Sezatoarea canadiana (69)
Raspunsuri - Pagina 12
Podeanu spune:
Magdone, am postat in acelasi timp...multa sanatate. Se vede ca e vreun microb pe net,pe DC adica..
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
Ica 1975 spune:
Emilly, vreau, cand ai timp
Lorelaim, merci de incurajari. Stiu ca este costisitoare o casa, veniturile noastre sunt seminte ( ca pe astea lucram noi, vorba Simonei) si n-am vreau o ipoteca + chelt casei care sa ne sufoce, sau sa stam in frig si pe intuneric, acum am inceput sa cautam cat mai multe informatii pentru a vedea daca putem face efortul asta fara sacrificii uriase, bine'nteles tre' sa gasim casa viselor noastre. Sper sa rezolvati cu viza piticutei
Roxana, bafta !
Sanatate maxima tuturor !!!
Noi
Lorelai spune:
ok, eu de scris nu prea am timp dar de citit citesc cu grija tot ce se scrie. asa ca o citez pe nelia:
quote:sa intelegt ca are Simonna surpriza la burtica si nu spune?
Originally posted by nelia
dialog cu Simona in care il impartim pe Sting ca sa-l papam - noi, doua doamne (ea mai doamna decit mine dupa spusele unora dintre soti, si maritate pe deasupra... ca sa nu mai spun ca si gravide!
si inca ceva, dati-i un impuls Simonei sa mai scrie macar o povestioara (pina incepe cartea) ca are cerere de la revista care i-a publicat pe cea cu stressul. vrea lumea sa citeasca ce scrie Simonna.
sanatate la copilasi si la toata lumea.
Lorelai
Magdone spune:
Fetelor, ca sa va inveselesc putin:
Discutie avuta luni intre mine si sefu cel mare, de ziua mea (aici se obisnuieste ca fiecare sa aduca gogosi de la Tim Hortons sa faca cinste de ziua lui adica)
Sefu : asa si deci e ziua ta ?
Eu : da
Sefu : si cati ani ai ?
Eu : 22
Sefu : aha si cu cati ani de experienta ?
Eu : 12
Sefu: aha deci asta face 34, aaa numai 34 ?
Eu : cum adica numai 34, dar ce par mai in varsta ?
Sefu ( f serios) : oh, da pari un pic mai varsta..
Eu : aha, pai ce sa zic asta nu prea e un compliment din partea dvs…
Sefu (tot f serios): sorry, n-am vrut sa para nu stiu cum, dar zic si eu ce e evident
Eu :
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
nelia spune:
Lorelai, nuuuu! Intru repede si postez ca sa nu vada Simona... ca ma bate! Eu sint gravida, da' fac cit doua!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">34+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
Lorelai spune:
quote:parca ziceai ca pina nu termini cu invatatul nu ma intri pe DC. te maninca degetelele, vad eu. fuga la treaba.
Originally posted by nelia
Lorelai, nuuuu! Intru repede si postez ca sa nu vada Simona... ca ma bate! Eu sint gravida, da' fac cit doua
columbiana spune:
Ica, io ma bag cu sfaturi la casa ( ca de aia am ramas fara ): daca o iei mai noua, sau updatata cu dotari de proprietari si bine intretinuta (5-20 de ani) si are termopompa platesti mult mai putin la caldura+aer climatizat decit la o casa cu fourneza, de ex; plus restul cheltuielilor cu intretinerea sunt substantial mai reduse.
Emilly,Simonna, rog frumos si eu coordonate brockeri.thks
Eu sunt disperata- am ajuns la concluzia ca tre'sa raminem morti-copti in cartier din cauza de plod dificil greu de adaptat in alta scoala - si mie nu-mi place deloooc, si imi vine sa pling cind vad ca si preturile sunt destul de mari comparativ cu Ile Perrot de ex, unde casele sunt chiar superbe; n-am ce face, mai stau patru ani volens nolens aici.
http://www.floriinro.ro/
In der Kürze liegt die Würze
Simonna spune:
Ana, trimit si la tine cind gasesc info pt. Ica, tre sa le caut acasa. Acu', mie-mi place cartierul vostru... Parol. Am si vrut sa ma mut, inca ma batea gindul sa te rog sa-mi vinzi mie casa ta dar, finalmente, n-am mai zis nimic tot pt. ca plod' nu doreste sa se mute, dom'le!, din cartier. Si, pina la urma, faptul ca e asa de mica spanacul meu de casa, platesc super putin la Hydro Q. Vezi ca tre sa ne vedem! Poate simbata dimineata pina sint maimutele la activitati... Vedem, ok?
Ica, tu spui ca nu e nici o graba... asa am zis si eu pina cind am inmultit 12 luni pe an cu chiria, plateam pe atunci $800.00 pe luna, si am aflat cu stupoare ca ii dadeam proprietarului de bloc 9,600 de dolari pe an. Or, cei 2 ani si jumatate cit am stat eu in chirie dadeau 24,000 de dolari pe care eu ii faceam cadou aluia! Dupa ce-am facut calcului asta, 24 de mii de dolari, tata!!!, mi-am cumparat casa in 3 luni! Stiu ca din ce patesc eu la banca numai o farima imi intra in buzunar, dar, in cei 3 ani de cind avem casa tot s-au dus citeva mii si in contul meu.
