Sezatoarea canadiana (69)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Dana, multumesc pentru site, l-am studiat, pare interesant, mai ales ca au si Summer Camp si pare ca e engleza, exact ce caut eu pentru Agata la vara (tabara cu sport si dans, dar in engleza). Nu e dans sportiv, dar am salvat site-ul pentru tabara. Si e cam departe de noi... din cite am vazut e in Pierrefonds.
Chiar, daca aflati de Summer Camp, cu teme gen dans, muzica, arte plastice, sport - mai ales tenis, calarie si altele mai deosebite, pe care nu le faci in mod curent, dar in engleza (musai!), dati-mi si mie de stire, ca tare as vrea sa-i asigur Agatei o vara frumoasa, ca nu voi putea a ma ocup de ea asa cum as vrea, cu inca doi micuti.
Denisam, pai Tina Turner traieste si din cite stiu inca mai concerteaza... sau nu!?! Si mie imi place, o admir din toti rarunchii (ei, nu chiar ca pe Sting, ca aici intervin si alte chestii), dar imi place de ea. Ca si de Cher... si de multi altii!
Bine ca toata lumea l-a vazut pe Sting, numai eu nu! O sa-i scriu sa vina special pentru mine cind termin de facut si alaptat copiii! Eu sint destul de nebuna sa ma duc, dar daca nu gasesc pe cineva, ar trebui sa ma duc singura, ca sotul trebuie a ramina cu ploadele... si e atit de aproape de nastere... in cazul in care nu nasc pina atunci. Ultima data cind am fost impreuna (si singura in ultimii 7 ani!), cel micut din burtica parea cam speriat din cauza zgomotului puternic, m-a batut cu picioarele tot spectacolul, iar fetele au fost rupte a doua zi, pentru ca le-a culcat prietena la care au stat pe la 9.30, dar la 12 le-am luat adormite si desi nu s-au trezit, motaiau in brate, nu au mai dormit toata noaptea profund si dimineata am tras de ele sa le scol. Nu merita sa le chinui nici macar pentru Sting!
Si mai am o angoasa (mai ales cind sint cu copiii, de mina sau in burtica) in fata aglomeratiei de oameni intr-un spatiu inchis... Nu stii niciodata ce se poate intimpla si eu am ramas traumatizata de la un meci de fotbal (Dinamo cu nu stiu ce echipa englezeasca), cind din cauza panicii provocata de nu stiu ce, am simtit pe pielea mea ce inseamna un val de multime care trece peste tine. A fost mai rau ca atunci cind m-a prins avalansa, desi pina la urma, in chestia cu multimea, nu am patit nimic spre deosebire cea cea cu avalansa. E ingrozitor sa fii prins de un tavalug de oameni care se grabesc panicati sa iasa dintr-un loc inchis!!!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">33+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ira/Ira.jpg)
Ira spune:
Da' plateste, Nelia, cat vrei tu, daca ai de unde, eu nu am minimalizat valoarea lui Sting daca asta ai inteles tu din postarea mea.
Eu nu platesc pt. ca nu vreau, il ascult cu placere si-i cumpar discurile, dar o sa ignor sa asist in concert pe oricine se crede dumnezeu si cere mai mult de 25$ pe un bilet la concert - cand e vorba de un singur artist. Fa si tu socoteala si vezi cat fac 100$ si chiar mai mult inmultit cu 25 de mii de locuri la Centre Bell, scade 1 milion pt. accesorii si alte sisteme de sunet, lumini, artisti auxiliari, si vezi cat ii intra lui Sting in buzunar pt. o munca de 3-5 ore.
Stiu ca si Beatles au afirmat la un moment dat ca sunt mai celebri decat dumnezeu, si nu-s cum naiba s-a intamplat ca exact din clipa aia a debutat decaderea lor. Coincidenta sau nu, dar asta s-a intamplat.
Infumurarea asta a vedetelor si a celorcare nu stiu decat sa profite de slabiciunea maselor prin manipulare - exact aceeasi metoda abordata si de biserica, pe mine ma face sa protestez si sa lupt. Macar cu copilul daca reusesc si tot o sa fiu multumita.
Fetelor, sa va zic ce-am patit cu Sofia aseara, de ce eram disperata. Anujg acasa si o vad ca e verde, tremura si ca sta sub patura. Ma intrebam ce naiba s-o fi intamplat, ca doar e sub antibiotice de a 2-a zi dupa intalneala, a facut o criza de plans si de tremurat, pipi pe ea, crispata pe o parte etc.
