Mamici de martie - aprilie 2008 ( 26 )
Raspunsuri - Pagina 9
gbutucica spune:
Naty nu te ingrijora si nu fi trista, se vor rezolva toate. Faptul ca acesti copii au cerut sa faca stagiatura cu tine ar trebui sa-ti dea aripi , mie aceste cuvinte imi spun multe .Gandestete ca vei naste o fata sanatoasa si cuminte dupa care te vei intoarce la munca ta ,pe care o iubesti foaret mult 
Kitzy , pup io la tine
, si pune matalutza mana si mergi la medic , noi suntem alaturi de tine , dar eu sunt convinsa ca va fi bine .
Mami papatot , si io vreau casa la tara cum vrei tu, dar ma gandesc ca inca nu o am ca nu e timpul (stii cum e cu toate la timpul lor) ,suntem tinere avem tot timpul inainte. Vreai sa vin sa te ajut cu actele? , ca las tot si vin.
am incercat sa vad de pozele mele si de tiker , dar canci 
, nu ma stiu
, incerc mai tarziu ca nici nu am timp acu.
va pupic si ciripaela faina
Giani 20+
pozele mele
oare ce are barza in cioc?
kitzy spune:
varuna merci. Mi-e o frica de mor. Pana ieri la amiaz n-am avut nimic si asa dintr-o data....
12+
zozela spune:
Buna dimineata!!
Kitzy si Naty-aveti grija de voi!
Kitzy,indeosebi-ia legatura cu medicul tau-mai ales daca ai mai avut asemenea probleme.Nu te speria-suntem alaturi de tine!
Mami-capsata!![]()
Miha eu am vazut mesajul lui Cami-insa nu am stiut ce sa-i raspund..Inafara de BB din burtica..numai am niciunul!![]()
Varuna ai avut o idee foarte buna
Sa o pui mai des in aplicare!
Giani..un pic de atentie..si o sa reusesti!Urmeaza pasii descrisi pe pag.2!!
..si..
randunicile zgribulite si..revin-dupa un scurt tur de forum!![]()
Ela..
in 17+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
Simo27 spune:
NIKO1986,sa-ti traiasca printesa!!!cred ca esti tare incantata!
MIHUTZA 11,GBUTUCICA,va multumesc de urari!
Si,apropo de msj de la Cami,eu sunt la al doilea copilas,pentru care sincera sa fiu nu credeam ca mai sunt sanse sa il am,deoarece am avut cateva probleme legate de dr care m-a "ajutat" sa il nasc pe David,am descoperit dupa 3 ani jum de tot felul de tratamente incorecte, date de acelasi medic,ca de fapt eu nu aveam absolut nici o problema ,ci nenorocitul ala de dr care,nu mi-a curata bine uterul si mi-a lasat "amintire" bucati din placenta...
si eu eram terminata,ma gandeam ca ,cine stie ce am...norocul meu a fost dr Anastasiu,care a gasit adevarata problema dupa ce aproape 3 luni m-am luptat cu Chlamydia,si m-a operat,si iata ca acest al doilea bebelus este soarele de pe cer,a fost tare asteptat si,cred ca putin ,ma bucur parca mai mult decat la prima sarcina,poate e si varsta
(sunt mai matura acum,cica
) si simt ca, copilasul a venit datorita faptului ca nu am vrut sa renunt ,nu am acceptat faptul ca nu o sa mai am un bebelus,si bineinteles nu se putea intampla daca Doamne-Doamne nu ar fi vrut sa se descopere acest lucru! bebelusul este si rod al rugaciunilor catre Doamne!!!Asa ca,nu pot sa simt pentru el decat o dragoste imensa,si abia astept sa il tin in brate,si sa il pupacesc!!!!
Simo,mamica lui David
,
19+ cu
Kya spune:
Buna dimineata dragi ciripitoare!
va pup pe toate in parte, si Kitzy stai linistita ca petele alea maronii nu inseamna nimic grav. Stii doar, daca sunt maronii si nu rosii, e bine. Se poate sa fi fost un hematom care acum se elimina, pentru ca mai creste uterul. Sunt doar pete, nu o sangerare abundenta.
Stai cuminte in pat, fara efort, cu progesteron, si du-te la eco, ca sa te linistesti. Daca nu ai dureri, este foarte posibil sa nu fie nimic grav.
Si foarte important, gandeste pozitiv!
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Clabuc spune:
Buna dimineata Randunici!
Ma simt mai bine azi, asta si datorita voua care mi-ati fost alaturi si mi-ati dorit sanatate. Cat despre nunta de sambata, a iesit bine. Bubu, nu e extraordinar se placut serviciul meu, cum la hotel ma ocup de tot felul de evenimente (congerinte, meetinguri, nunti, botezuri, ...) lucrez cu oamenii, ceea ce e cam dificil, fiecare cu toanele lui, cu sefii lui ... oricum, pana acum, m-am calit. Oricum, pe ansamblu, trebuie sa recunosc ca imi place, nu e niciodata plictisitor si cunosti detui oameni interesanti, dar si unii .......
Nu inteleg de ce nici pana acum (in saptamana a 18-a) nu mi-am simtit fetita miscand. Oare sunt eu de vina ca nu sunt atenta sau de ce oare? Va rog, daca aveti ceva idei, spuneti-mi si mie! 
Laly
16+
Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
Simo27 spune:
Mama,ce imbarligat am putut povesti...scuze fetelor!
Kitzy si Naty,sunt alaturi de voi,stati linistite,va rog eu!
nu cred ca o sa fie probleme mari,si eu avut pete maronii pe la 12 sapt,si nu a fost nimic grav,am stat in pat cumintica,am luat no-spa si a trecut!
pe burtica!!!
Simo,mamica lui David
,
19+ cu 
Clabuc spune:
Am uitat sami schimb semnatura. Azi intram in saptamana a 18-a. Ce repede trece timpul, nu ca m-asa plange.
Laly
17+
Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
delphin spune:
'Neata la
!
Naty mic si trist. e doar perioada de inceput, te simti obosita si etc. ai sa vezi, peste 2-3 saptamani ve-i simti ca nu atingi pamantul.
In aceasta perioada suntem mai sensibile. Am vrea sa fim de super femei, care pot face tot, si casa si servici si copii si daca se poate toate la superlativ. Mai ales in aceasta perioada. Si nu cumva sa incerce cineva sa ne protejeze....ca e de rau. Cel putin asa simt eu!Ma cert cu sotul ca vrea sa ma protejeze zicandu-i ca sunt insarcinata, nu bolnava, nu am un handicap!
Stai linistita, Naty, toate la timpul lor! Ca ai ramas acum insarcinata si ai impresia ca vei stagna pe plan profesional, te asigur ca e doar o impresie. Daca bb a venit acum, nu e pt. nimic. Asa a fost scris acolo sus!
Asa incerc eu sa ma consolez! saptamana trecuta si eu am primit o oferta de munca super interesanta. Cand lucram in bransa respectiva, visam la asta, era pt. mine apoteoza!Incepusem sa ma resemnez, zicandu-mi ca este un anturaj tipic barbatesc si ca e dificil pt. ei sa primeasca ordine de la o femeie. Stiam ca valorez cat 5 barbati la un loc cu tot cu carierele lor militare, fara modestie, asta pt. ca iubeam ce fac. Stiam ca mi-am creat un nume in domeniu, insa i-mi ziceam ca ce folos, e un domeniu masculin si cum ei nu sunt prea deschisi, asta e...din luna ianuarie am renuntat si am decis sa ma axez pe ceva mai feminin. si saptamana trecut ma suna si ma intreaba ca vor sa lucrez pt. ei pe postul respectiv, cu cel putin 300 de femei si barbati in subordine. M-am simtit bine ca s-au gandit la mine pt. acest post si poate ca daca nu eram insarcinata as fii acceptat pana la plecarea in guyana. Dar m-am simtit la fel de bine refuzand, egoul meu a fost la maximum ....stiind ca totusi reprezint ceva in meserie. si de 10 luni sunt pe tusa...adica ma reprofilez!
Bref, vroiam sa-ti spun doar ca, chiar daca acum ai impresia ca totul apune in jurul tau, vei vedea ca nu pt. nimic copii aceea au ales sa vina la tine...ti-ai facut un renume care va ramane, atata timp cat iubesti ceea ce faci!
si nu mai fii tristunet!
Un gand bun fetelor care sunt in angoasa asteptarii de rezultate de analize. Suntem alaturi de voi
Fug si eu la analizele lunare si mai revin pe dupa-amiaza.
Pt. cami, cred ca e pe undeva normal sa nu mai simtim la fel la a doua sarcina cu am simtit la prima, chiar daca e o sarcina dorita.Nu mai e totul nou ca la prima sarcina! Si eu am temeri ca voi compara inevitabil tot ce a facut Seb cu tot ce va face David. Am sa fac eforturi, dar....stiu ca asa se intampla mereu.
Am sa incerc din rasputeri sa-i ofer acelasi comfort si sa-i satisfac toate capriciile cum am facut cu Seb, dar stiu ca acum "am crescut" si voi cantarii de doua ori cand voi cumpara o noua jucarie inutila, care va sfarsii intr-un colt de cutie!
Din acest motiv, tin ca Seb sa faca atentie la jucariile voluminoase, cum ar fii masinutele electrice si etc. As vrea sa poata profita si David, caci nu stiu daca voi putea face aceleasi eforturi !
Hai ca am inceput sa filozofez!
Va doresc o zi buna!
pozici
bb2
burticutza
Olgutzika spune:
Buna dimineata!
Naty, imi pare tare rau ca nu te simti bine! Vorbesc despre starea fizica, care este deosebit de importanta acum. Vei recupera in cariera, sunt convinsa, poate muncind mai mult decat altii/altele, si intr-un timp mai indelungat poate, dar vei recupera. La ce criza de medici buni este in tara, putin probabil ca la intoarcere cineva sa iti refuze sansa de a reveni acolo de unde ai plecat. In plus, incearca sa fii rationala, si sa te pui in locul sefului tau. Ai lua aceleasi decizii? Si pe mine ma seaca ca sunt "protejata", as vrea sa fiu tratata ca inainte, sa am aceleasi responsabilitati ca inainte, numai ca realizez ca eu nu mai sunt la fel ca inainte..Whatever, da-ti timp sa "digeri" evenimentele, o sa fie bine!
Cel mai important acum este sa iti revii fizic. Asa ca stai cumintica si gandeste-te ca Iuliei trebuie sa ii fie bine acolo, da?
Olga
19+ cu
Ioana