Sezatoarea canadiana (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pupici Sofiei! Si tie! Eu nu pot sa inchid calculatorul, ca pe el lucrez. Dar promit sa nu mai dau Refresh pe DC pina cind nu termin de citit, invatat, scris... Adica pina vineri dimineata!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">34+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ira multi pupici si tie si Sofiei!! Sper sa nu tii laptopul ala prea mult inchis si sa revii en pleine forme aici!

Simonna ia-ti domnule un an sabatic si apuca-te de cartea aia o data! Este mare pacat daca nu o faci! Hai ca tot ai venit tu cu ideea de manager al meu, vin si eu invers. Desi sincer la talentul tau la scris, nu prea ai nevoie de nici un manager ci de timp ca sa te asezi la masa de scris. Eu voi fi prima sa ti-o cumpar!

Donia ma bucur ca ati iesit din spital. Multa sanatate lui Cristi si un pupic de la Isa!

Denisa si noi va pupam!

Eu am fost de dimineata la un interviu. Printre multele intrebari, a venit si cea cheie, unde te vezi peste 5 ani! Ha! Numai ca de data asta nu m-a mai prins in offside, si raspunsul a venit prompt, evoluand cu firma dvoastra.... (multumim Lorelaim pentru ponturile tale!!!) Tipa a zambit in coltul gurii. Sa vedem daca a fost de bun augur, au ba. Ca atunci cand m-a intrebat de finanacial expectations, nu a comentat deloc raspunsul meu. Hmm, vom vedea. Macar o iau ca pe inca o experienta! De acolo am venit incarcata de energie pe care am consumat-o reinvartind mobila din sufragerie...

Lorelaim sa va faceti bine amandoua si sa faceti un drum in 3 la Montreal!

Va pup,
Rx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

buna fetelor,
sper ca toata lumea bolnavioara sa se faca bine, sanatoasa

odrasla mea e la antibiotic si a venit acu 2 zile de la scoala fara geaca
apoi luni a venit acasa cu geaca uitata vineri la scoala si ieri tot asa
am sa o iau razna

si eu vreu sa trec pe o pozitie permanenta si am mers azi in audienta la toti sefii.
ce-o iesi?!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Servus fetelor
Va multzumesc foarte mult de urari! Se pare ca suntem 90% refacute si eu si prunca. Eu inca mai tusesc... mai ales cand imi obosesc corzile vocale (la propriu) tocand marunt progenitura :-)
Insa acum a intervenit o noua propb... ieri - la oficiul de emigrare unde am fost sa ne puna prelungirea vizei de lucru - am descoperit cu stupoare ca progeniturii NU ii aprobase viza... De ce? "e o incurcatura cu actele" (nu au stiut sa ne spuna... decat ca dosarul ei NU e aprobat)... si acum ea nu poate iesi din Suedia pt ca daca o "bagam" din nou in tzara cu viza de turist cand ne intoarcem atunci trebuie sa o "scoatem" in mai putzin de 90 de zile... Si in aceasta perioada - ea ca turist - nu are dreptul la viza de lucru. Asa-mi tre' daca-i facu-i mogaldetzei pasaport individual si n-o trecu-i pe al meu... Daca azi nu se rezo probl ca maine sa mergem din nou la OE sa-i puna viza... adio Canada :-( (pt ea... si pt mine :-() Am incercat sa pregatesc progenitura pt o atare situatzie si s-a lasat cu... urlete... Cand ma gandesc ca toata sapt a fost asa cuminte la scos mucii din nas cu "batista bb" (tzine singura pompitza la nas, apasa pe butonul ON al aspiratorului si sta cu pompitza in nara pana iese tot) si si-a luat asa de constiincioasa toate siropelele naturiste + Sumetrolinul...
Ehhh...vom vedea... Numai bunul Dumnezeu ne poate ajuta... daca e sa mai venim...

Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Cricor, cum sa nu.. Asa poate reusesc sa nu mai sparg bani in mall.. Magdone, ce zici, nu vine si Razvan?
Denisam, vezi ca mai toate statiunile au vreun soi sau altul de kids club si/sau baby club (sub/peste 4 ani). Ce-i drept, am si avut noroc de una blonda, ca al meu are ce-are cu blondele.. Am vazut multi parinti chiar cu bebei in carucioare p-acolo..
Simonna, Paul face bine, multumesc de intrebare . Ne scoate peri albi si ne-a umplut casa de jucarii (noi, parinti nevinovati, evident). Dupa ce-am citit dialogul despre sandvishuri cu pateu stil pelican si oglinzi, acuma stiu cu cine seamana Atomixu .

