Mamici de martie - aprilie 2008 ( 26 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Wow, muzica de Mozart....sigur o sa-i placa la bb

12+

Mergi la inceput

Buna Diana!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Gata, ama citit.
Sper sa-mi fi luat notite corect si scuze daca nu am scris la toate fetele, dar sunt la servici si mereu m-a intrerupt cate ceva,in timp ce-mi faceam temele.

Elara, frumoasa rochitza de nunta si burticutza la fel

Niko felicitari pentru

Mami papacioasa parca ar fi vrobit bitzul meu cu tine.la fel imi zice si el de casuta.Eu as prefera-o numai pentru week end, ca mie imi palce sa stau la oras.Sa nu dati cu rosii, va rog!!!!!!!

Olzutza, sa ai timp frumos la nunta si asteptam pozici!!!!CAsa de piatra!!!...iti zic de pe acum

Kitzy, bataita ce-ti dau eu tie impreuna cu fetele!!!!Nu te mai stresa ,sigur Dumnezeu o te protejeze si pe tine si pe bebic.Asta este va;abil pentru toate ciripitoarele.
Ma pentru asta!!!!! Ca sa te linistesti,ar trebui sa te duci la mamici de noiembrie -decembrie, si sa o rogi pe Gugu(gugushtiuc)ca ea a trecut prin asta(mult mai grav) si ea te poate linisti.Ea este bine acum si bebelu din burtic la fel.

Numeioana, eu stiu foarte clar care ste motivul pentru care ti-a pierit tie entuziasmul de a scrie si citit pe forum.Eu zic ca din contra, sa intrii si sa scrii cat mai des, ca noi o sa te sustinem si sigur te vei schimba in bine si vei avea starea de spirit si optimismul de la inceput.Te rog sa citesti si sa dai de o parte discutia aia care te-a adus in starea asta, si s ate bucuri alaturi de noi de sarcina (nu toata viata vei fi insarcinata) si sa preofiti din plin de momentele astea.Nu zic ca nu ai face-o in mod obisnuit dar alaturi de noi este si mai palpitant.
Sper ca nu te-am plictisit cu polologhia mea, uite aici ceva pewntru tine de la mine:

Eu "ma laud", cu dureri de spate, coloana si mijloc.Mai incolo cand o fi si mai grea burtica nu stiu ce am sa ma fac????

Ancutza, bine ai venit la noi!!!!!Ce faci??Cum va mai simtiti??Tot week end-ul m-am intrebat daca a venit barza, dar ma consolam cu gandul ca-mi trimiteai tu un mesaj daca era ceva,nu???

IRINA
+14

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

am citit si eu tot din urma si am cateva vorbe pentru randunici.dar mai inati sa va spun ca nazdravanul meu nu se face simtit de doua zile,ma preocup mult;abia apuc sa vina 23 sa fac morfologica,numar zilele.si ce sa va mai spun ca azi dimineata m-au apucat greturile,nu credeam sa mai revina vreodata mai ales la aproape 21 saptamani.sunt eu mai ciudata sau ce??????????
NATY-imi pare rau ca nu te simti bine,ai grija de tine si mai ales de bebe.cat despre cariera nu-ti fa griji,toate la timpul lor.acum cel mai important e sa fii bine tu si bebele.nu uita ca cea mai importanta si grea profesie e sa fii mama,si daca reusesti asta o sa reusesti in toate.
CAMI-felicitari penru finut.si eu am botezat acum doi ani si iti spun ca e o experienta frumoasa.e o senzatie placuta cand esti in biserica cu mamaruta aia mica la tine in brate si sa vezi cu ce mandrie o sa spui"eu l-am botezat"
CAMI,BITZA,SOVI-sa veniti numai cu vesti bune.particip si eu la galerie

