur luam eu catelul.Poate gasesti vre-un doritor de animalut mic .
la gagici si Pe cand o intalneala ?

Lormi

Mergi la inceput

Doris asta trebuie sa printez undeva ... e total diferit de metodele mele. si multi pt ajutor.
Cumva tot trebuie sa reusesc ... , poate inca nu am gasit calea.

Lormi , ma bucur ca esti bucuroasa pt viitor si revii la program normal.

fetele cucuietele si usor ... la cele care nu sunt la datorie

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

sara buna la lume! hop si eu citeva secunde, atita am liber
doris, ma bucur ca inesuca e mai bine. e bine ca o mai tii si miine acasa ca sa se puna bine pe picioare.superinteresanta dieta ta la scrumiera. e parca facuta pt. pofticiosi.
aida, hai mai, nu te lasa!!!!hai ca facem galerie!!!lormi, multumim. unii sunt ok, altii pe cale de a fi sper sa ne si tina cit mai mult.
mariaa[/b], spor la nuci...miine!las' ca iese un cozonac a-ntiia din ele.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

katik tu la ora asta? Nt , nt , nt!

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

da, acu' ma duc la nani. tocmai am avut surpriza sa gasesc un coleg de gradi pe DC, nu stiam unii de altii. am ris cu lacrimi.
noapte buna la lume! ne vedem dimineata la cafea!

Poze noi

Mergi la inceput

usor fetelor ... si refacere grabnica la bolnaviori

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

hai repejor inviorarea.
ia poftiti la
ashaaa...ca sa ne trezim sa putem sta de vb.
ne-auzim dupa ce-si face efectu'

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

neatza!
da, anda, incerc sa ma trezesc si io dar greu tare!
plus ca am una bucata cupil miriit care nu vrea lapte de vaca de nici o culoare, nici din bibe, nici din cana cu cioc, nici gris cu lapte
nu mai stiu ce sa fac, trebuie sa-l intarc odata si odata. dar daca nu vrea altceva? stau si ma intreb daca vrea lapte praf, cum vede vreun recipient face ca trenu'

Poze noi

Mergi la inceput