Sezatoarea canadiana (69)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
CriPOD spune:
Iaca si eu din tufisuri...
Ce crocobauri ati impartit pe la intalnire, mai frate, ca noi n-am primit nimic... nu ca mi-ar fi ciuda... Sper sa va treaca repede si sa nu se ia virtual si pe mine!
Donia, ma bucur ca e mai bine puitzul si ca v-ati externat! Acum 3 sapt cand am petrecut eu un weekend la urgente (on si off) era acolo un puiut ca al tau care mi-a sfasiat inima. A plans bietul de el vreo 3-4 ore incontinuu in rezerva lui, nu mai stiau ce sa-i faca, mamica lui plangea si ea de mila si disperare, plangea si cand am plecat, avea ceva probleme cu respiratia, chiar nu stiu cum nu au reusit sa-l ajute sa se linisteasca atatea ore
Cum sunteti acum?
Ira, cum e printesa mica? Am citit de criza care a facut-o, fugi repede la medic cu ea, nu mai sta! Cine stie ce e, mai bine sa mergi degeaba. Poate e alergica la antibiotic, cine stie... Va doresc sa fie bine totul by now. La concerte/spectacole, eu merg cand mi se pune pata! Cu cat e biletul! Si ma bucur ca am posibilitatea sa merg. Acum, ce sa zic, e chestia aia de-i zice "cerere" si "oferta" care functioneaza la pretul biletelor, plus un pic de marketing strategy. Sunt dintre chestiile care fac viata mai frumoasa, face bine la baterii, dup-aia mai cu drag mergi la treaba si poti sa-i ajuti mai cu spor pe copiii din Africa... Maine merg la Cats, cadou de ziua Didilicii, ea nu vrea alte chestii cadou, ce ma bucur! Dar pe tine te inteleg ca nu e mare lucru un concert/spectacol, doar ai tu personal cateva pe luna, nu?
Noi am fost la Cirque de Soleil duminica si am vazut Kooza, costume faine, muzica live extra... nu m-a impresionat insa show-ul, cel mai misto a fost Varekai, desi muzica a fost de exceptie in Alegria... as vrea sa vad "O" care e in Vegas, dar altfel nu cred ca ma mai inghesui la ei, m-am plictisit.
Ce mai ziceam?! Lorelai (Ottawa) dar tu de ce stai in bushes si nu scrii? Fetelor, mie imi lipseste subiectul cu betiveala!
Toti bolnavii si muciosii, va doresc sa vi se usuce narile si sa vi se unga gaturile cat mai degraba! Poate incercati si cu vin fiert cu scortisoara (zice io care nu bea).
Ana, Cricor, ma faceti sa ma simt ca un poo (Ana, m-am molipsit, super misto esti cand esti suparata ), io am trecut ca rata prin clasele primare ale copiilor: carti si caiete n-aveau, mai veneau cu niste hartii, habar n-aveam ce invatau la scoala, basca imi si convenea ca eram ocupata... (mai aveam puseuri de 1-2 ori pe an sa scot manuale/culegeri din Ro, si ma tinea cam 15 minute), ce lucrati voi cu ei? M-au fraierit pe mine copiii?
Glumesc! Multa rabdare cu ei si distractie placuta!
Lorelaim, de tot va intoarceti?
Dana, su-per-be camerele copiilor!!! Sper sa fii nou noutza in curand! Cum mai e Denisa cu fruntea? Multumesc de intrebare, mai am o luna! Apropos, ce ziceti: am musculite de fructe, puhoi! Si n-am avut niciodata, chiar ca au de-a face cu mutatul, aveati dreptate!
Cu casele si eu votez pentru! Intotdeauna se gaseste ceva pentru bugetul fiecaruia. Eu prima dobanda am avut-o cu 7.25% si am supavietuit, uite. Ratele de acum sunt de vis, ce mai! Oricum, sa tineti minte ca in general banca va da cam cu 1% sub posted (adica ce este pe web de ex). Singurul lucru de care imi pare mie rau: ca nu m-am bagat mai devreme la mortgage, da' am sot "fecioara" si e mai precaut. Asa ca dati bice!
Simona, uite ca si eu votez pt muntii vostrii! Am trecut pe-acolo azi vara si m-am chiar gandit ce fain e iarna (daca ai vre-un pont la vre-un chalet sau B&B, pleeease, pleeease). Ca la cel albastu am fost si eu, da' nu ma satiface, da-i bine si-acolo decat nimic! Zapada sa fie (data viitoare va povestesc excursia mea de revelion la schii in Ro de acu 3 ani, sa mori de ras
cge, plictiseala mare de rev uneori, daca nu mergi cu romani, poti sa incerci prin centru pe strazi, peste tot sunt puhoaie de oameni care n-au ce face de rev si se-aduna pe-acolo, da-i boring. Pe la unii pe-acasa nu-i corect fata de toti, asa ca votez si eu pt o locatie cu dormit peste noapte (la munte )!
Cata, perfecta ta ce minuni mai face? Intrebari incuietoare are ea! Frate-meu promise ca-si taie cucu daca nici tata n-are, ceea duse la marturisiri imediate, nu-i de joaca
Magdone, e chinez sefu'?
Nelia, spor la invatat! Ma uimesti, cum mai poti?
Felicitari pentru interviuri celor care ati fost si ati impresionat! Mai uitai pe cineva? Nu e cu intentie, e cu neuronii palizi. Nici nu dau send si deja as mai adauga ceva, parca vad!
La mine ghinioanele continua, iar sunt pe antibiotic, pt un dinte de data asta. Si cu toate celelalte adunate si uite cat am scris (fo 30 de minute, cre'ca ajunge de vreo saptamana, nu?), ca atare nu va mirati daca nu apar asa de des, da's in criza de timp!
Un weekend grozav, va pup! Va citesc cu nesat!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monicutza_bb spune:
Ma primiti si pe mine la sezatoare?
Sunt colega de odisee cu mikiion, codritu si miti, va citesc cu drag de cateva luni si m-am hotarat sa va cer permisiunea de a ma alatura voua pentru ca mi-am dat seama ca imi este tare drag de voi, imi sunteti apropiate din povestirile voastre.
Suntem in Canada de doi ani, avem 2 pitici (Alex de 1 an si 4 luni si Aylin de 3 luni), pana acum nu am avut timp de nimic decat de copii dar usor-usor incepem sa descoperim si ce ne inconjoara, sa cunoastem putin tara care ne gazduieste (noi suntem plimbareti de fel). Stam in nordul Montrealului, langa Marche Adonis si... cam atat. Nu stiu ce sa mai zic de noi, decat ca suntem tare obositi amandoi din cauza de copii cu prea multa energie, chiar si cea mica ma solicita destul de mult.
Sunt in pana de inspiratie, mai scriu cand voi avea mintea mai limpede.
Noapte buna Sezatoare
Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)
Pozici Aylin
Pozici Alexutu
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
monicutza_bb spune:
Mi-am adus aminte ce vroiam sa mai zic:
Ira cred ca e mai bine sa o vada un medic pe Sofia, poate ceva nu merge cum trebuie cu tratamentul. Mai bine sa fii sigura ca e ok. Sanatate multa si tie putere sa rezisti.
Pentru case sunt total de acord. In bailul meu scria si suma totala pe cei doi ani pe cat fusese incheiat... adica 15.000 dolari . Daca vedeam asta inainte sa il semnez, sigur desfaceam cortul in parc.
Sanii... un subiect sensibil pentru mine. Toata viata i-am avut mici. Cant am fost insarcinata au fost putin mai mari, dar nimic spectaculos. Pe Alex nu la-m putut alapta, in schimb acum o alaptez pe printesa si mi-au crescut niste chestii misto rau in loc de sani. Adica tot sani mi-au crescut, dar nu sunt ai mei, nu am eu norocul asta sa ramana si dupa ce termin cu alaptatul. Implantul nu prea ma tenteaza, nu mi-a placut cum se simte la atingere, dar o ridicare maiastra poate sa faca chiar si niste sani mici foarte frumosi si mai ales naturali.