Axi dimineata fac curat in casa si in canapelele de piele gasesc ujn antibiotic lipit, smotocit in gura dupa care scos. Nu-mi aduc aminte cand anume s-a intamplat, dar eu stiu ca am supravegheat-o de fiecare data sa-l bage in gura, sa-l crocheze, e numai vina mea ca n-am avut poate rabdare sa asist de fiecare data cum il inghite, credeti ca de la asta poate fi febra si criza de durere, de la faptul ca a sarit o data o pastila. Of doamne, ce speriata am fost
, de-acuma o sa stau langa ea de fiecare data pana vad ca inghite si ultima faramitura de medicament.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
![](images/user_woman.png)
Simonna spune:
Codritzu, zi-le ca tu simti ca educatia este primordiala pentru reusita in viata. Si ca, din info pe care le ai (ce are scoala, site web, pliante, habar n-am) esti sigura ca ei si numai ei pot sa te ajute sa fundamentezi de pe acum viitorul copilului. I-ai ales pt. reputatia lor re: nivel academic, disciplina, activitati parascolare, da-i cu copy paste ce scrie pe site-ul lor. Copilul este curios, atent, mereu dornic sa afle lucruri noi si crezi la sigur ca personalitatea lui se potriveste filosofiei scolii (ca tre sa aiba una, la noi e ceva de genul "toujours plus haut, toujours mieux").
Ica, in pauza iti trimit info despre curtier si agent...
Laura, welcome to the club! Ca m-ar tenta si pe mine, da asa m-am obisnuit dupa atitia ani cu ex-sinii mei ca acum chiar si un sutien cupa A cu push-up mi se pare groaaaznic de "maritor"! Mi-am cumparat unul si i-am scos pernutele ca aveam impresia ca impung pe toata lumea!
Asta nu ma scuteste de scene ca cea de aseara:
Sa tot fi fost cam 11 noaptea, dupa ce nu mincasem mai nimic peste zi si inghitisem ca pelicanul 2 sandwisuri cu pateu si castraveciori murati, repet la 11 noaptea mincasem, Simona in oglinda, studiindu-se:
- Puiu, uite ce burta am!
- Ihi!
- Puiuu, nu ma asculti, sint umflata ca o vaca, uite la burta mea...
- Simo, zau... e 11 noaptea...
- Stiu. Da' poti sa ma asculti un pic? Ca uite ce m-am umflat de la pateul ala...
- Te ascult. Da' putem sa mergem la culcare intre timp?
- Puiuuu, ti-am zis eu ca nu ma asculti!
- Simo! Las-o balta. Esti bine asa cum esti! Hai sus!
- Puiuuuu! Cred ca trebuia sa am sinii mai mari... Macar un C. Asa nu se mai vedea cind mincam si mi se umfla burta!
- Da, of corse! Pe urma sa te plingi ca iti atirna peste burta!
- Da' Puiu, purtam tot timpul sutien daca aveam C...
- Simo! Simo, te rog eu frumos...
- Puiuuuu, numa' un pic... Daca-mi sug burta arata ca si cind as avea macar B????!!!
N-am mai stat sa ma asculte. S-a carat in dormitor si s-a jurat ca nu inlocuieste veci usile de la debara cu usi de-alea cu oglinda, macar in dormitor sa aiba liniste... :)
Gata, I'll be back, pupez doamnele si copiii, Donia, trece si otita, of, dragutul ala de bebeu!
Simonna
Ira spune:
Une interview de John Lennon intitulée "Comment vit un Beatle?" par la journaliste Maureen Cleave, une proche du groupe, paraît dans le London Evening Standard du 4 mars 1966. Les Beatles sont alors au sommet de leur popularité mondiale, et il déclare : « Le christianisme disparaîtra. Il s’évaporera, rétrécira. Je n’ai pas à discuter là-dessus. J’ai raison, il sera prouvé que j’ai raison. Nous sommes plus populaires que Jésus désormais. Je ne sais pas ce qui disparaîtra en premier, le rock’n’roll ou la chrétienté (…)»[28] [29]
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Simona- esti mortala si ce rabdare ai sa descrii discutziile-pupici!
LA tine nu e cazul de implant ca ai niste sani superbi, barbate-meu a zis ca tu erai cea mai "beton doamna de acolo" si asta e f. pretentzios sa stii.
Nelia-Tina nu mai concerteaza si pe Cher am vazut-o!Pupici al toate fetele, cum esti cu juniorul, joaca fotbal, Alex era tare cuminte in burta dar si Emma si uite ce nazdravana e, am invatzat-o sa zica ca s-a nascut in canada si ca e romanca si zice Catada
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
nelia spune:
Ira, am si spus ca am glumit! Si platesc atit cit am de unde... si cum mai mult nu am decit am, nu-mi ramine decit sa bat cimpii pe aici cu cit as da eu pe un bilet sa-l vad pe cutare sau pe cutare... Hai, nu te infierbinta, ca zau ca nu are rost. E lupta ta personala cu ei, nu ma include si pe mine, care ma duc din an in pasti undeva si nu vreau sa ajung sa ma simt vinovata ca rup de la gura copiilor si imi iau un bilet de 80-100$ ca sa vad acel ceva...
