Mamici de martie - aprilie 2008 ( 26 )
Raspunsuri - Pagina 6

bubu05 spune:
 'Neata, pufoaselor!
Cory, am vazut ca te-ai albastrit, sa-ti fie de bine! Foarte frumos ca v-ati simtit bine aseara si ati fost doi randunoi singurei!
Si la noi e frig si innorat, ieri a plouat toata ziua...brrr...
Elara, stai linistita, doar ca eu nu vreau sa le mai vad(pe sarmalute 
). Am vazut burtica si e maricica!
Sovi, pai ieri cand stergeam geamurile nu ploua, inca...oricum erau prafuite si la doua saptamani e musai sa le sterg, ca nu le suport. Randunoiul meu a fost la servici ieri si m-am cam chinuit singurica la curatenie, Vladut ma "ajuta" si el. Faza tare: zice "mami, tu muncesti din greu si eu te ajunt putin" si cara aspiratorul prin casa si se facea ca aspira 
Azi fac gogoselele cu iaurt, abia astept! Revin cu impresii! Nu le voi pune stafide ca n-am, dar le pun dulceata de visine si smantana deasupra!
Oana 
 12+ si 
 Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

clauclau spune:
 Elara, se vede bine burticuta ta. Sa-ti traiasca! 
Descarc si eu acum filmul BABEL si sper sa-l vad mai pe seara.
Diana, Bubu, 

CLAU 
19+
poze
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 

blankar spune:
 Salutare!
CORY i-a placut gulasul la randunelul tau?
Noi mergem la un botez astazi asa ca va las ca trebuie sa ma duc sa calc
Ma bucur ca SIMO e bine
va pupicez
blankar
18
http://webshots.com/user/blanka75

varuna spune:

...pana la 4D, care o sa fie prin noiembrie, va rog si la mine un carut roz pentru Mara Sofia...
Saptamana care vine fac si eu TT asa ca o sa revin cu noutati...
Pupaceli pentru toate randunelele.....
16+ cu 
 Mara Sofia

natynic spune:

toate randunicile, azi nu prea am timp de scris dar mi-era dor de un pic de ciripeala. Sunt UN PIC mai bine, am apelat aseara si azi dimineata la "aspirina saracului" (desi foarte prompt am avut contractii, dar tati a vorbit cu micuta, i-a explicat ca nu trebuie sa se sperie cand vine tati in vizita, a pupat burtica si a trecut). Nici noi n-am rupt patul dar a fost taaare bine.
Sovi, soacra mea care stie multe leacuri babesti a zis ca Doamne fereste sa nu pun ventuze, ceea ce banuiam si eu.
naty 14+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

underqueen spune:
 buna ziua, randunele dragi! sper ca sunteti bine toate.
la mine ziua a debutat glorios cu un acces de greata si implicit si de ...
...si vad ca in continuare nu ma simt bine deloc...am de lucru la calculator, si nu stiu cat voi rezista....
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 
 19+

underqueen spune:
 nu sunteti prin zona, deci banuiesc ca va odihniti...mai am putin de lucru si ma retrag si eu
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 
 20+

sovietica spune:
 mmmm Bubu, iar mi-ai amintit de gogosi, iar imi ploua in gura, si am vrut sa ma apuc sa fac de nu stiu cate ori, da imi tot amimtesc un articol care nu zicea de bine de coca prajita :(. Cred ca ma duc la gogoasa furioasa de la Unirea si imi iau 2 gogosi, si gata.
Naty, ce pacat ca nu e voie ventuze :( si eu chiar ma gandeam sa incerc sa rezolv cu ele sciatica. BB sa fie sanatos.
Maria, imi pare rau ca inca mai dai la boboci in sapt 20. Da vezi si partea buna! La multe saptamani (in loc de LMA) cu ocazia implinirii de 20 sapt. Gata, a inceput numaratoarea inversa :)
sovi 
12+  saptamani 
 pozici 

bubu05 spune:
 La mine n-a mers forumul cateva ore....
Sovi, eu zic sa-ti faci tu mai bine gogosele...eu am ramas socata cand am vazut ca gogoasa infuriata e congelata-betonata si o pun in ulei incins si gata...asa ca e mai sanatos ce faci tu, cu toate ca sunt si alea gustoase...
A adormit piticul meu, asa ca stau si eu putin in pat, am spalat aragazul si cuptorul si am obo...
Oana 
 12+ si 
 Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

diana_g spune:
 am intrat si eu sa salut si sa pup toate randunicile si puiutii lor.
ma duc sa trag un pui de somn
diana_g  20+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
http://bd.lilypie.com/PRwap3.png