Pe mine ma roade alta problema legata de look-ul meu: dupa 2 sarcini apropiate, am vreo 12 kg in plus , localizate sum forma de pachetele de grasime pe burta (muuulta grasime acolo, ca de multe ori sunt intrebata in ce luna sunt insarcinata), pe solduri si pe bulane. Eu m-am gandit la liposuction pt ca sunt cam lenesa de felul meu pt sala si regim. Am auzit ceva chestii mai naspa, dar pana la a pune in practica mai astept o minune cereasca sa imi ia toata mostenirea post-babies cu mana.
Voi ati face asa ceva?
Simona daca mai ai ceva intrebari ref. la botez eu iti pot raspunde ca tocmai ne pregatim sambata viitoare pt botezul piticei, dar am vazut ca fetele ti-au raspuns in detaliu tot ce trebuie facut.
Gata, ca peste 5 ore ma trezesc iar si iar...
Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)
Pozici Aylin
Pozici Alexutu
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorelaim/lorelaim.jpg)
lorelaim spune:
Servus - eu din nou
Monica - bine ai venit la sezatoare
Cum era de asteptat - nu avem viza pt boboaca - asa ca am anulat excursia la Mtl.
MQQM - multa sanatate! si ca sa-tzi raspund la intrebare - NU, nu reveneam definitiv acasa - ci doar in vizita, doream sa vad cateva prietene dragi... din pacate asa mai pe fuga, pt ca de-asemenea mi-as fii dorit sa dau o tura pe la cateva centre comerciale sa cumpar un costumas de iarna Gabrielei si alte cateva maruntzisuri... Da' n-a fost sa fie...
Acu' tre' sa fug... ca micutza picteaza... si e ca porcu'n bucatarie... da' e Ok ca se spala :-)
Va tzuck si weekend fain va doresc!
Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Magdone spune:
Mqqm, e neamt chiar ma miram ca am vazut ca nu rade nimeni, eu ziceam ca e de ras nu de plans, ca nu ma simt chiar babeta
apropo de case, dupa experienta care o am la cautat case, zic eu ca se merita neaparat de cumparat, dar sa fiti foarte atenti cand o cumparati. Eu acum descopar unele dezavantaje, pe care nu le-am realizat la momentul respectiv.
Si inca o chestie, sa luati casa cat mai aranjata posibil, sa nu aveti de facut multe reparatii, ca reparatiile alea costa nu atat bani cat timp si nervi, in special nervi
Monicutza, bine ai venit la sezatoare!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Simonna spune:
Lorelaim, m-am frustrat pe ziua de azi! Nu gasesc plingaretul ala, sa umplu toata pagina cu plingareti si sa ma exprim despre cit de rau imi pare... Da', asa, printre rinduri, drept ca ai zis undeva ca excursia nu se anuleaza cu totul ci doar se amina???
Monica, multumesc, se pare ca e complet cercul meu pentru botez, in afara de luminare un prosop si sticluta de ulei plus rubanul in loc de fasa nu mai e mare lucru, as zice ca depinde de preot, cita fantezie are, cel care o va boteza pe finuta mea e rezonabil si nu vrea luna de pe cer!
Nelia, tot uit sa zic, apropo de clatitele mele cu mere... Merele nu sint umplutura de caltite, se rad si se pun in aluat, facut mai viscos decit cel pt. clatite normale, inainte de prajit. Pe urma iei amestecatura aia scirboasa cu polonicul si faci niste placintzele direct in tigaie.
mQQm, m-am impresionat cu totul, ce mesaje lungi stii produci :)) Bine i-ai zis lu' madam' Lorelai de Ottawa, ca de ce numa' io si io sa duc greu', sa-si mai ia si dinsa un pix in mina... Vine PM, da' mai incolo un pic, ca acu' tre sa ma fac mai intens ca muncesc. N-am chef deloc - deloc azi, nu-s ce ma fac!
