Sezatoarea canadiana (69)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/laurajr/laurajr.jpg)
laurajr spune:
Domle, eu raman stick pe silicoane, oricate push-up, push-down as face, rezultatul ar fi acelasi : zero barat ! Sincer, nu am vazut pana acum barbati care sa rada de fete cu sani mari ( mai degraba as zice ca le rad ochii in cap) dar mie mi s-a intamplat frecvent sa fiu luata peste picior de diversi pe motiv de plat-sus .
Oi vedea eu, am vazut la un topic de aici ca-n Roamnia se fac cu 1000-2000 de euro, husbandu a zis ca ma sponsoreza bucuros daca asta ma face sa ma simt bine .
Da, ma face sa ma simt bine, tare ma mai admiram in oglinda cand alaptam, Pamela Anderson scria pe mine !
Fetili, v-am vazut foto de la 1000 de insule, mia-u dat lacrimile, parca eram la intalnirea de la liceu si vroiam sa vad cine si cum s-a schimbat...eu incercam sa va depistez ...data viitoare venim si noi negresit !
Cat despre Rev, primul l-am facut cu familia Doniei si a fost tare bine ( numa ca eram singurii afara la 12 noaptea cu artificii si sampanie, neighbourhood-ul dormea dus ) iar anul trecut am fost la nasii lui David, bb avea 1 luna, deci am ptrecut mai mult alaptand...anul asta poate mergem la Toronto la un restaurant, ceva...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/columbiana/columbiana.jpg)
columbiana spune:
Simonna cu mare drag pentru simbata:)) si tks anticipat, bem o cafelutza in St.Dorothee in centru de achat, zi ora numai!
Emilly, mersi frumos!
nu stiu voi cum mai rezistati cu temele si odraslele, eu sunt la capatul nervilor, cre"c-o iau pe aratura intre un barbat ce pleaca cu noapte si vine cu noapte, un job nou (cu colectiv de tot kkt ca de obicei in Laval, futui) si un plod ce in timpul temelor face orice numai lectii nu.
http://www.floriinro.ro/
In der Kürze liegt die Würze
![](images/user_woman.png)
Cricor spune:
quote:
Originally posted by Podeanu
pai data viitoare tinem intinirea la munte, inchiriem o vila uriasa si ne destrabalam cum vrem. Da' problema e ca Ontario n-are munte si deci trebuie sa veniti aici spre Montreal.
Vaaai, Dana, cum n-avem, avem si inca albastru
![](icon_smile_big.gif)
Corina
Cricor spune:
quote:
Originally posted by Ana Stroe
nu stiu voi cum mai rezistati cu temele si odraslele, eu sunt la capatul nervilor, cre"c-o iau pe aratura intre un barbat ce pleaca cu noapte si vine cu noapte, un job nou (cu colectiv de tot kkt ca de obicei in Laval, futui) si un plod ce in timpul temelor face orice numai lectii nu.
Ana sa stii ca eu ma intreb in fiecare zi cum au ajuns altii in cls a 2-a cu toate mintile intacte....eu, responsabila cu temele (ca sotu' vine la ora potrivita cand nu mai sunt multe de facut, in plus natura meseriei, zice el, il face nervos cu mai mare repeziciune si streseaza copilul inutil) cred ca nu apuc nici trimestrul 2. Il mai si scot o saptamana din scoala sa plecam la mare...Mai nou are 2 replici pe care mi le serveste alternativ, pur si simplu imi zvacneste o vena in cap cand le aud: "a... stiam, dar nu sunt atent" si "doar am uitat, de ce te superi?".
Corina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Cricor, si la tine e la fel? I-or invata la scoala, frate, ca si Agata zice la fel. Sau mai zice: dar nu e obligatoriu sa stiu, ca doar sint mica si doar abia acum invat! Perfect adevarat, daca nu ar zice la chestii pe care le-am tot repetat de una suta ori din septembrie incoace, ca sa nu mai spun ca pe unele le stia cind a inceput. Si cind ma gindesc ca la 3 ani mi se parea sclipitoare, la 4 extrem de inteligenta, iar la 5 isteata foc. Si inca mi se mai pare... dar nu la lectii.
Lorelaim, pai am terminat... cel putin pentru citeva zile.
