Mamici de martie - aprilie 2008 ( 26 )
Raspunsuri - Pagina 13
Olgutzika spune:
Naty, doar ti-am spus ca am preot conservator. Problema e ca am vrut sa il verific ( si de ce nu, sa mut cununia la alta biserica, daca raspunsul era altul ), si am fost la Catedrala din Ploiesti...A vorbit Radu cu doi dintre cei trei preoti de acolo, ambii de pana in 45 de ani, si au sustinut acelasi lucru
.
Cred ca o sa lesine taica parintele cand va vedea ca eu nu voi fi in rochie de mireasa
. Macar satisfactia asta sa o am si eu din relatia cu el
!
A! Si nu vrea sa ne spovedeasca decat vineri, pe 19, cand eu la ora 18:00 sunt la Iosup. Radu e turbat de nervi, ma tot intreaba daca nu vreau la moschee, sau altundeva
, in alta confesiune. Si mi-a promis ca la sfarsit ii va strange mana popii, nu i-o va pupa sub nici o forma! Supararea lui m-a amuzat teribil pe mine
!
Olga
19+ cu
Ioana
kitzy spune:
Of, voi vorbiti aici de culorile carucioarelor si eu nici nu stiu daca o sa am unul, indiferent de care. Dar ma consolez la gandul ca nu ma doare burtica si la ultimele drumri la baie nu s-a mai luat nimic dubios pe hartie.
Sovi succes pe maine la eco, iti tin pumnii, sa mi tii si tu mie, ca am mare nevoie.
12+
Olgutzika spune:
Sovi, masoara baietii si la 14s pliul nucal, stai linistita! Si pe 27.10 am nunta..Si de la Herghelegiu SIGUR vii cu caruciorul colorat!
Ioana, am vazut ca ai scris in weekend, dar la noi nici o vorbulitza?
Cum o mai fi Simo?
Olga
19+ cu
Ioana
cami33 spune:
Simo, eu am fost ieri nasa de botez si nu a fost nici o problema din cauza sarcinii. Chiar l-am intrebat pe preot chestia asta si mi-a zis ca e o binecuvantare , nu un impediment.Sa-ti traiasca finutul/finuta.
Cami, mamica Alexandrei(5,5 ani) si
+14
Olgutzika spune:
Kitzy, nu te mai gandi asa, ca vin cu trosneala pana la Cluj!!! Normal ca o sa ai un carucior! Poate ai avut un hematom, pe care l-ai eliminat...Poate e un pic dezlipita placenta, si cu repaos si tratament se lipeste la loc. Nu mai face presupuneri morbide pana nu ajungi la medic, please!
Iti tinem toate pumnii! Si nu uita de gandirea pozitiva, da?
Pupam!
Eu plec la medicul de famelie sa iau certificatele prenuptiale si pe urma la Casa Casatoriilor sa depun dosarul! Revin!
Olga
19+ cu
Ioana
zozela spune:
Heheee..Sovi-din cate am auzit eu-nenea asta e un priceput!!Io astept coloratul si basta!
Nah:
Hihihi..mic mic mesagiucul..da io tot il vazui!!
..Si-da o sa-i masoare si pliul!

Olgutzo nunta e weekendul viitor??!!
Acum chiar ca ma facusi curioasa!!Ce vei purta la nunta??!!![]()

Simo e bine..netul e defect!Sa speram ca-l va rezolva azi!
Ela..
in 17+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
underqueen spune:
mama, ce harnicute si vorbarete sunteti astazi! chiar ca niste randunici...
in primul rand, astazi sun sa ma programez si eu pe vineri la eco...abia astept!
aseara l-a simtit si tati pe bebe...in sfarsit! eu il simt tot timpul...sau or fi gaze si mi se pare...
Naty, ziceai ceva de contractii...cum iti dai seama de diferenta intre contractii si miscarile lui bebe? (scuza intrebarea idioata a unei randunici ignorante...
).
Olgutzika, nu inteleg care-i problema cu preotul...cred ca am pierdut inceputul discutiei .
va
pe toate! ma duc sa pap!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
20+
zozela spune:
Kitzy sa stii ca vin si eu cu Olgutza!
Mai mult ca sigur e o vorba de o mica dezlipire de placenta sau un micutz hematom..Atata timp cat acum numai ai nimik...

Ela..
in 17+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
natynic spune:
Bitza-Irina, 

. Daca nici Iosup nu ti-o zice sexul...Asculta-ma, ca vin de la el sapt trecuta, cand dupa cum stii mi-a schimbat cu multa siguranta culoarea caruciorului. Mi ti l-a invartit si rasucit pe bebica pana a iesit poza cea indecenta in care fara dubiu s-a vazut ca am o pasaricoasa!!!Bun, deci maine se mai coloreaza cineva cu DPN in aprilie, ca ma simteam cam singura pe listutza...
Olgutza, are si Radu al tau oarece dreptate...Dar, te intreb eu: stie taica popa ca ai bebe in burtica?? In afara de preot alte probleme mai ai? Daca mai pot ajuta cu vreun sfat de proaspata mireasa, vorbim public sau pe PM, cum vrei. Ai fost foarte coerenta cu concediile, multumesc mult.
Sunt mai senina. M-a sunat colega careia i s-a incredintat cursul meu de azi, ma rugase sa-i trimit formatul electronic, in Power Point, pe mail si mi-a zis ca studentilor le-a placut asa mult cursul ca au pus-o sa-mi ceara permisiunea sa-l copieze complet pe memory stick.
naty 14+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
mihutza11 spune:
mai ce ma dispera desteptul asta de comp
s-a restartart de-a moaca si am pierdut mesajul... 
mesajul celalalt l-am terminat brusc (din motive de scarbici), dar mai voiam sa spun de Cory ca are dreptate cu "paralela" sarcina-cariera. Imi place cum gandesti Cory! te admir mult!
acum sa incep si eu galeria 

pt. Sovi, Irina, Cami fara numar! fara numar! fara numar!(sper ca n-am uitat ppe nimeni)
Naty
si io dok!
Blankar nu ma pricep cu umflarea, dar sper sa fie bine! 
Olgutza ce tare ai fost la faza cu rochia!
abia astept sa vedem poze! 
Kitzy ma alatur Olgutzei si Zozelinei sa iti dam bataita
... nu tb sa gandesti asa! incearca sa fii optimista te rog!! 
(vezi ca eu ajung mai repede ca-s mai aproape de tine
)
va pupicesc gratios! 
Mihaela
17+
Pozici
Bebitzu