Mamici de martie - aprilie 2008 ( 26 )
Raspunsuri - Pagina 8
cami33 spune:
Buna dimineata si o saptamana frumoasa!
Am observat ca ati avut un week-end plin pentru ca nu ati avut prea mult timp de ciripit.
Eu am fost nasa la un botez ieri si am stat toata ziua lipita de finutzul mic si dulce care a dormit ca un ingeras in bratele mele.Eram topita, ce mai...
Saptamana asta, pe 18, merg la control si sper sa aflu si eu culoarea caruciorului
.
Va pup pe toate.
Cami, mamica Alexandrei(5,5 ani) si
+13
kitzy spune:
![]()
![]()
![]()
Eu nu sunt prea bine,de ieri am niste pete maro, sunt in repaus total la pat cu duphaston, nu ma doare burta,dar tot sunt ingrijorata. Maine ar trebui sa merg la eco, dar o sun azi pe doctora si cred ca merg azi. Mi-e foarte frica.
12+
cami33 spune:
Am uitat sa schimb semnatura...
Sunt cam valatuca(cum ar spune fetita mea).Pupici
Cami, mamica Alexandrei(5,5 ani) si
+14
natynic spune:
Acu incurajez eu pe altii...
kitzy draga, stai mama, stai usor...Ok, chiar daca o fi o mica sangerare, iei tratament, stai cuminte si trece. Mai rau e cand e sange rosu si mult. Daca ajungi azi la eco, iti tin pumnii stransi, dupa cum vezi nici eu nu-s cu moralul prea sus dimineata asta, dar noi suntem randunici puternice, nu ne doboara orice! Ok??
Hai,
fata
naty 14+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
kitzy spune:
Naty mulumesc mult de incurajari, dar tot sunt ingrijorata. Asa a ineput totul si cand am pierdut prima sarcina,doar ca atunci a debutat cu dureri si a fost sarcina mai incipienta. Dar cu tine ce-i? De ce esti cu moralul la pamant?
12+
mami_papatot spune:
Neata randunici si pupici speciali pentru natynic si kitzy, pentru ca se pare ca nu se simt tocmai bine ...
nu am reusit sa citesc tot din urma, si am ceva de recuperat pentru ca asa cum stiti in week-end am fost plecata ... poate sa-mi explice cineva de ce cat am fost la tzaranoaia nu am stiut ce e aia durere de cap si cum m-am intors in infectia asta de oras deja sunt cu capsa pusa ? ma dor ochii de numa'... apropos, ia sa-mi pun ochelarii ...asa ... fetelor, vreau prea mult daca cer o casa la tzara, undeva cat mai impadurit si mai frumusit, un sot sanatos si fericit si cativa bebei, vedem noi cati, la vel de sanatosi si veseliti? nu vreau cariera mama, vreau sa fiu "frustrata " ca nu fac nimic toata ziua in afara de jucat cu copiii, gem de mere, placinta cu carne si ciorba de curcan acrita cu zeama de varza ... de adunat flori din gradina si catarat in copaci ...
dar sa revenim .... ad rem , cum zice latinul ... acum va las ca daca nici azi nu termin actele sa i le predau contabilei, ma descurc singurica si nu prea ma vad ... si ce drag imi e, ca cu toate relatiile mele economice , sunt cam paralela...ce vreti , sagetatoare cum am mai spus ... artista...
hai ca m-am intins ... revin cu amanune ca de maine sunt mult mai relaxata ....
pupici fnali pentru fiecare "zburatoare in parte" ... apropos, inainte sa scriu mesajul, bebe mi-a mai dat un piciorus ... pupe mama pe el ...
mami_papatot
15+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
gbutucica spune:
Olelei, da ce mult ati vb , sau daca vreti valelei, ca-i tot acolo.
A..... ce tuta sunt Buna dimineata !!! sa aveti o sapt usoara usoara , cu vesti bune si cu liniste .
io tot cum ma-ti lasat , da de bine ce dusei la capat mini proiectul , si fu cu succes am premit altu' in carca (da mie imi place, ca vorba Cory-nei io lucrez f bine sub influenta stresului si asa ca nu ma supar )
acu sa o luam cu inceputul unei scrisori..:
Clau , te-ai descurcat , vad, cu deschiderea unui nou capitol, Brava!si merci, noroc ca avem profesori buni(ELA , GUDINDE) si noi fete destepte cum suntem..acu incerc si io sa vad ce-i cu pzele mel???? AAAA sa stiii ca nici io nu poftesc acu spre deosebire de inainte de sarcina cand ajungeam si la urgenta din cauza poftelor.
Simo 27 , oare am mai scris o data? vad io
, imi pare rau ca au existat clipe grele cu shtrumphul tau
, dar bine ca s-a terminat cu bine
.Asa si multe felicitari pt coiosul nr 2. sa aveti numai bucurii de pe urma lui.
Sovi , pune poza sexi inapoi , ca a disparut!!!
Diana _g , io raspund mai greu , dar..... este normal ca bb sa miste intr-zi mai mult si intr-una mai spre deloc, are si bb zilele lui de glorie.nu te ingrijora. io
la tine.
Cory(randunica inteleapta) , draga mea acu e randul meu sa ma scuz ca nu apucasi in timp util sa-ti urez gandurile mele, da' o fac acu LA MULTI ANI , intr-o zi de 13! cu sanatate , fericire si bucurii alaturi de cei 2 copii .;LArisa sa poarte sanatoasa cojocelul din spate.;CAt despre sfanta , ma bucur ca nu ai stat la coada aia, pe frigul din Ieshi. multi pupici sau ce-or fi astia

Delfnin si voua multa sanatate si fericire pt 15 sept!!
Ralucaspm , te rog macar sa ne anunti cand ai vesti ca sa ne bucuram si noi alaturi de tine.
randunica care ne citeste.
Nicol , Brava pt 12 sapt implinite , sa ai parte de restul dintre cele mai grozave si fara gretzuri si de astea..
VAruna, Niko1986 , sa-ti traiasca cu sanatate si bucurii mogaldeatza ca o vei pune in colorat(roz)

Adriuta , felicitari pt 20 de sapt , sa ai parte de cealalta jumatate numai de bucurii si multe picioare in burta.
Multumim de sfaturi , sa pot spune asa, si mie mi-a spus lume ca baiatul se formeaza mai repede, asa o fi???
Zoze , multumim de vesti si cam tarziu, de invitatia la bere fara alcoool
si bine inteles
Simonette , bine ca ati dovedit cu raceala , aproape , si ca este netul stricat , vezi noi
ne gandeam la ce-i mai rau , meritam
pe schianare.
Naty,, Blankar,Raluci( celelalte 2),Mihutza, Ioana, Naty,Laly,Ririan,Cristina,Maria(2 bucati), Roxy29, Rox, Mami papatot, Monica, Bubu si restul nenominalizate , pt care imi cer scuze , dar nu va tine baba minte ,multi pupici uite asa

o sa fac un edit ca uitasi sa-mi schimb semnatura ( sambata am facut 20 ) ete asa
sic sic
Giani 20+
pozele mele
oare ce are barza in cioc?
mihutza11 spune:
Asadar sa incepem:
Simo27 sa va traiasca flacaii sanatosi si voiosi! 
Zoze si al meu maica, si al meu... ![]()
Cory
... si pe mine ma enerveaza faza cu cersetorii si hotii, cand se duce si omul sa se incarce spiritual, asa niste faze iti strica toata dispozitia... ufff... dar sa lasam asta iti zic si eu (cu intarziere) LA MULTI ANI!! fericiti alaturi de randunoi si de copilasi! 
Clau ce viteaza ai fost cu noul capitol!
Cory, ieri a fulguit un pic, dar asa foarte dezordonat si slabut de tot
... azi e soare cu dinti... brrr...
Zoze cum ne vesteste ea numai de bine.. ma bucur sa aud ca totul e ok cu Simo!
Vorbiti de filme... si mie imi plac... si am vazut tare multe.. oricum cele la care am plans (si la prima si la a doua vizualizare etc.) ar fi La vitta e Bella si Sweet November. Nu sunt eu prea plangacioasa la filme, dar astea 2 ma dau gata de fiecare data
.. si in rest sunt multe care imi plac.. Babel-vazut, dar Marele albastru si Vorbeste cu ea -nu... poate le prind si eu ![]()
Elara sunteti tare dragalasi! imi place poza! si vreau si eu sarmalutze in foi de vitza!!!! 