KITZY-draga mea nu iti fa griji.atata timp cat petele nu sunt rosii nu prea ai de ce te ingrijora.tu ai doar pete maronii,eu am avut chir pierderi destul de abundente de sange si cu putin tratament am trecut si am ajuns aici.stai linistita si asculta sfatul medicului.
MAMI PAPATOT-nici nu esti prea pretentioasa:casa la tara,sot bun si copii sanatosi.cine nu si-ar dori o viata la fel.stii cum e vorba"ai grija ce-ti doresti,poate se intampla".sa de-a DD sa ti se implineasca visul
CLABUC-nu am miscat mititica?are timp.eu l-am simtit prima data dupa 19 saptamani(si zic ca e baiat),dar uite ca acum nu mai simt ca acum cateva zile.cred ca bebeii nostri ne pun la incercare rabdarea,nu?
BLANKAR-si eu ma simt balonata,si cum zici tu la baie merg des.azi noapte am fost de 5 orice sa facem ,o fii normal......
OLGUTZICA-se anumta nunta?CASA DE PIATRA! sa fiti fericiti si sa va iubiti mult
IOANA-noi te asteptam cu vesti bune,pe cand iti vine cheful de scis
MIHUTZA,ELA,KYA,GIANI si toate celelalte randunici

diana_g 20+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
http://bd.lilypie.com/PRwap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

mama ce m-am intins..

diana_g 20+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
http://bd.lilypie.com/PRwap3.png

Mergi la inceput

Diana multumesc mult si va multumesc la toate pt sustinere.In aceste momente inseamna mult pt mine.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cine ma poate ajuta si pe mine ,sa-mi spuna cum sa-mi activez PM?!mi-e rusinica,dar am primit un msj si nu il pot vedea....

Simo,mamica lui David,19+ cu

Mergi la inceput

Simo, in stanga paginii, unde screi profil personal si foloseste punctele, imediat sub esle scrie Mesaje Private adcia PM, intrii acolo si activezi.Nu mai stiu exact pasii, dar te descurci tu!!!!

IRINA
+14

Mergi la inceput

Diana merci de galerie, si la celelalte care mi-0au facut aiz mai devreme le multumesc
Acum nu ma stresez, dar paote maine o vrea puiutul meu sa stea la poza la nea doctoru'.Ca are pesronalitate copilu' la cate figuri mi-a facut pana acum!!!

IRINA
+14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

No, am apucat sa citesc si eu ce ati scris!

Azi am fost prin oras la cumparaturi, am luat cadou pentru Vladut, un tractoras cu remorca si galetuse, grebla si lopatica

Zozela - da, poimaine il sarbatorim pe Vladut si il declar major . Ii din ce in ce mai fain pe masura ce creste, interactioneaza mai bine, intelege cand te joci cu el, iti raspunde, ma pupa in felul lui (adica musca de obraz ). Multi zic ca e mai greu cand incepe sa umble peste tot, sa scoata toate celea din sertare, dar mie mi se pare mult mai usor acum decat era pana pe la 6 luni.

Clabuc - pe Vladut l-am simtit doar in saptamana 20+, si nici atunci nu eram sigura ca sunt miscarile lui bb ceea ce am simtit. Asa ca staa linistita.

Cami - am mai zis-o eu aici, nici la mine nu mai e acelasi entuziasm acum, comparativ cu prima sarcina, daca atunci stiam in ce saptamana, ce zi sunt, acum trebe sa-mi pun alarma sa-mi sune cu o zi inainte de echo. Plus ca, desi nu e frumos sa zic aici, dar sarcina asta m-a luat prin surprindere, si la inceput chiar am plans cateva zile bune cand am aflat ca-s , nu a fost o sarcina dorita, dar acum s-a schimbat, adica ma bucur ca am decis sa pastrez sarcina, si incerc sa nu ma gandesc mult la cum va fi si cum ma voi descurca cu doi pici mici pe cap. Mai greu e la mine ca nu am nici parinti, nici socri aproape, asa ca voi fi singura cu micii teroristi. Cat despre dragostea pentru amandoi, din cate am auzit eu de la alte mamici care au deja 2 copii, dragostea asta nu se imparte ci se multiplica, asa ca va fi bine si la noi!

Mult succes Randunicilor care au intalnire cu bebelusii. Eu cred ca numa peste vreo 3 saptamani merg, nu stiu sigur, trebuie sa consult agenda din telefon

Acuma fug, ca tre' sa-mi scot puiul la plimbarica!

Va pup si ciripeala placuta in continuare!

Mami 13+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza

Mergi la inceput