Mamici de martie - aprilie 2008 ( 26 )
Raspunsuri - Pagina 10
kitzy spune:
Am sunat-o pe doctora si-a zis ca nu-i neaparat motiv de ingrijorare,daca sangerz mai tare sa merg la urgenta, daca nu, continui cu duphastonul si sa iau si no spa si maine oricum merg la eco si-a zis ca daca e nevoie o sa ma interneze. Atata numai imi doresc sa fie puiul bine.
Va multumesc la toate pt grija pe care mi-o purtati.
12+
Simo27 spune:
Ce vroiam sa va intreb,stiti cumva ca nu e bine,daca esti insarcinata,fiind nasa de botez,sa tii copilul in brate?ca o sa fiu nasa peste vreo2 sapt si asa am auzit,ca nu trebuie sa tii copilul,ci lumanarea,copilul sa-l tina sotu,oare asa e?ca eu nu ma iau dupa "sfaturile babelor",dar....voi stiti ceva legat de problema asta?
Simo,mamica lui David
,
19+ cu 
gbutucica spune:
Ela , merci de incurajare, am incercat sa vad ce a iesit,faza este ca vineri cind am schimbat denumirea asa cum mai invatat am vazut pozele.

Kitzy , bafta pe maine la eco
pupici
Giani 20+
[url=”http://bd.lilypie.com/Knvip3.png”]oare ce aduce barza-n cioc???[/url]
[url=”http://community.webshots.com/photo/2072833240102278510vJSzCd?vhost=community”]pozele mele[/url]
sovietica spune:
Naty, mami eroina, poa sa se puna si 3 conuri de umbra pe tine, DEGEABA! la cat stralucesti tu, o sa le spargi pe toate! Eu ti-am mai spus, gandeste ca fiecare sacrificiu facut de tine, se va adauga ca si noroc la bb. Ca doara nimic nu se pierde! Hai nu mai fi supa, ca tu chiar esti tare! 
Nici eu n-am raspuns pt Cami, da o pup apasat de bun venit si ii promit ca at cand o sa am ceva de zis, nu o voi ignora!
Kitzy, pup fata sa treaca tremuriciu, meri la medic si ai sa vezi ca bb e bine!
. Fetele care se mai pricep zic ca n-ar fi grav.
Delfinuta, te cred ca te simti bine cu egoul gadilat
. Cat despre Seb, sigur se va simti si el gadilat si marinimos ca va avea oarece responsabilitate fata de fratiorul lui.
Simo27, Cory are cumnat preot, si parca zicea ca l-a intrebat si nu este nici o restrictie ntr-ale nashirii cand nasha e binecuvantata cu bb in burtica. Poate iti vede itrebarea si mai raspunde ea. 
v-am pupat, ma mai duc si eu cu trebi.
sovi
12+ saptamani
pozici
Nicoleta spune:
Salut, randunici!
De mult timp nu am mai inrtat, va mai citesc din cand in cand...
Eu sunt ok, 13 plus... mai am 4 saptamani si colorez si eu caruciorul. Sper...
Simo27, esti brasoveanca! Am auzit de dr. Atanasiu, ca este priceput, e din aceeasi "generatie" cu medicul la care merg eu, dr. Podasca. Si eu am o experienta neplacuta cu medicul cu care am nascut primul copil, poti sa imi spui pe PM care a fost medicul tau? O fi acelasi...![]()
Vroiam sa le spun fetelor ca si eu am avut ceva sangerari, foarte usoare (o secretie cu cateva striuri de sange prin ea...) in saptamanile 11-12. Au trecut fara probleme!
Va doresc o saptamana faina,
Nicoleta
zozela spune:
Giani nu-mi dau seama cu ce ai gresit..
Uite ca la mine merg:
Oare ce aduce barza-n cioc???
Pozele mele
Ela..
in 17+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
kitzy spune:
gbutucica,sovi, va mulumesc mult, sunt putin mai optimita decat ieri cand mi-a cazut cerul in cap. Sper sa fie bine.
12+
natynic spune:
Fetelor, mai ales Delphinash si Olgutza, ati reusit sa-mi stoarceti rauri de lacrimi
. Incep sa realizez ce noroc avem ca ne-am gasit unele pe altele...Aveti dreptate, sunt eu acum naroada, totdeauna am fost convinsa ca timpul si rabdarea iti arata intotdeauna scopul BUN pentru care Dumnezeu iti da o greutate de trecut...E momentul de lasat deoparte orgoliile, ALTCEVA conteaza!
Giani,
de asemenea pentru gandurile frumoase. Si eu am nevoie de contabil! (dar inca n-am gasit pe nimeni)
Kitzy, nici o sarcina cica nu seamana cu alta, nu te gandi la ce a fost rau mai demult. Astept aici, acasa, cu nerabdare sa ne scrii ca ai vorbit cu medicul si ca e totul ok. Si daca iei un pic de tratament, ce? Eu trebuie sa iau Utrogestan si Nospa toata sarcina! Maare paguba...Fleac o sa ti se para cand iti vei tine comoara in brate...
Olgutza, cum iti dai seama, azi nu te pot ajuta cu ce ti-am promis, incerc maine, oricum pana vii in Bucuresti e timp.
Cami, eu nu stiu cum e, sunt la prima sarcina, cu o boala (diabetul) care ridica mari semne de intrebare daca voi mai putea incerca o a doua, Doamne ajuta sa fie bine fetita pe care o am acum in burtica. dar din ce am observat in jur de multa vreme, de regula copilul nr 2 (sau 3, sau ma rog, Praslea)este cel mai descurcaret, mai rasarit, mai istet. Probabil pentru ca este, nu neaparat mai iubit decat cel mare dar crescut mai cu "experienta". Iar faptul ca atunci cand e in burtica tu te simti mai degajata decat prima oara e de fapt doar consecinta cunoasterii-stii la ce sa te astepti. Dar bucuria cred ca e aceeasi sau, cum foarte impresionant povesteste Simo ce i s-a intamplat, chiar mai mare...
naty 14+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
cory3maz spune:
Dragele mele toate dragi,
va multumesc pentru randuri si ganduri. Din pacate la serviciu se anunta o zi extrem de plina, in plus se reintoarce sefa dupa o absenta medicala indelungata si "ne baga in sedinta"! NU AM ACUM TIMP SA VA RASPUND INDIVIDUAL SI PUNCTUAL! Rabdare, ca nu raman datoare!
Ma ocup acum doar de Naty, care are si o cadere fizica si un inceput de depresie urata. NATY, pe aici, printre Randunici, am mai discutat despre relatia CARIERA-BEBE. Ce sacrificii implica aparitia unui bebe? In momentul prezent, probabil conul de umbra in care intra cariera ta ti se pare Amenintator si Deprimant! Asa vezi lucrurile ACUM! Dar raspunsul se afla in VIITOR si in efortul tau de documentare pe domeniul in care activezi!
E trist ca seful tau de catedra ti-a luat orele de curs fara sa discute in prealabil cu tine! Asa ar fi fost corect, sa discute cu tine, sa te intrebe daca vei rezista in actuala ta stare fizica acestui efort! Pentru ca sarcina nu inseamna BOALA! Poate ca ai fi gasit resurse sa rezisti inca o buna perioada de timp! Nu trebuia sa ia Seful tau decizii Deasupra ta! Poate ca mai este loc sa purtati o astfel de discutie, fata in fata, nu telefonic! Poate ca nu e totul transat definitiv!
Din fericire, la serviciul meu, cu toate ca am o sefa usor obtuza, tipa a avut decenta sa ma intrebe cat timp poate conta pe serviciile mele. Si a tinut cont de discutie.
Si daca ai o motivatie puternica sa te intorci in forta pe domeniul si in meseria ta , eu cred ca nu ai sa lasi garda jos nici pe perioada concediului de maternitate...o sa te informezi sustinut si in acea perioada!
Eu cred in rezolvarile fericite!
Eu cred ca DACA VREI, POTI!
Curaj, Naty! Nu ai pierdut Razboiul!!!
Cu drag, Cory
cory3maz, mamik de Larisik si de bb2
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
natynic spune:
Intre timp, cat scriam, a aparut si draga de Sovi, eu gata sa storc alte lacrimi de emotie. Sa dea Dumnezeu sa fie asa, orice sacrificiu al meu sa se transforme in norocul bebelushei mele!
Simo, eu le mai am cu biserica, ca si Sovi, dar recunosc, nu cu tampenii babesti. Nu cred ca e bine sa tii copilul doar pt ca e...greu!! dar dpdv religios, care e problema???Sarcina e o binecuvantare a Cerului!
Mami_papatot, eu inca nu visez la o casa la tara, desi sotul meu are idei de-astea, noi oricum va trebui sa ne cautam ceva mai spatios si care sa NU fie la parinti (e drept, acolo e loc destul, dar am eu ideile mele...). Sunt prin definitie o "citadina". dar chiar sunt curioasa sa vad cum ma va schimba un copil-pentru care orice mama isi doreste liniste, aer curat si nepoluat, un colt de cer albastru si o iarba verde. Asa ca iti doresc succes!!
naty 14+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png