Noi ne-am "tratat" sambata cu musaca de cartofi cu carne, si ieri cu un gratarel minunat cu muraturi/salata de ardei copti! yummy... si desert placinte cu branza! ![]()
Bubu, Sovi
gospodinele!
Varuna sa iti traiasca printesa!! mamaaa ce imi place numele de MARA, dar si Sofia e frumos... 
Naty sper sa te simti mai bine ... si imi pare rau sa aud cum te stresezi cu munca... sper sa iti fie bine si sa treaca raceala asta!
Maria of saracutza de tine... sper sa iti fie bine!
Niko1986 felicitari si tie pt printesa! sa fie sanatoasa si voioasa! 
Adriutza ce ma bucur sa te aud!
dragutza povestea cu latinele...oare asa o fi? ca ar insemna sa fie si al meu baiat... tre sa mai am randare sa vad. 
Kitzy ai incredere ca o sa fie bine... nu te speria degeaba 
Randunici la a doua sarcina nu stiu daca ati vazut mesajul asta de la [b]Cami33[/red] (daca l-ati vazut scuze de umplere de pagina
, dar e moderata si de asta m-am gandit sa il copii aici):
"Buna seara, randunici!
Va multumesc pentru primirea frumoasa pe care mi-ati facut-o si pentru urari.
Eu am o intrebare pentru burticile aflate la a doua sarcina: aveti aceleasi sentimente pentru BB2 ca si atunci cand asteptati primul copil?
Eu am senzatia ca sunt mama denaturata pentru ca nu reusesc sa ma simt foarte aproape de bebe, parca nici nu as fi insarcinata(cu toate ca a fost o sarcina planificata si dorita).
Cred ca sunt eu cam "dusa" sau...nu stiu...
Oricum, fetita mea este innebunita de cand stie ca va avea un fratior sau o surioara si astfel salveaza ea situatia cumva.
Va pup pe toate si sper sa revin si eu la sentimente mai bune...
Week-end placut in continuare tuturor."
Eu nu stiu cum m-as simti, ca deocamdata sunt la primul si abia il astept
... oricum cati bb o sa am sper sa ii iubesc la fel de mult, fara discriminare.
Si cam gata pana acum...
va poopic!!
Mihaela
16+
Pozici
Bebitzu
natynic spune:
Nu stiu daca va zisesem ca eu predau si la studenti. Am fost acum sunata de la munca-seful mi-a luat cursul pe care-l tineam si grupa de studenti pe care o instruiam in ale cardiologiei a dat-o altcuiva, in ideea ca eu n-o sa fiu in stare sa o duc pana la capat...Si chiar imi pare rau, erau in fine niste copii tare buni si dornici sa invete, ceea ce gasesti mai rar la generatiile de azi. Mai mult, cerusera in mod special sa faca stagiu cu mine, ca auzisera de mine de la altii mai mari. Cica seful n-ar fi suparat dar...exact ce ziceam mai devreme, intru iremediabil intr-un con de umbra profesional si intr-o depresie cam serioasa din cauza asta...
naty 14+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
varuna spune:
Buna dimineata dragele mele...cum stateam eu asa cu iaurtul in bot si multa treaba la munca m-am gandit ...ia sa ma relaxez un pic ...pe la cuib...
Multumesc pentru urari Zoze, Natynic stiu ca mi-ai facut galerie pupici mici si dulci de la Mara si bineinteles si pentru restul fetelor.
Kitzy, si eu am avut pete maronii in saptamana 7 si apoi in 11, si eu iau Duphaston, vroiam sa iti spun ca e foarte bine sa iti suni medicul. N-am stat in pat, pur si simplu dupa 2 zile a trecut, dar cum fiecare sarcina e diferita mergi si vezi ce se intampla...mie atunci mi-a spus sa nu ma sperii ca e normal. 

Pup fetele...
16+ cu
Mara Sofia