Mamici de martie - aprilie 2008 ( 26 )
Raspunsuri - Pagina 7
delphin spune:
Cu-cu!
sunt pe aici, lenevesc si eu! Va citesc si nu am mare lucru de zis.
Sovi, cu acritura am lasat-o balta din comoditate si apoi am uitat. Am luat insa varza dulce, poare fac ceva cu ea
, varza vu paste spre exemplu.Mie i-mi place varza in general!
Despre gogosi, au fost tare bune cand am facut, dar eu nu mai fac! Mi-au cazut greu! e simplui de facut, daca te incumeti, si vorba lui bubu, sunt mai sanatoase. Stie ea ce zice!
Apropos bubu, pozele tale sunt crima si pedeapsa! Vorbesc bine'nteles de cele culinare![]()
Eu am trantit azi la pranz mamaliga cu branza si smantana si oua ochi pt. randunoi. Eu fara! Seb e in perioada paste, deci pt/ el paste, am facut aseara, mi-a cerut sa-i pastrez si pt. azi la pranz si azi si-a pastrat si pt. deseara. Schimb doar sosul, adica au carne, azi la pranz le-am pus branza topita si cred ca deseara le pun smantana
. Le mai schimb gustul.
De desert s-a ocupat Seb. a invatat la scoala o reteta de tarta de mere si cand vrem ceva simplu si rapid il las sa faca tarta. O foaie de placinta de foietaj( ca pt. strudele) si doua mere si 2 plicuri de zahar vanilat si putina scortisoara. Ii tai merele feliute, ii asez foaia intr-o tava rotunda ca de pizza si il las. ma cheama sa o bag la cuptor.Nu are aspect comercial, va imaginati cum sunt asezate feliutele de mere, dar e buna si nu e bomba calorica!
Cica nu am mare lucru de zis, dar tot m-am intins cat o zi de post!

Va pupacesc pe toate!
pozici
bb2
burticutza
niko1986 spune:
fetelor am fost la contol si voi avea o fetita asa ca va rog sa ma puneti si pe mine la numar va pupik
zozela spune:
Felicitari Varuna pentru Mara Sofia!!Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!

sa o trec repede si in listutza-pt.ca avem nevoie mare de nurori!
stolul drag!
Ela..
in 17+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
adriuta spune:
Buna randunelelor
Uraaaaaaa

avem 20 de saptamani....uffff suntem exact la jumatate de drum, si greul abia de acum inepe. La mine nu au fost decat vre-o 20 de zile de ![]()
![]()

, in rest e totul ok.
Naty cum pot si eu sa vad o randunica miresica??
.
Fetelor sa va spun ce am patit ieri. Am mers la cumparaturi si la casa ...o mexicanca (latina)
. Sunt foarte dragute si de obicei au multi copii, asa cate 4, 5, 6 ha ha ha, religia mama, ... religia, sau ma rog asa le-o place lor sa aibe multi copii.
In fine, sa nu mai lungesc vorba, ma intreaba daca sunt gravida, eu spun DA
In ce luna?
Cam ce crezi mataluta?
Hmmm.... 2, 3-a
Ha ha... 20 de saptamani raspund eu.
A facut fata o mutra....si m-a intrebat daca misca, eu i-am zis ca inca decand era de 2 luni jumate am inceput sa simt fluturasi in burtica si ca acum da serios. La care ea E BAIAT .

deodata ma trezesc ca parca m-ar fi trsnit ceva in cap, Da tu de unde sti? o intreb eu.
Eu am 4 baieti si o fata, toti baietii mi-au miscat la 2, 3 luni, fata pana la 6 n-a zis nimic. Da poate asa e body-ul tau ii spun eu. AAAA nu stii asta imi raspunde ea??? PA eu am 4 surori si la TOATE s-a intamplat la fel, noi stim asta din mama in fiica. Daca misca la lui mici (2, 3) e BAIAT daca nu misca pana la 5, 6, e FATA.
Marti am programare la ultrasound (ca m-a reprogramat saptamana trecuta, am fost tare suparata.... dar nu am mai vrut sa ma mai plang), asa ca sa speram ca poimaine vin si eu cu culoarea carutului.
Oricum am tinut sa va spun asta poate va ajuta sa va ghidati dupa miscarile bb-lului... ca ele intr-adevar au puzderie de copii si stiu multe, ffff multe chestii din astea babesti.
Acum va pup si sa aveti grja de voi.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
20+
serry_ann spune:
Randuici vad ca santeti toate bine...asta ma bucura..fug sa citesc din urma si apoi mai ciripesc cateva..
pooopici
Serry
12+ http://community.webshots.com/user/serry_ann
serry_ann spune:
Gataaaaa.....am reusit sa citesc tot..Clau ai o burtica superba..Zozelina
si merci de incurajari..de cand cu eco am stat numai in pat si asa m-am plictisit
Azi dimineata am simtit cateva intepaturi dar sper sa nu fie de la placenta aia jos inserata..am implinit si noi 13 sau 14 saptamani
inca nu stiu sigur,marti merg la eco si poate ma lamureste cu tot ca nu mai am rabdare..Sovi eu n-am reusit sa vad poza cu burticutza,ai scos-o cumva?Pooopici la toate randunicile..
Serry
13+ http://community.webshots.com/user/serry_ann
sovietica spune:
serry, am scos-o, ca era uratica poza
. Randunicile dragalase, au zis ca le place, da mie nu imi placea, am pus-o numai asa, cu natura informativa, sa se vada cata e. Las, ca mai pun si altele.
sovi
12+ saptamani
pozici
diana_g spune:
azi a fost o duminica frumoasa si linistita,nici bebele nu s-a prea zbenguit.acum ma duc sa fac o baie si sa ma pregatesc de somn.
astept sa incepem saptamana, in week-end nu se prea ciripeste pe aici.oricum ma bucur sa stiu ca sunteti bine.
noapte buna,randunici!
diana_g 20+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
http://bd.lilypie.com/PRwap3.png
natynic spune:
Buna dimineata, dragelor, se pare ca sunt prima azi-nu ca mi-as fi dorit-o, dar sunt acasa, nu ma pot duce la serviciu. Ieri am iesit din casa (e drept, doar pana la masina si din masina in casa, dar...) si m-a intors: tusesc cam rau si ce e mai ingrijorator e ca am avut contractii toata noaptea si tot tare e burta jos. Sa nu ziceti acuma ca e de la "aspirina saracului" de sambata, aia a trecut, dar de la atata stranutat, suflat nasul si acum si tusit zdravan probabil aia mica se revolta...
Sunt deci cam deprimata, nu-mi sun ginecoloaga, eu oricum trebuie sa iau Nospa continuu ca am uter vesnic predispus la contractii, stau la pat/canapea TV cuminte si mai vad pana maine. Ideea e ca deja se strang treburi nerezolvate la munca, ca ii incurc pe colegi, ca deja nu-mi voi putea termina partea practica la doctorat pana nasc (sunt pacienti pe care trebuie sa-i urmaresc intr-un studiu 6 luni si eu inca n-am terminat sa adun lotul)...Stiu ca nimic nu conteaza pe langa bebe si cu cat apar mai multe probleme in sarcina si trag mai greu cu atat simt ca ea e cea mai importanta ACUM, dar intru incet-incet intr-un con de umbra care, mai ales in medicina, poate costa scump-scump. de ce nu pot fi si eu ca alte colege care au venit la serviciu bine-mersi pana in luna a noua si daca n-ar fi avut burta jurai ca sunt ca inainte?? Nu regret nimic din tot chinul asta daca Iulia mea va fi bine-sanatoasa, dar NU E DREPT!!!
In fine, e luni, nu vreau sa va necajesc, voi fi bine ca nu se poate altfel, am mir sfant de la Ierusalim si ma voi da cu el pe burtica, iertati-ma daca v-am intristat, va doresc din suflet o saptamana minunata, fara probleme, cu multe ecografii si culori de carucioare si vesti bune despre puiutzii vostri!

naty 14+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
mihutza11 spune:
Buna dimineatza ciripitoarelor!
va salut de aicishea de la frig... ma duc sa citesc din urma si revin!
pana una alta o zi buna sa aveti!
la toata lumea!
Mihaela
16+
Pozici
Bebitzu