Denisam, piticul e undeva intre Agata (care mi-a rupt burta pur si simplu, mai ales in ultimele doua luni) si Tudora (care misca atunci cind isi aducea aminte, de am ajuns de patru ori la spital, pentru monotorizare ca sa vad ca e totul in regula cu ea). De exemplu, acum cind scriu, misca suficient de tare ca sa-l simt, dar de cele mai multe ori da doar din picioruse un pic si... sughite la greu.
Simonna, esti pur si simplu mortala. Esti atit de simpatica incit m-am hotarit sa-ti dau si tie o bucatica din acela... nu mai spun numele, ca se supara Irina. Cum se pune, dom'le, emoticonul ala cu capul care se rostogoleste de ris!?! ca eu nu ma vad emoticoanele si tare ar merge aici.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">34+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
Ira spune:
Nu m-am suparat, dar ai facut niste glume pe care eu nu mi le permit cu tine, ca nu-mi face nu-s ce bine la ten, sa nu ma infierbant, luptea mea personala cu nu stiu cine si alte delicatesuri de-astea super dragute care nu stiu exact din ce anume sentimente ale tale pt mine nasc- si de aceea am fost mai acida, sorry, dar nu era deloc momentul,
am vtut pur si simplu sa avem o discutie pe tema inechitatii salariale dar n-am ales bine momentul ca sunt cu moralul la pamant pt. Sofia si eu caut emoticoane care musca de pereti.
nelia spune:
Ira, eiiii, stai asa, nu o lua altfel de cum a fost sau este. Te rog! Pentru ca acele glume erau chiar glume prietenesti (cam un fel de haz de necaz la mine, daca vrei, ca sint superstresata cu scoala si cu multe alte chestii si in loc sa ma destresez punind mina si muncind, nu am chef si nici vointa sa o fac, nici putere ca ma simt foarte gravida ca sa spun asa - si am gasit un loc de dat cu capu' - DC-ul si ma leg si eu de ce mi se ofera). Cind am spus ca glumele au fost sincere, pai sa stii ca au fost, fara nici nu substrat... adica nervii fac rau la ten si al tau e chiar un ten frumos, nu te infierbinta, in sensul ca nu se merita, nu e o discutie neaparat serioasa... Cit de serios poate sa fie un dialog cu Simona in care il impartim pe Sting ca sa-l papam - noi, doua doamne (ea mai doamna decit mine dupa spusele unora dintre soti, si maritate pe deasupra... ca sa nu mai spun ca si gravide! Deci acele glume au nascut din cele mai pure sentimente de prietenie si daca nu te-au facut sa zimbesti, imi pare rau. Se vede ca nu esti intr-o perioada foarte buna daca le-ai luat ca altceva decit ce au vrut sa fie si te inteleg daca e legat de Sofia, ca si eu am trecut de multe ori prin asa ceva... Si nu stiu cum s-a intimplat ca ultima data tot cu tine m-am ciondanit...
Da-i incolo cu concertele lor, cind am spus ca lupta e personala, m-am gindit la mine, nu neaparat la tine, ca eu, care ma duc de doua ori pe an undeva, si astea sint cam singurele iesiri din ultimii 6-7 ani, ar fi si culmea sa nu ma mai duc nici acolo ca semn de revolta impotriva inechitatii salariale! Asta a fost tot! Gata, hai, ca sint probleme mult mai importante de discutat decit asta!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">34+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Emilly/Emilly.jpg)
Emilly spune:
Roxana merci mult!
Dana merci, frumoase camerele si ce fata mare si frumoasa ai...nu mai zic si de flacau.
Ica iti pot trimite si eu datele agentului nostru cu tot cu curtier, notar si ce mai trebuie.E roman si te poate dumiri in toate alea.Bafta si nu te lasa ca totul e posibil.
Donia ma bucur mult ca sunteti mai bine si sanatate multa in continuare! eu nu prea mai pot ca sunt varza de racita si cu casa vraiste in schimb am draperii frumoase cam peste tot si asta imi ridica moralul.Acu' sa vina odata mobila aia sa mai umple casa ca tare-i goala si mare.Dormitorul master a venit si e bestial, am vrut sa imi iau un bedding dar m-am linistit cind am vazut preturile,300-500 dolarei, mai asteptam ceva reduceri poate de Craciun.
Ira sanatate Sofiei.Dragutza de ea...e bine ca o tii acasa, hidrateaz-o, da-i sa pape si tratamentul si o sa fie bine.
Gata pauza pe ziua de azi, la munca cu mine.Ma duc sa aspir vreo ora toate cele 3 nivele ale casei
Ira spune:
Ok, scuze, hai ca inchid laptopul si-l mai deschid cand s-o face Sofia bine de tot, ca io credeam ca ma alin p-acilea, dar mai rau va fac voua si mie. Nu sunt capabila sa fiu bine dispusa in conditii de stress cred.
Va pup si sorry.