Ira, cum mai e Sofia? Hai, ca ma sperii, ca nu mai intri, te rog eu, uita ce am spus, pe cuvint ca era mai mult in gluma, nu mi-am imaginat ca tu chair vorbesti extrem de serios si intra si spune-ne ce face perfecta ta minunata... Sper numai ca sinteti bine, ca nu mai am nici un numar de telefon de-al vostru.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">34+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
columbiana spune:
Daca tot sunt suparata, sa continui; nu-i destul ca le e greu lor, dar programa e de tot kktul posibil; la matematica nu au manual, e doar un caiet de exercitii pe care l-am parcurs amindoi deja aproape pina la capat(noroc cu culegerile ca l-am inebunit saracu cind tot scot cite una noua); nu stiu niciodata la ce lectie au ajuns, azi fac figuri geometrice, miine au sarit la secvente, poimiine adunari cu multimi; i-au inebunit bagind operatii cu toate cifrele la gramada: unitati/zeci/sute. parca merge de-a pishatu"boului (scuzati expresia) structura lectiilor;
in plus la franceza dupa ce i-au invatat sa scrie anul trecut ca"n pixu cu litere de tipar acum incep caligrafia, de-a-ndoaselea; fiu"meu cind vrea sa ma calce rau incepe sa scrie cu lettre attachee care vrea sa zica juma"de ora cuvintu de musc din pereti (asta cind nu se joaca non-stop cu creionul si guma)......
si mai e si obiceiu asta timpit sa nu le dea acasa nici un caiet, habar n-am ce merge bine si ce nu si puf, ma trezesc la sfirsit de etape ca el schiopata acolo unde noi nici n-am lucrat;
anul trecut inca n-am spus-o, dar acum ma tem ca incep so spun ca programa primara din Romania era mult mai misto.
columbiana spune:
Corina, chestia cu mintile intacte, hm ....cre ca barbatu"meu ti-ar fi zis in seara asta, dupa citeva urlete de"a mele ca s-a insurat cu firma si ca bine-fac-quebecoasele ca-i tin de scurt pe quebecosi ca eu n-am ajuns cu ele in clasa a doua
cge spune:
Multumesc mult ptr. raspunsurile cu Rev.
Si noua ne-ar place undeva la munte mai degraba decat la restaurant cu 2 copii dupa noi.
A, si fetele, noi suntem in clasa a-2-a (in fine, Victor e la accueil, a facut clasa 1 in Ro), dar mintile intacte nu le am, si in clasa a- 3-a nu stiu cum voi ajunge.
Ana, n-ai de ce sa regreti materia din Ro. E drept ca e structurata altfel decat cea de aici, dar copiii sunt efectiv chinuiti. Vctor cara in fiecare zi un ghiozdan cu manuale (ro si mate), 2 caiete normale, 2 auxiliare, 2 culegeri, penar, mancare, apa. De multe ori ghiozdanul lui era mai greu decat geanta mea cu laptop. Si multe alte exemple.
Noapte buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorelaim/lorelaim.jpg)
lorelaim spune:
Buna dimineatza
Suntetzi dragutze ca va ganditzi la o intalnire montrealeaza pe care s-o prind si eu :-) Multzumesc frumos Din pacate inca nu am primit viza pt Gabisor... si daca azi (la noi e deja vineri dimineatza)nu o primim pana la ora 12 la amiaz - atunci anulam biletele. Tati e solidar cu noi si nu va veni nici el :-) Asteptam sa se rezo probl - speram ca intr-o sapt, max 2 sa putem sa venim. Dilema mea cea mare este; sa duc sau nu prunca la gradi? Daca o duc si se imbolnaveste din nou? Ce fac? Iar stau ca pe ace daca venim sau nu venim din cauza de muci? Voi ce atzi face daca atzi fii in locul meu?
Laura - daca as putea sa-tzi transfer telepatic 2 numere (la tzitzi - ma refer :-)) de la mine - ar fii super :-) Te-as scuti de cheltuit si as fii si eu multzu - tu cu un B si eu cu un C :-) Asa mi-as dori sa pot sa imbrac tricourile mulate - marimea S - pe care le purtam inainte de-a ramane insarcinata... Ehhh... vise... Ma uit la ele cu drag (sunt toate culorile - dar cu precadere nuantze de rosu, portocaliu, galben) si ma uit si la poze si zambesc nostalgic...