Ana, sint complet compulsiva, simt o nevoie acuta sa-mi cumpar ceva cirpe, ceva ordinar, la 15 dolari bucata, cit sa-mi calmez mincarimea din portofel! Look: eu am un plod de luat la 11 de la Carrefour Multisport si de depus la Centre Sablon la 11:30. 11:35 sint la Aubenarie pe A13 (pe Winners l-am check-out personal marti si e ca la Value Village!). Merge? Facem un shopping de 15 min. si pe urma ne parcam pe-o terasa la cafeaua aceea...
Da, sa uit: pt. caiete, eu i-am cerut invatatoarei sa ii permita sa le aduca acasa in weekend si n-a avut nimic contra, ba chiar ii aducea aminte vinerea sa nu-si uite caietele de mate... Alta solutie ca sa stii programa nu ai...
Cricor, hai, mai, desperado!,ca si parintii tai ai ajuns cu tine pina-n facultate! Cu cine seamana fecior'tu??? Fa un sondaj de opinie cu mama ta, ca tot o ai la indemina! Si pup-o tare din partea noastra, ca tare ne-a placut!
Husele mele de perne??? Nu stie nimeni???
Ah, cireasa de pe tort: sa va spun: cine are bani de masaj in asigurare si nu se duce sa-i cheltuie E O FRAIERA!!!!
Pupici,
Simona
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ira/Ira.jpg)
Ira spune:
Salutare, dragele mele, Sofia e bine, va scrisesem ca nu inghitise antibioticul si cred ca de aia a facut criza.
Acum e la gradi.
Toate bune tuturor.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Buna! Revin in forta, ca am citeva zile in care pun cartile in biblioteca si ma apuc de curatenie... daca nu termin casa pina la sfirsitul lunii, nu mai am cind sa o terminam pentru ca urmeaza alte doua lucrari, mai mari decit primele, nasterea si apoi examenele finale.
Ira, acum vorbind serios, sper ca nu te-ai suparat pe mine, ca mi-ar parea tare rau. Au fost momente cind chiar ma luam de tine, tu stii ca imi esti tare draga si Sibinul tau la fel, nu mai spun de perfecta Sofie... dar citeodata ma provoci prin postarile tale si te atac. Dar acum nu a fost cazul, chiar am glumit cind am scris. Sint ingrijorata pentru Sofia, mai ales ca ieri am vorbit cu o mamica al carui copilas are un streptococ luat de prin spital si i-a schimbat pina acum de trei ori antibioticul. Eu stiu ca se face un test inainte de a se da acest antibiotic, sa vada la ce e rezistent si apoi se da unul care sa-l termine... e musai sa scapati de el, pentru ca poate face mult rau daca ramina in organism, mai ales ca ea e micuta. Trebuie repetata analiza dupa ce a terminat antibioticul, la nu stiu cit timp, ca sa fii sigura ca nu mai e... Pupici la toti trei si hai, vino, si scrie-ne... Provocatoare sau nu, atunci cind nu scrii, lipsesc mesajele tale.
Lorelaim, imi pare rau ca nu mai veniti... Dar poate se rezolva pina la urma. Voiam sa-ti dau un sfat legat de gradinita, dar acum nu mai are rost, daca nu veniti. Ce voiam totusi sa spun, din experienta mea, este ca daca ai posibilitatea sa stai cu copilul acasa in timpul si un pic dupa boala (chiar daca e o amarita de viroza) e foarte bine. De fiecare data cind am stat, si am cam stat, vindecarea completa se facea intr-un timp mult mai scurt decit atunci cind il duceam la gradinita. Pentru ca asa cum o ingrijesti tu acasa, nu o va face nimeni acolo, oricita grija ar avea de ei... Si dupa o raceala, un copil mic care nu e imbracat bine tot timpul, care bea rece, care sta pe jos, care iese afara cu caciulita pusa strimb - am dat doar citeva exemple, va recidiva pentru ca nu e pazit sa nu o faca. Nu mai spun ca fiind sensibil si receptiv la alte boli, exista sanse mari sa ia repede altceva, mai ales ca virusii se schimba, in fiecare saptamina exista cite unul... Eu mai glumesc si spun ca aici, cel putin, sint virusi saptaminali, lunari, de vara, toamna, iarna, primavara... de dupa weekend s.a.m.d.
Leacul cu lapte cald si miere il stiu si eu (nu stiam insa si de unt), si il folosesc cu succes si la mine si mai ales la fete. Si pe cel cu sarea sau cu mamaliga calda pus pe piept sau la git il stiu si il folosesc... si mai sint cartofii - taiati felii, cu tot cu coaja, stropiti cu spirt sau cu otet caldut si pusi intr-o cirpa ca un bandaj, infasori gitul copilului si pina dimineata se vede efectul. Cu sarea m-am lecuit, asta iarna mi-a varsat Agata toata sarea in pat, o saptamina dupa aceea inca mai simteam sarea pe talpi, desi aspirasem. Acum am un sac cusut cu sare, pe care o inalzesc la nevoie... Slava Domnului ca nu am avut nevoie pina acum!
MQQm, scrii rar, dar bine! Noi nu am luat nimic de la intilnire, dar am observat ca, intr-adevar, multe persoane participante, au probleme dupa aceasta intilnire. Cit despre lectii, nu sint multe, sint citeva, si tu nu le-ai vazut pentru ca, probabil, copiii tai si le-au facut la scoala (spui ca erai ocupata, deci lucrai), deci problema mea nu mi se par aceste lectii, ca sint putine, ci neatentia fiicei din dotare: aseara am clacat si l-am lasat pe Octav sa faca si dimineata sotul m-a intrebat: asa e intotdeauna!?! Dar la scoala e bine, vine tot timpul cu hirtiute, premii, ca a terminat bine si prima nu stiu ce, ca a participat la alt ce, ca a facut nu stiu ce... si m-am simtit foarte aiurea cind mi-a spus ca la scoala se simte tare desteapta, dar acasa are senzatia ca e proasta rau si ca nu o mai iubesc din cauza asta. I-am explicat eu ca se simte asa desteapta la scoala tocmai pentru ca lucram acasa si acolo se vad rezultatele, ca eu o iubesc si cind e atenta si cind e neatenta, si cind da dovada de istetime si cind nu... ca e fetita mea si asta nu poate sa o schimbe nimic din lumea asta si din viata noastra... Dar adevarul este ca trebuie sa schimb tactica, traumatizez copilul... Nu mi-a picat deloc bine ce mi-a spus! Cit despre caiete si carti, eu i-am cerut invatatoarei voie sa le ia acasa, tot ce fac la scoala, ca sa arunc si eu o privire si sa putem face un pic in plus pe linga ce fac in clasa, ca sa inteleaga copilul mai bine (am dat vina pe limba, ca poate daca ii explic in romaneste ce si cum, poate sa o ajute mai mult, desi fata mea turuie si in franceza si in engleza mai ceva ca unii dintre nativi si intelegeee... chiar prea multe).
Monicutza, bine ai venit la sezatore... Sper sa te simti bine aici, cu noi, ne mai intepam din cind in cind, dar sintem prietene si tipe de gasca, sa stii. Cred si eu ca sinteti obositi amindoi cu doi copii atit de mici, eu am avut una de patru ani (dar care facea cit trei si mai face inca) si una abia nascuta si eram zombi tot timpul. Cind ma gindesc ca in curind voi avea una de 6, si in clasa I pe deasupra, una de 2 jumate - virsta cind isi da seama ca poate arata cine e si un piticut mic de tot... imi vine sa ma asez jos si sa pling o saptamina inainte, ca sa ma linistesc. Dar ma intareste faptul ca toate acestea vor trece (prea repede, din pacate!) si copiii vor creste, lasindu-ne numai amintiri placute in suflet de pe vremea cind erau mici... Dar vor veni alte si alte lcururi obositoare legate de ei, asa ca intarirea mea nu tine mai mult de zece minute! Am vazut pozele voastre si ce copilasi frumosi ai. Imi plac foarte mult cele in care fetita doarme, e absolut superba!