Lorelai, s-a marcat cu revista :), am o idee dar n-am timp :)) Si nu, din pacate Simona nu e gravida si nici nu cred ca se mai baga...
Oricum, acum am jucarie, botez o draguta de fetita, locuieste si aprape, asa ca pot sa ma joc cu ea :) Iar Atomic a intrat intr-o zodie de pupaceala si adorare a propriei mame ceva teribil, n-a fost asa in viata lui!
Laura, ai citit ce zicea sotul Denisei despre mine??? Ca se vezi ce poate face un push-up potrivit la locul si momentul potrivit :)))))
Doamnelor, la urmatoarea intilnire facem un concurs de... mister. Mister adica ei, fromosii de soti pe care-i avem in dotare! Si ne pregatim mai bine pentru momentul "sala de reuniuni", ca tot greul a cazut pe Ira...
Irina, sa stii ca m-am tot gindit la Sophie... cum ii mai merge? Si trebuie sa-ti si multumesc, puterea exemplului, cind nu mai termina Atomix sa se crizeze ca el vrea sa cinte la fluier din cap, fara note, i-am amintit de tine, cum ti-ai pus partitura pe jos si tot ai privit-o in timp ce-ai cintat. Asa ca acum accepta partitura, ca a zis ca daca un om care toata viata lui a facut muzica suporta sa cinte cu partitura atunci el, talent debutant cum se afla, mai suporta o vreme...
CGE, vorba Danei, revul dupa prietenii si posibilitati. Eu am fost intr-un an la un chef romanesc intr-un bar "de danseuses nues" inchiriat, din pacate nu era nici o danseuza, ca poate iesea mai bine de atit! In rest, tot pe la unul si altul acasa. Ba, mint, anul trecut am fost o sapt. la schi, chalet inchiriat cu prietenii, si-am facut revul in blugi, dupa o zi de schi. Ne-a placut asa de mult ca asta avem in plan pt. anul asta.
Nelia, stai asa, numa' sa-ti spun, stii ce vreau eu din Sting Momentul ala cind cinta din toti plaminii si, dintr-o data, face o pauza de respiratie si-si arunca pe spate capul, numai ca sa re-inceapa sa cinte 2 secunde mai tirziu. Gestul ala este... n-am cuvinte!
Dana, buna idee, sper din suflet sa reuseasca sa vina Lorelaim la Montreal!
Sint sigura ca mai aveam de raspuns una si alta da' am uitat iar! Roza - scleroza!
Da, ca uitam iar: unde imi cumpar huse de perne decorative? Pt canapeaua mea ou de rata din sufragerie? Ca nu mai suporta portocaliul pe care-l avea si as schimba husele pe perne?!
Pusi, au travail alors!
S.
maru spune:
asa revelion la munte mi-ar place si mie!
ca altfel nu ma trage inima sa merg sa ma indop si sa plec cand pic de oboseala! (ca de dans nu poate fi vorba, ca de: mi-am luat sot ce danseaza de parca ar chisa usturoiul)
ci noi suntem disperati, vrem sa ne luam casa, am vorbit cu un broker, am obtinut o dobanda buna, 5,64 si tipul a zis ca poate sa mai scada,dar ne-am oprit, pana nu mi se transforma contrsctul in permanent ne e frica sa ne aruncam
singura consolare e scoala copilului, care e bunicica si n-ar avea de facuyt decat 2 ani aici
offffffffff
Doamne'ajuta!
Podeanu spune:
quote:
Originally posted by maru
asa revelion la munte mi-ar place si mie!
ca altfel nu ma trage inima sa merg sa ma indop si sa plec cand pic de oboseala! (ca de dans nu poate fi vorba, ca de: mi-am luat sot ce danseaza de parca ar chisa usturoiul)
ci noi suntem disperati, vrem sa ne luam casa, am vorbit cu un broker, am obtinut o dobanda buna, 5,64 si tipul a zis ca poate sa mai scada,dar ne-am oprit, pana nu mi se transforma contrsctul in permanent ne e frica sa ne aruncam
singura consolare e scoala copilului, care e bunicica si n-ar avea de facuyt decat 2 ani aici
offffffffff
Doamne'ajuta!
maru, eu ti-as pune doar o intrebare? Acum stai cu chirie nu? Chiria o platesti oricum si permanenta si temporara... deci? Cu Dumnezeu inainte,asa obstacole se gasesc mereu si niciodata nu esti pregatit ptr casa.
pai data viitoare tinem intinirea la munte, inchiriem o vila uriasa si ne destrabalam cum vrem. Da' problema e ca Ontario n-are munte si deci trebuie sa veniti aici spre Montreal.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...