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Doina - multa sanatate lui Cristi! Cum merge cu urechiusa? Suntetzi mai bine?
Ira - multa sanatate Sofiei! Sa scapatzi de steptococ cat mai repede! Voi (tu si Sibin) v-atzi facut analize sa vedetzi daca nu cumva suntetzi si voi purtatori sanatosi? Gabriela si tati au avut Steptococcus Aureus (acum 1 an si jumatate - la analize in Ro) si li s-a prescris Zinnat (doctoritza mi-a spus ca daca in cursul anului racesc si fac febra sa le dau Zinnat - iar eu m-am conformat si iarna trecuta i-am doftoricit pe amandoi). De atunci nu am mai repetat analizele (ca astia aici nu fac :-( decat daca TREBUIE - adica nu la cerere :-( - ci numai daca te imbolnavesti destul de grav si considera ei ca sunt necesare analizele). Asa-i ca ii dai iaurt micutzei - ca sa-i ajutzi flora intestinala? Oricum - pe mine m-a lamurit maicamea - atata timp cat prunca este in colectivitate (si cu precadere la varsta mica - la gradi), chiar daca ea a "scapat" odata de SA - tot mai poate sa-l ia de la alt copil. La varsta mica inca mai baga obiecte/maini nespalate in gura si in... nas :-(.
Ica - nu fii necajita cu casa - asa cum au spus fetele vorbeste cu un broker si vezi ce rata itzi poate oferi. Casa este o investitzie pe viatza (in conceptzia romanului - deoarece quebecosii, in general - isi cumpara casa ca sa o vanda nu ca sa stea in ea 20-30+ de ani) - dar inainte de orice fa un mic tabelas in Excel cu TOATE cheluieli pe care le implica o casa (vorbind cu prietenii care au case am aflat de ex ca incalzirea iarna se poate ridica la 300$/luna... iar aerul conditzionat vara la 100$/luna...) si fa o "simulare" (mai multe variante) de rata la ipoteca sa vezi ce v-ar fii mai convenabil. Daca vrei potzi sa-mi scri pe e-mail si o sa-tzi spun ce calcule am facut noi cand ne cautam casa.
Laura - ai primit oferta? Mult bafta in continuare!
Roxana - imi pare bine bine ca articolele mele cu "tip"-uri pt interviuri au prins bine :-) Multa bafta sa iasa cum vrei tu :-)
Maru - mult noroc si tzie - sa treci pe pozitzie perm si multa sanatate "odraslei" :-)
M-a amuzat "discutzia" despre "tzitzi" :-) Eu inainte de a ramane insarcinata aveam B, in timpul sarcinii a crescut la DD (cea mai mare cupa)... pe perioada de alaptare am fot "mama Muuuuuuu" :-) si acum, dupa doi ani de cand nu mai alaptez, avand aceleasi kg ca inainte de sarcina... tot la DD am ramas (sotzul nu e nefericit :-)). Apropo de "remodelare" tzitzi - acum vreo 20 de ani, pe cand am iesit si eu pt prima data "afara", in Fr am vazut pe plaja o multzime de tanti fara sutien (topless - parca se zice). Aratau ca papusile BARBIE :-) Cel mai haios a fost cand am vazut o tanti care era lungita la plaje si tzitzile ei se ridicau pe corp ca niste movilitze conice de nisip :-) Se vedea "cu ochiul liber" ca aveau umplutura arificiala :-) Eu recunosc, din cauza zgarceniei (mai bine imi cumpar o carte decat o crema plina de chimicale - sau imi pun banii "la ciorap" pt zile negre) nu as arunca banii pe operatzii estetice - nici pt fatza si nici pt corp.
Ce mai fac piticutzii pe la gradi si scoli? Nici o sotie? Nimic haios?
Pitica mea, in sapt din 'naite de a tzine acasa, si-a imbrincit un coleg de pe scaun (brusc si fara motiv :-)). Saracutzul s-a dezechilibrat si era gata sa se rostogoleasca pe jos noroc ca l-a vazut Ingellil si l-a prins la timp. Ingellil i-a cerut Gabrielei sa-si ceara scuze si sa-i de-a un hug. A mea nu a vrut. Atunci a scos-o frumos afara din sala, pe coridor, si i-a dat time-out 1 min sa se gandeasca daca vrea sa-si ceara scuze si sa se intoarca la joaca. In final a mea a acceptat. Cand am intrebat-o de ce l-a imbrancit pe micutz fara motiv... mi-a raspuns... "pt ca-mi place de el"... Ooops! De la varsta asta incep... probl?
Va tzuck si va citesc in continuare cu drag!

Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Simonna, multumwsc de sfaturi, sa vedem ce-o iesi cand trec in franceza.
Nelia, o sa-ti spun cum e cu Marie claire dupa ce le fac o vizita. Eu am un coleg care are fetita acolo, dar amandoi si el si nevasta-sa lucreaza pe pozitii cu bani frumosi si au numai un copil asa ca mi se pare normal ca 800Cad pe luna cat dadeau pe gradinita nu li se parea exagerat. Acum trebuie sa aflu cat e scoala, sper ca mai ieftin.
Lorelai, noi la gradi tot timpul facem boacane. Ieri l-a scos din clasa ca a imbrancit un baiat si l-am intrebat de ce si a zis ca ala a dat primul. Acum nu stiu cat e de adevarat ca pe ala nu l-au pedepsit. Azi mi-a cantat un cantec in franceza, dar daca nu imi zicea el ca e in franceza nu stiam ce canta, in engleza il inteleg, dar in franceza ioc. Si va mai povestesc o faza si plec, ieri tati ii arata literele, T de la Tudor, P de la Petra si C de la Codruta(numele meu), si apoi l-a intrebat pe el, le-a recunoscut a zis P de la Petra T de la Tudor si C de la Mami.
Va pup.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Lorelai, iti tinem pumnii sa se rtezolve cu viza Gabrielei, si sa veniti in Montreal. Noi va asteptam.

Simonna, ce resto ati ales pana la urma ptr. botez ?

Si mai vreau sa va rog sa ma ajutati cu sfaturi legate de petrecerea Revelionului in Montreal. Anul asta va fi primul nostru revelion aici.
Multumesc.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Neatza,

apropo de subiectul fierbinte eu silicoane nu mi-as pune, dar o operatie de remodelare tot mi-as face, ca si eu am ramas traumatizata dupa prima nastere si alaptare, sa vedem cum mai sunt dupa a doua...

Parpalak, de mult m-am ganit sa vin si eu cu Razvan dar mi-e lene sa ma urnesc din casa sambata oricum sambata asta nu ca avem altceva in plan, dar de saptamana viitoare poate. Merci de intrebare

si eu sunt cu gatul in pioneze, ieri am plecat de la serviciu mai devreme ca n-am mai rezistat... fetele care sunteti insarcinate ce am voie sa iau la raceala aici, tylenol? ca stiu ca n-ai voie sa iei chiar orice...

sanatate tuturor! si o zi buna!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Buna dimineata la toata lumea,

Eu azi stau acasa ca, cred ca v-am citit prea mult zilele astea si vreuna mi-ati dat un microb ceva.Racesc rar, cred , odata la 3 ani, dar acum am racit . Sunt mucioasa, ma ia cu calduri, ma ustura si gatul si starea generala e proasta. Asa ca stau acasa si in masura posibilitatii mai lucrez cite ceva.

cge, aici Revelionul e cam plat, sa zic asa.Te poti duce la restaurant (daca iti permiti) noi am fost la Casa grec vreo 2 ani la rand. Nu mi-a placut insa ca ne-a chemat f devreme , pe la 18.00, ne-a grabit cu toata masa pina pe la 21-22 si apoi am stat doar la baut si dansat. Inchide pe la 4 dimineata, iti poti aduce bautura ta,si daca te mai duci cu un grup ceva de romani, poate ai noroc sa iasa bine, sa ai atmosfera de acasa. Noi insa a trebuit sa plecam pe la 1 noaptea , copiii dormeau intinsi pe scaune de pe la 12. E drept ca erau si mai mici.

Daca stai acasa la TV nu prea ai ce vedea, in sensul ca , chiar daca se transmite in direct din Europa, datorita fusului orar nu prea e convenabil, iar pe programele lor sunt filme, ca in orice alta zi.

Intr-un an am inchiriat o vila prin St Agathe si am mers vreo 5 familii, am cumparat artificii si la 12 noaptea am iesit afara, cu sampania in mana si le-am aprins. In anul ala a fost super. In rest noi ne cam adunam la alte familii de romani, si petrecem ca la noi acasa, ne pupam la 12 noaptea .

Anul asta vom merge la New York citeva zile,la o prietena.

Lorelaim, desi citesc regulat cred ca mi-a scapat...aveti intentia sa veniti cu totii pe aici? Stiu ca intrebai de costume de sky, dar parca venea nuamis otul? pai daca vii intr-adevar, mai avem un motiv sa organizam o intilnire DC asa rapid.

Doina, Ira, multa sanatate la copilasi. Si la restul fetelor, numai bine.

Mqqm, tu iar nu ne mai onorezi cu prezenta??

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput