Mamici de martie - aprilie 2008 ( 26 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Irina, daca il intoarce dr pe toate partile ar trebui sa vada ce este. Si bebele meu statea cu picioarele incrucisate, dar l-a pozat de jos in sus (din dreptul funduletului) si s-a vazut...

Multa bafta fetelor cu eco, si tinem galeria tare!

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Saru' mana Kya.Am emotii maine.Chiar daca nu o sa aflu sexul ma bucur ca ma duc ca vreau sa stiu ca este bine bebe si sanatos.Sper ca poate veni si tatai cu noi sa ne mai incurajeze pana la clinica.Data trecut cand a venit a ramas mut de uimire si a declarat ca vine de fiecare data sa vada ce face bebe.

IRINA
+14

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hai ca m-am intors, dar am avut muuuuuuuuuuulta treaba!

Kitzy, imi place de tine muuult mai mult cu moralul sus! Normal ca iti tinem pumnii pentru intalnirea de la doctor. Dar o sa vezi ca o sa fie bine!

Laly, nici eu nu o simt foarte des pe fii-mea.Iar cand sunt la serviciu, cum sunt concentrata pe ce fac aici, nici ca simt ceva...Naty a descris foarte bine: e ceva cam ca atunci cand esti balonata, ca senzatie, iar de simtit, simti cu se intareste uterul in partea respectiva. Dar, repet, o simt numai cand sunt ffff atenta!

Hai ca trimit ce am scris intr-o ora si revin !

Olga 19+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Multumesc scumpele mele pentru lamuriri. Aveti dreptate, noroc ca am apelat la sfatul vostru ca m-am linistit.
Adevarul este ca, la cata treaba si agitatie este la servici, nu stiu daca as fi fost suficient de atenta s-o simt chiar daca mititica mi-ar fi tras un sut discret.
Va anunt imediat ce-o simt.

Eu plec acasa, mi-a ajuns pe ziua de azi.

Va pup mult si sa aveti o seara frumoasa!

Laly 17+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Olga multumesc tare mult de incurajari, mi-au facut tare bine la psihic. Ce m-as face fara voi?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna randunici, ati scris o gramada, am mult de recuperat caci am citit doar asa pe diagonala cum spunea o randunica la un moment dat.

Eu am comis-o din nou, ca sa zic asa. Adica am racit ingrozitor cu dureri puternice de cap si de gat incepand de azi-noapte. Asa ca azi dimineata am dat niste telefoane si amramas acasa bineinteles. Dar directoarea mea binevoitoare m-a sunat sa ma intrebe cum ma simt si cica, nu ar vrea sa ma sperie dar sa ma duc repede la doctor ca ajunge raceala la sarcina si bla,bla...De parca i-as fi cerut eu sfaturi, dar ma rog! Dar de speriat normal ca m-a speriat si m-am infiintat la doctor care mi-a gasit gatul rosu-rosu, nu-i de mirare ca ma doare asa tare! Mi-a dat tratament amoxicilina, paracetamol si tantum verde si cateva zile de stat acasa. Am intrebat-o si de sperietura mea, mi-a zis ca raceala nu ajunge la bebe, dar trebuie musai tratata! Cam asta despre mine, singurul lucru bun e ca mai stau cateva zile acasa...

Numeioana, am vazut postarea ta si imi pare tare rau ca nu mai ai chef de forum. Eu sper sa fie trecator si sa te intorci aici caci mie mi-esti draga! Cred ca toate mai avem zile cand nu mai vrem sa scriem daca vedem ca nu intreaba nimeni de noi caci suntem multe si probabil se mai scapa din mesaje...Si eu am simtit asta de cateva ori, dar m-am intors mereu aici...Pana una, alta te astept cu vesti bune vineri!

Naty, si tu erai tare trista de dimineata si simteai ca ti s-au inecat corabiile, dar randunicile inimoase te-au scos de acolo si bine au facut. O sa vezi tu ce fericire maxima o sa te cuprinda cand o sa tii ghemotocul mic in brate, nimic nu o sa mai conteze!

Cami, cred ca iubirea aceea maxima pentru bebe 2 o sa apara imediat ce o sa iasa din cuibusor si o sa-l tii in brate. O sa fie aceeasi iubire ca la bebe1, eu sunt6 convinsa de asta!

Ies putin ca ma sacaie Razvanel sa se joace nu stiu ce joc si revin mai tarziu.

CLAU 19+
poze

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Diana, nu cumva suferi de arsurile la stomac de care se vb aici? http://www.americanpregnancy.org/pregnancyhealth/heartburn.html zice ca, la saptamani mai inaintate, din cauza progesteronului se relaxeaza valva dintre stomac si esofag si urca aciduztu. Ei recomanda sa se manance mai multe mese in cant. mai mici, fara condimente hot si grasimi, si sa incercam sa ne dregem cu iaurt si lapte cald cu miere (probabil ca or fi mai bazice, zic eu).
Si va multzumesc de galerie :)
Clau, imi pare tare rau ca ai racit iar :( mama ei de treaba. Eu am zis! nu mai racesc pana nasc (cel putin). Sa dea DD sa treaca repede!

sovi 12+ saptamani
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

diana nu esti ciudata. si pe mine m-au apucat iar greturile (de fapt nu prea m-au lasat... )

ce energic e bebelinu meu...daca e asa si dupa ce se naste imi trebuie 2 baby-sitter la schimb...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

maine am programare la eco! eu voiam vineri de fapt, dar mi-a zis doctorita ca a contramandat cineva pe maine. super!!! sper sa mi se confirme si la mine culoarea carutului, cum ziceti voi...

am plecat la culcare, ca am o durere de cap groaznica, si maine am o zi grea, cu multe ore...

va pe toate!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Irina inca nu am nascut dar nici mult nu mai am,maine merg la eco si miercuri la dr sa vedem ce spune.Daca se intampla ceva dau macar un mesaj.
Bafta maine si asteptam vesti

anca 36+

Maria
poze

AMR MAXIM 24 DE ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput