Mamici de martie - aprilie 2008 ( 26 )
Raspunsuri - Pagina 5
elara spune:
Ohhhooo..si ce-am mai plans...

Mai ales cand revedeam situatziile din perspectiva ei, dupa ce intzelesesem motivele ei... Iar scenariul e atat de original, atat de "altfel"...
Oricum... sunt f dezamagita cand aud pe cineva ca nu i-a placut "Sfarsitul aventurii" fiindca e prea trist...
Iar eu raman cu aceeasi mirare nestapaniata oftand adanc...."DAR E ATAT DE FRUMOOOOS!!!!"
Elara
16+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
cory3maz spune:
Poate preiau stafeta Randunicile americanizate sau cele din Canada!!
Hei, mai "aterizatzi" pe la noi, Pufoaselor!!! Eu stiu ca voi munciti intr-un ritm infernal, da' mai respirati, da' mai respirati!!!
Si peste Ocean trimit pupici
cory3maz, mamik de Larisik si de bb2
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
elara spune:
Felicitari ca te-ai colorat, Cory. Albastrico...![]()
Am vrut sa-ti trimit un PM. De ce nu pot? Nu l-ai activat?
Elara
16+
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
cory3maz spune:
Elara,
Da' acu' un minut am primit premiul!
Nu am activat PM!
Da' foloseste mailul meu personal:
cory3maz@gmail.com!
Te-am pupat! GATA! Ca-mi egzpira ultimatumu'!
Varsta "chiriasului":
elara spune:
Cory, ti-am scris. 
Am anexat inca 2 poze la albumul "vine bebe", ca sa ma laud si eu cu burtica mea. Dupa cum vetzi vedea, in poza de la nunta la care am fost wk trecut nici nu se vedea fiindca asa era modelul rochitzei, dar cu bluza mulata si din profil se reliefeaza frumos... ![]()
Las si eu cateva zile poza aia de la nunta, ca sa ma cunostetzi, dupa care cel mai probabil o sa o sterg, ca am auzit ca nu e chiar intzelept sa ne punem poze pe aici, fiinca unii asa-zisi jurnalisti le fura si le publica in reviste gen "Povestea mea" langa o istorisire care nu are nimic de-a face cu persoana din fotografie ![]()
Naty, ti-am vazut si eu pozele de la nunta si mi-ai placut mult-mult-mult. ![]()

Noapte buna, dragelor. 
Elara
16+
sovietica spune:
Cirip-cip! (adica bine v-am gasit)
Moaaama ce am mai dormit azi! si ce piatza facuram, si cum m-a ajutat randunoiul la curatenie!
-atat cat a avut chef, a fost ok.
Azi am mancat munti de ridichi rosii si zemoase si de castane. Si, desigur, prune pt usurarea trebii :P
Delfinuta, somonul afumat a fost divin! Cand a venit sotu cu el, tocmai faceam 2 feluri de mancare si nu gaseam nici 2 secunde sa iau o imbucatura. Asa ca m-a hranit el. Am simtit ca vad mai bine!
Tu? ti-ai luat acritura? sau ai renuntat?
La multi ani de casnicie si voua!
Oriunde v-ati afla :P
Cory, nebunatico, 4 no-spa?? La multi ani fericiti si casa de beton armat! Larisei i-ai dat un ceaiuc sa doarma mai adanc sa nu va auda?
. Sa va trimit si voua un curier cu ciorba de potroace sa va dregeti maine dimineata :)
Si eu sunt indragostita de filmele "marele albastru" si mai ales "vorbeste cu ea" -l-am vazut de n ori! Multam de idee, voi incerca sa le gasesc si pe celelalte. O sa ma gandesc si eu la ce filme mi-au placut. recent nu prea am vazut filme bune, da ultimul fain vazut e filmul rusesc "ostrov" -suuuperb!
Felicitari pt neonul de pe nume.
Naty,
mamica eroina cu hipoglicemie si sa dea DD ca bebitza sa nu simta nicicum aceste dificultati.
Si eu am vrut sa folosesc ventuze la raceala, dar mi-a fost teama. Am tot cautat pe net daca e voie si n-am gasit. Sanatate maxima!
Bubu, spalat geamuri pe ploaia si frigul asta? brrrrr... Eu am simtit ca le prefer prafuite :)
Clau, te declar doctor in d'ale netului dupa cate ti-au reusut azi!
Elara, foarte frumoasa poza cu voi 2! Ce eleganti! sa traiti, sa infloriti! 
Pup si la petrecareata Zoze, si la mult asteptata Simonette, si la toate randunicile!
Noapte buna!
sovi
12+ saptamani
pozici
cory3maz spune:
Buna dimineata!!!

Elara,
am primit mailul si ti-am raspuns! Am deschis pozele tale! Si tu esti o Mamika-Randunika foarte sexi! Poza de cuplu e reusita...sunteti frumosi, rafinati, armoniosi! Sa va bucurati de un bebe sanatos, destept si frumos!!!
Sovietika,
Larisa sta de regula in week-end la bunici...asea ca aseara am fost SINGURI!!! N-am rupt patul si nici No-spa n-am mai luat, ca Randunelul a fost gentleman. Am savurat un vin buun, eu doar un pahar, el restu' sticlei, iar cafeaua matinala a fost suficienta, nu a mai fost cazul de ciorba de potroace. Oricum a fost frumos!
Pe la Iasi e frig si urat...bate un vant taios...n-am nici un chef sa ies din casa, dar TREBUIE sa ma duc dupa Larisa.
O duminica vesela, Randunici!
Varsta "chiriasului":
clauclau spune:
Neata randunici!
Cory, eram sigura ca randunelul tau o sa fie rafinat si nu o sa ai nevoie de no spa
. Si aici e urat afara, o sa iesim si noi la pranz sa luam masa la socrii si apoi ne intoarcem repede la barlog unde-i cald si bine.
Sovi, felicitari pentru harnicia de care ati dat dovada ieri. Bravo!
Elara, frumoase filme, mi-au placut si mie.
Cory, si eu il mai amenint pe Razva ca nu-i iau una dintre revistele preferate cand ma supara. El isi mai ia pe langa Scooby, pe Pippo, Winnie the Pooh si cand apare Piticlic, cea cu CD-ul educativ. Si pe mine ma bucura ca se mai uita si pe reviste, in afara de tv si calculator. In afara de asta , mai are un caiet pe care a inceput sa scrie literele si le tot repeta cand are chef...
Va pup si o duminica frumoasa.
CLAU
19+
poze
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 
diana_g spune:
BUNA DIMINEATA,DRAGELE MELE!
cam devreme azi,nu?neobisnuit pentru mine,dar azi e sotul acasa si mi-a dat desteptarea mai devreme
oricum ma bucur ca asa putem petrece mai mult timp impreuna,avand in vedere ca el munceste si duminica dupa-masa
va doresc o duminica placuta si insorita

diana_g 20+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
http://bd.lilypie.com/PRwap3.png
Simo27 spune:
ZOZELA,multumesc mult de modificari!esti tare draguta
,te ocupi de noi toate ,esti mereu disponibila sa ne ajuti
!
Merg si eu sa-mi duc puiutul la biserica,sa se impartaseasca,ca de cateva saptamani nu l-am mai putut duce,si mai ales acum ii face tare bine!va pup
Simo,mamica lui David
,
19+ cu