Pt fetele care sunt racite si le supara gatul (ustura, doare la inghitzit) si/sau tusesc - un leac babesc care la mine a dat rezu INTOTDEAUNA: betzi o cana cu lapte cat se poate (cat suportatzi) de cald amestecat cu 1 lingura de miere (daca e prea dulce - atunci punetzi doar 1 linguritza) + 1 bucatzica de unt (cat o nuca). Eu, pe peroada cat am fost insarcinata, daca raceam doar asta beam - nu am luat nici un medicament... ca mi-a fost frica. Uneori am baut si 4-5 cani de lapte fierbinte pe zii... si a functzio! Chiar si acum cand am fost racita cobza si am tusit ca un magar, pe langa sirop de muguri de brad si Biseptrim, am bauta cam de 3 ori pe zii lapte fierbinte cu miere si unt. la mine functzio super!
Un alt remediu - pe care eu sunt prea lenesa sa-l aplic constant - dar mama mi-a spus ca e f bun - sare calda (se incalzeste cam 250g sare intr-o cratiza pe foc si se pune intr-un ciorap de bumbac si se inveleste intr-un prosopel) aplicata la baza gatului, pe piept (cam in zona pe unde sunt capetele de la clavicole). Am facut aceasta operatziune cam de vreo 3 ori - recunosc ca m-am simtzit mai bine (tusea s-a calmat f mult - si aveam tot gust de sare in gura, in gat, chiar si in nas) - da' mie mi-a fost cam lene sa-mi reincalzesc sarea de n-shpe mii de ori si s-o tzin pe piept...
Multa sanatae va doresc!
Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorelaim/lorelaim.jpg)
lorelaim spune:
http://www.theglobeandmail.com/servlet/story/RTGAM.20071018.wcolddrugs1018/BNStory/specialScienceandHealth/home
Ban cold drugs for children under six, doctors say
ANDREW BRIDGES
Associated Press
October 18, 2007 at 10:49 AM EDT
WASHINGTON — Cold and cough medicines recently pulled from sale for infants and toddlers should not be given to children as old as 5, either, pediatricians told government health advisers Thursday.
The expert advisers to the Food and Drug Administration began a two-day meeting to consider a petition from the pediatricians that seeks in part a government statement saying the over-the-counter medicines should not be used in children younger than six because they do not help and are not safe.
The FDA has yet to act on the petition, in part pending a recommendation expected late Friday from the joint panel of outside experts in pediatrics and nonprescription drugs, the agency's Dr. Joel Schiffenbauer said.
The meeting opens a week after drug makers pulled from sale oral cough and cold medicines for children younger than two. The drug industry maintains that the widely used medicines are safe and work but can lead to overdoses when misused in infants.
The petitioners, including Baltimore city health officials, argue that the medicines not only do not work in children up to age 6 but also can be dangerous as well.
While the medicines have been marketed for use in children for decades – ad spending now is roughly $50-million a year – it has long been acknowledged that there are negligible or no data from studies in the very young to show they are safe and work. Worse, some studies suggest the medicines are no better than dummy pills in treating cold and cough symptoms in young children, the petitioners said.
“When a treatment is ineffective, its risks – if not zero – always will exceed its benefits,” said Dr. Michael Shannon, a Children's Hospital Boston pediatrician and Harvard Medical School professor who was another of the petitioners.
The drugs – including some Dimetapp, Pediacare, Robitussin and Triaminic products – have never been tested in children, which a previous FDA panel noted as long ago as 1972.
Drug makers instead have used extrapolated data from studies in adults to come up with dosing recommendations based on a child's age or size.
While the focus of the petition and the FDA is on children younger than six, the joint panel of experts will be asked if there's evidence that these drugs work in children up to age 12.
The medicines are widely used, with an estimated 95 million packages sold for infant and toddler use each year.
“If these medicines are allegedly not effective or materially unsafe, how is the purchase of millions – hundreds of millions – of doses by parents explained?” asked Dr. George Goldstein, the panel's nonvoting industry representative.
Dr. Dan Levy, president of the Maryland chapter of the American Academy of Pediatrics, said parents buy the medicines for their children because they want quick results. Earlier, Dr. Levy also said parents buy the medications for emotional reasons – out of fear, vulnerability and caring.
The recently pulled medicines had recommended parents “ask a doctor” before giving them to children under two.
“We all have a lot of friends who call up their pediatricians and the pediatricians tell them to take the drugs,” said panelist Ralph D'Agostino, a Boston University public health and statistics expert.
Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."