Mamici de martie - aprilie 2008 ( 26 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ancadragoman, ce inseamna AMR maxim 24 de zile?? De mult ma intriga semnatura ta...
Laly, avusesem in intentie sa-ti raspund, dar la cat de varza am fost azi am uitat...Citeste mai in spate, ca povestea Adriuta cum o tip a latino de acol, cu 5-6 copii ii zicea ca baietii misca din luna 4-5 iar fetele abia de prin luna 6. Si totusi eu am niste senzatii discrete de la fetita mea si acum stiu SIGUR ca ea e, pt ca sapt trecuta cand am fost la eco la Iosup am simtit acelasi lucru exact in momentul in care vedeam pe ecran ca da din picioruse. Dar e ceva vaaag, intr-adevar doar daca esti atenta sesizezi acum-nu cand pregatesti nunti!!
Clau, sa te faci bine!!!Off, te inteleg al naibii...Si se pare ca noi am deschis sezonul, se anunta val mare de viroze in tara!
Ioana, noi te asteptam. Eu una azi am simtit pe pielea mea FOARTE BINE utilitatea forumului. Dar daca nu ne spui ce simti, ce te doare, ce te framanta cum sa te ajutam? Suntem multe, toate cu piticii nostri pe creier dar vezi bine ca pana la urma toate ne raspundem si ne ajutam; plus o gramada de informatii utile despre atatea lucruri...
Pumnii stransi Bitza, Kitzy, Underqueen si cine mai merge maine la eco!
Sovi, burtica ta e mica dar inainte nu era..deloc! Eu una exact dupa sapt 12 am inceput brusc sa simt ca creste, asa ca e timp, mama draga si o sa tot creasca!!!Ma intereseaza si pe mine setul ala pt bebe; e cam devreme sa ni-l luam, desi teoria spune ca din luna a 4-a aude deja...Daca ma hotarasc sa-l iau (ca pe mine odata ma apuca!) va zic.

naty 14+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

De retour!

Am fost toata ziua plecata teleleu-tanase! Am ajuns pe la 19h15 acasa spre furiile sotului care pleca caci avea o masa de protocol. Deci noi doar ne-am incrucisat drumurile azi.

Nu-i nimic, caci si asa sunt suparata pe el caci nu m-a luat in brate noaptea trecuta! Explicatie la el" Ca e frica sa nu-mi faca rau, sa fie grele bratele lui peste burtica mea" de parca m-as fii plans eu de ceva. Altul care crede ca sunt de sticla daca sunt insarcinata!M-am descarcat! vine el acasa, ce sfert de ora in sedinta ii trag!

Vad ca va pregatiti sa mergeti la eco maine si poimaine! Ma alatur galeriei cu emotion-iconurile de rigoare!

Am fost si eu la dr. azi caci ma cam doare gatul, iar Seb tuseste nitel si ii curge nasul! Am profitat sa-i spun medicului ca nu prea l-am simtit pe bb azi si ca am contractii. E adevarat ca m-am obisnuit cu ele, dar cica nu e normal si ca ar trebui sa ma odihnesc.

Pe scurt, astazi numai asta am auzit. Sa ma odihnesc!

Am fost in vizita la o prietena pe care am cam neglijat-o cat am fost cu scoala si acolo ne-am adunat toate celelalte pe care nu le vazusem de ceva vreme! Va imaginati ca subiectul principal a fost burtica mea si sportul, caci ma cunosc ele. Iar cuvantul de ordine a fost odihna!
Dar eu ma simt bine si gasesc ca nu fac prea multe, insarcinata cu Seb, eram mai activa. ele spun ca nu mai am aceeasi varsta.

Naty si ma bucur ca esti mai bine!

Cory, mai lasa munca fata draga, si pe tine!

Ochi frumosi, (se stie ea) auzi la ea negri cu masaje! Te asigur ca dupa un sejur de maxim 2 saptamani in Africa, nu ai sa vrei sa te apropie un colorat nici la 1m. Ei spun de noi albii ca suntem rasisti....sa-i vezi pe ei!

Vroiam sa spun mai multe, dar am uitat! Ce sa-i faci Roza-screloza!

pe toate inaripatele!

editez
AMR: au mai ramas- pt. mine asta inseamna
cat desprre aparat, si eu am fost tentata sa-l cumpar in aceeasi perioada a sarcinii, ca voi. Si eu sunt paranoia si din acest motiv am insistat azi la dr. de familie...l-am pus sa-mi asculte burta cu stetoscopul, caci am citit eu undeva ca in luna a 5-a il poti auzi. Pas vrai! Dar el s-a executat ca stie ca nu o scoate la capat cu mine!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Colorata maine sigur e gata! Hai Maria! . La tine e cel mai sigur ca vii cu carutu colorat! te asteptam cu vesti!
Silfiduta, am trait candva (cand lucram cu strainii) pe pielea mea exploatarea de catre ei in avantajul lor a cuvantului "rasism", ii cam stiu ce le poate capul la unii. Am zis si eu asa, ca simbol al obiectului care sa ne faca sa ne simtim bine.
Din mailul tau remarc oarece frustrari. Am un feeling ca tu nu le vei permite nepotilor sa iti zica "buni" :)Mai iarta-i soro, ca oameni sunt! Daca ei au invatat ca o graviduta tre menajata ata ete. Si mai odihneste-te si tu.
Si inca ceva delfinutz: deci tu crezi ca nu se poate asculta inima lu bb in burtica, cu ceva gen stetoscop, cum am vrea unele sa ne luam. Nu de alta, da poate ne scutesti de cheltuieli.
Nati, mai stai putin cu apratu, poate mai aflam daca se merita..

sovi 12+ saptamani
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nati AMR 24 de zile=au mai ramas 24 de zile pana la nastere(DPN)

anca 36+

Maria
poze

AMR MAXIM 24 DE ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

va doresc noapte buna,vise placute! si maine abia astept sa aflam ce culori de carucioare apar,sper sa fie si roz,ca e invazie de carucioare albastre,cam multi baietei,nu?
va tinem galerie,dragelor!!!

Simo,mamica lui David,19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

mi-am amintit de SIMONETTE,nici azi nu a dat nici un semn...oare nu i s-a reparat calculatorul?sper sa revina cat mai repede,ca ne este dor de ea!

Simo,mamica lui David,19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ochi frumosi, sfatul meu e sa nu aruncati banii pe fereastra. Azi dr; se uita la mine bizar cand l-am pus sa asculte! Si-o fii zis hai sa-i fac hatarul, dar apoi mi-a zis ca practic doar spre sfarsitul sarcinii se poate si ce e drept in poza de reclama a aparatului, tanti aia fericita are burta cam mare...concluzie...nu va cumparati.

In ce priveste varsta...nu am maica nici o frustrare! Daca ma intrebi repede, nici nu stiu cati ani am! Pt. mama mea sigur! nici nu stiu cati ani are cu adevarat, am incetat sa calculez cand avea 41 de ani. Stiu doar ca arata f. bine la varsta ei!
Nu mi-e frica sa imbatranesc, caci de fapt nici nu ma gandesc la asta...traiesc viata ce o am de trait, intr-un stil cat mai bun pt. mine! Ca tot vorbim despre asta, m-a intrebat Seb cand se moare. eu i-am raspuns ca murim atunci cand terminam de trait! voila filozofie pe tema asta!

Cand vorbeam de varsta, ma refeream ca prietenele mele spun ca, corpul nu mai reactioneaza la fel la varste diferite. Dar pt. mine nu e o treaba valabila. Un corp, adica o inima bine antrenata, poate reactiona mai bine la 45 de cat la 25. Luand aici in calcul kg si alte donate de stil de viata.

A! si despre rasism...mai rasisti sunt ei de cat noi! ei scot repede asta in fata ca sa foloseasca avantajele...dar e total fals!
La ei acasa, daca esti alb, cotizezi dublu, ca doar tu ai, ce conteaza ca, ca-ti rupi spatele ca sa ai si ei stau pe pragul colibei si mesteca frunze de catz! Vorbesc de genul masculin al rasei! Pt. femei am tot respectul la cate indura!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Fetelor, am intrat sa va zic ca acum cateva ore a murit socrul meu. Imi cer scuze, nu vreau sa va intristez, am simtit nevoia sa-i spun cuiva. Incerc sa nu ma necajesc f tare ca sa nu-l afecteze pe bebe, dar a fost un om f bun.
Inca o data imi cer scuze.
O noapte linistita,

Raluca 15+ si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_Singh spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Nati AMR 24 de zile=au mai ramas 24 de zile pana la nastere(DPN)

anca 36+

Maria
poze

AMR MAXIM 24 DE ZILE!!!!!!!!!

Anca aici esti !!!! ne intrebam toate ce faci si cum iti e. Ce putin mai e pina vine bebe

Dana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_Singh spune:

quote:
Originally posted by ralucaspm

Fetelor, am intrat sa va zic ca acum cateva ore a murit socrul meu. Imi cer scuze, nu vreau sa va intristez, am simtit nevoia sa-i spun cuiva. Incerc sa nu ma necajesc f tare ca sa nu-l afecteze pe bebe, dar a fost un om f bun.
Inca o data imi cer scuze.
O noapte linistita,

Raluca 15+ si Ioanna (5.07.2006)

Condoleantele mele !! Sa se odihneasca in pace !
Nu te supara prea tare canu face bine la bebe.
Si eu am ptit asa cu bunica sotului si era o femeie de aur si singura din familia lui care ma iubea cu adevarat. Cel mai rau a fost ca nu ne-am putut duce la inmormintare, dar am luptat cu mine si am plins putin sa ma descarc.
Fi tare pt bebe si pt sotul tau si inca odata imi pare rau.

Dana 11+

Mergi la inceput