Cge, si tie ar trebui sa-ti urez bun venit la sezatoare, pentru ca desi nu esti la primul mesaj nici aici, nici pe DC, imi dau seama acum ca mare lucru nu stim despre tine. Dar faptul ca ai doi copii cu doua nume foarte frumoase - Victor si Ana - ar trebui sa fie suficient ca sa ne spuna cam ce faci si cu ce te ocupi.
Simonna, pai zi asa... Lalanghite, asa le spunea bunica-mea si facea intr-o veselie din astea, ca doar aveam faina de la moara, oua de la gaini, lapte de la vaca si mere de la copacii din livada... Of, ce vremuri frumoase! Si acum imi aduc aminte de cele doua ochiuri pe care le mincam dimineata sau la prinz cind veneam de la scoala (la 12, nu la 15 si nici la 18!), cu brinzica de oaie alaturi si cu rosiile si castravetii luati din gradina!
Gata, cred ca am scris destul, ma duc la curatenie, ca si am un chef de numai... Ah, stiam eu ca mai voiam sa spun ceva: legat de casa, desi nu o am si nici nu stiu cind si daca o vom avea, sint de acord cu cele care sint pentru ea si nu pentru chirie. Daca nu ar trebui sa fiu atit de departe de Montreal si din pacate inca mai avem treaba multa cu el si ne-ar da banca, miine mi-as lua din aceleasi motive pe care le-au expus fetele (investitie buna, bani aruncati pe chirie etc.). Va pup! Pa!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">34+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ira/Ira.jpg)
Ira spune:
Nu sunt suparata deloc Nelia. Nu pe tine. Doar pe mine, ca sunt foarte putin toleranta cu lumea asta imperfecta. Furturi, rapiri, crime, nu cred ca era doar Sofia, d-aia nu mai pot scrie.
Da' o sa ma educ, ca stiu ca e o boala psihica sa fii perfectionist si idealist.
Cred ca am nevoie de sedinte la psiholog, ca nici acum nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat la intalnire si mai ales reactiile sau lipsa lor...de dupa si stiu ca am o problema. Nu mai vreau sa va ganditi si voi la asta, dar am realizat ca traiesc ceva nou, depresie sau nu stiu. O sa-mi revin, dar am nevoie de ceva timp.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maru/maru.jpg)
maru spune:
quote:
Originally posted by Podeanuquote:
Originally posted by maru
asa revelion la munte mi-ar place si mie!
ca altfel nu ma trage inima sa merg sa ma indop si sa plec cand pic de oboseala! (ca de dans nu poate fi vorba, ca de: mi-am luat sot ce danseaza de parca ar chisa usturoiul)
ci noi suntem disperati, vrem sa ne luam casa, am vorbit cu un broker, am obtinut o dobanda buna, 5,64 si tipul a zis ca poate sa mai scada,dar ne-am oprit, pana nu mi se transforma contrsctul in permanent ne e frica sa ne aruncam
singura consolare e scoala copilului, care e bunicica si n-ar avea de facuyt decat 2 ani aici
offffffffff
Doamne'ajuta!
maru, eu ti-as pune doar o intrebare? Acum stai cu chirie nu? Chiria o platesti oricum si permanenta si temporara... deci? Cu Dumnezeu inainte,asa obstacole se gasesc mereu si niciodata nu esti pregatit ptr casa.
pai data viitoare tinem intinirea la munte, inchiriem o vila uriasa si ne destrabalam cum vrem. Da' problema e ca Ontario n-are munte si deci trebuie sa veniti aici spre Montreal.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
draga mea, calculele astea le fac si eu si le rasfac.
Dar vezi tu: acum platesc 718 pe rent tot inclus, 2 dormitoare, iar mortgage-ul cu celelalte cheltuieli ma duce lejer peste 1500 pe luna, asa ca...
de aia mai asteptam sa se transforme contractul in ceva permanent, pentru ca la veniturile actuale ne permitem lejer mortgage, dar daca raman fara job, ce naiba ma fac?
Doamne'ajuta!