Mamici de martie - aprilie 2008 ( 26 )
Raspunsuri - Pagina 15
cami33 spune:
Multumesc de galerie!!!!!
Si eu sunt super curioasa. Alex a stat cu funduletul la noi la fiecare control si nu am stiu pana la nastere ce este dar am simtit ca e fetita si nici nu vroiam sa concep ca ar fi altceva.
Acum doctorita mea are echo 3D/4D si sper sa vada ceva.
Oricum, Alex vrea surioara iar tati baiat, bineinteles. Eu nu ma pronunt, vreau doar sa fie ok.Pupici
Cami, mamica Alexandrei(5,5 ani) si
+14
zozela spune:
Hmm..Ioana vad ca treci prin ce am trecut eu(si alte cateva fete)odata cu aspirantele..
Cred ca stiu de unde-ti vine lipsa asta a chefului si vreau sa-ti spun ca daca nu te aduni..atunci cu siguranta-tu nu mai scapi de trosneala!!
Nu trebuie sa lasi pe nimeni/nimic sa-ti umbresca bucuria de a deveni mama!Eu-sunt una dintre cele stiu cat ti-ai dorit si cat ai luptat pentru sarcina asta!Esti randunica vesela-esti de-a noastra si nu vreau sa renunti sau sa raresti vizitele pe forum din cauza..unora!!
Vreau sa triluim mereu si sa ne bucuram o viata intreaga de Minunea de care avem parte!Nu vreau sa ne despartim-suntem o familie-si asa trebuie sa ramanem!!

Hai-iesi din butoi ca de nu..
Ela..
in 17+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
cami33 spune:
Am o intrebare:voi va vopsiti parul in timpul sarcinii?
La prima sarcina am rezistat fara dar acum am observat cam multe fire albe si ma apuca depresia cand ma uit in oglinda.
Bineinteles ca o voi intreba pe doctorita dar as vrea o parere si de la voi. Pup
Cami, mamica Alexandrei(5,5 ani) si
+14
sovietica spune:
Pup la Ioana sa ii vina chefu la loc!
si
Vrei sa iti trimit un negru musculos sa iti faca masaj tailandez? 
sovi
12+ saptamani
pozici
Kya spune:
Ioana eu te inteleg - si mie imi piere cheful cateodata si nu mai scriu nimic zile intregi, sau poate chiar mai mult. O sa vezi ca o sa treaca. Si atunci te asteptam cu drag printre noi!
Sovi am tot auzit de aparat d-ala. Vreau si eeuuu!!! Mai da-mi niste hint-uri despre el, ca sa stiu ce caut pe google. Plz!!!
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
zozela spune:
quote:
Originally posted by sovietica
Vrei sa iti trimit un negru musculos sa iti faca masaj tailandez?
..Veeere!!Trimite-mi si mie unul!

Ela..
in 17+ cu
!!Varsta mogaldetei
Photos
Kya spune:
![]()
![]()
vorba Zozelei, merge si un negru cu masajul in traista!
Cred ca am gasit aparatul cu pricina. Dar nu prea inteleg cu diferentiaza intre zgomotele fetale si zgomotele intestinelor...?
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
sovietica spune:
vi s-a facut de negri, huh? sotu a zis ca special pt fantezia mea se va vopsi odata in negru :D
si kya, ii zice BEBESOUNDS - PRENATAL HEART LISTENER GIFT SET
Kitul contine: aparatul de ascultat zgomote fetale, 1 set de casti, un cablu de inregistrare, un microfon, o centura prenatala si un CD continand muzica de Mozart.
sovi
12+ saptamani
pozici
ancadragoman spune:
Bai lasati negri si masajele ca dau contractii![]()
anca
36+
Maria
poze
AMR MAXIM 24 DE ZILE!!!!!!!!!
diana_g spune:
o zi frumoasa si o saptamana plina de bucurii va doresc!
ma duc sa citesc paginile precedente si revin.

diana_g 20+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
http://bd.lilypie.com/PRwap3.png