Mamici de martie - aprilie 2008 ( 26 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Maria!Intrebai de contractii..Clinic,sunt de 2 feluri:dureroase si nedureroase(Braxton-Hicks ).Contractiile Braxton-Hicks sunt contractii uterine nedureroase care se manifesta ca o intarire a uterului de cateva secunde care dispar dupa aceea.Daca contractiile devin dureroase si se manifesta la un interval regulat de timp..atunci cel mai bine ar fi sa anuntam medicul..
Sigur o sa-ti dai seama care-i contractie si care-i BB!!

Ela.. in 17+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

M-ati facut sa rad! Nu vreau trosneala de la nici una, asta-mi mai lipseste acuma, sa ma trezesc cu toate gramada pe mine. Gata, sunt fetita cuminte, sunt mai linistita, dar asta n inseamna ca nu mai am emotii pe maine. Va pup pe toate, dragele mele!

12+

Mergi la inceput

Ei..Kitzy-asa da!!Asa te vrem-cu zambetul pe buze-mereu!!Tinem pumnii pentru maine!

Ela.. in 17+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Maria, cam asa-i cum zice Zozela. Nu sunt "lovituri", cum da bebe; pur si simplu simt deodata o greutate in burta sub buric si daca pun mana (a vazut si sotul) acolo e uterul tare-tare, apoi cedeaza. De azi dimineata n-am mai avut. Nu dor, cu exceptia noptii trecute am avut rar asa ceva, acum m-am alarmat ca-s eu cazuta in butoiul tristetii, dar au avut grija fetele sa ma traga de par in sus...
Kitzyyy, ce ti-am zis eu dimineata???Da, fetele vorbesc de culori de carucioare, BUCURA-TE cu ele, vei avea si tu carucior, sigur, nu mai atrage ghinionul cu ganduri negre!! Nu vezi cati pumni stau stransi pentru tine???

naty 14+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

dupa ce ca stau acasa singurica, cu ganduri triste, fara sa pot macar sa fac smotru ca am promis sa fiu cumintica, a picat si cablul TV. Cred ca ma culc, ca nici de citit nu-mi prea arde...

naty 14+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Fetelor,

Nu mi-a raspuns si mie nimeni la nedumerirea mea, legata de faptul ca nu am simtit inca miscarile fetitei mele, sunt in sapt a 18-a. Poate sunt eu de vina ca nu am stat prea atenta sau nu stiu exact la ce sa ma astept. Va rog, daca aveti vreo idee, spuneti-mi si mie.

Va pup.

Laly 17+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Kitzy, iti tin pumnii, sa dea DD sa fie bine, sa stii ca paranoia m-a apucat si pe mine (eu merg poimaine dimineata), am inceput sa ma gandesc ca cine stie ce veste mi-o da, ca daca burta asta e asa minuscula din cauza ca nu mai are ce sa creasca acolo si tot felul. Da le dau in cap la gandurile astea, imi caut de lucru ca sa nu ma mai gandesc la prostioare. M-am gandit sa imi iau o chestie dinasta http://reclama/produse.php?categorie=Accesorii+gravide (edit: mi-au cenzurat, e un aparat care poate fi folosit si la ascultat inima, si ii poti vorbi lu bb punand castile pe burta si aude amplificat, si te poti inregistra, si mai dau la pachet un CD cu mozart si o centura prenatala=180 ron) de ascultat inima la bb, si sa stau linistita. Desi e cam scumpa.
Te asteptam cu vesti si speram sa fie cele mei bune posibile! hai kitzy! hai ca o sa fie bine!
Zoze =randunel cu ochi de vultur!
Olgutz, tu ai nunta asa repede, si nu amintesti si la amnezice ce si cum?? ce fain! Sa aveti noroc cu carul! Cred ca esti in focurile pregatirilor acum. Mmmmm abia astept sa vad pozici. Sa aveti numai ceasuri bune!
Si hai Irina! hai Cami! da Doamne de colorate! si de vesti bune
Naty, somn usor si vise cu ingerasi! si cand te trezesti sa fii resetata si orientata numai spre optimism!
Clabucica, ziceau fetele recent ca bebelinele, mai ales la prima sarcina se simt mai tarziu.
Va pup.

sovi 12+ saptamani
pozici

Mergi la inceput

Somn usor Naty!
Laly sunt sigura ca in maxim 2sapt.o vei simti pe printesa!Putina rabdare!
Sovi paranoica o sa si-o ia pe cocoasa!!Semnat:Zoze-oki de vultur!!
Fug sa mananc ceva ca ma ia cu lesin!

Ela.. in 17+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Sovi cred ca suntem zuzu amandoua
Problema mea principala este ca nu se vede burta, da deloc! Si de aici toate se tin lant. Acum am alte giji, noroc cu ciripitoarele de aici care se chinuie sa-mi sustina moralul ridicat, ca altfel zaceam si acuma pe fundul butoiului.O sa fie bine si la tine si la mine, cred ca psihicul ridicat face minuni. Va fi bine,da?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Va salut pe toate! Ma intreba cineva de ce n-am mai scris aici... Nu prea am mai scris mare lucru pe forum in ultima saptamana si nici nu cred c-o sa-mi vina cheful sa scriu prea curand... Tin foarte mult la voi, sa nu credeti ca aveti vreo vina, voi sunteti f dragute, dar pur si simplu mi-am pierdut entuziasmul... Pe langa faptul ca nu mai am timp sa citesc din urma, nu-mi mai place forumul in general si asta din diverse motive. Intru zilnic, citesc pe ici pe colo, dar nu am nicio tragere de inima sa scriu ceva. Poate o sa-mi treaca pasa asta proasta, o sa vedem in timp.

Vreau doar sa stiti ca suntem bine, bebe misca toata ziulica din ce in ce mai puternic si vineri probabil o sa va scriu ce am facut la eco morfologica...

Pana atunci va pup, va rog sa nu va suparati pe mine si va urez ciripeala placuta in continuare. Sper sa nu-mi duceti lipsa prea tare!

Pupici!

Ioana
20+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput