Mamici de martie - aprilie 2008 ( 26 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hai ca citisem pe diagonala! Miercuri vine Sovi cu carucioooooruuuul

Si eu galerie cu Ela pentru Sovi

Olga 19+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

quote:
Originally posted by Olgutzika
Mi-a scapat mie, sau ce? Se duce Sovi la eco?!

Ahaamm..Si nu spune nimik-hoatza!!Am aflat si io de pici-picolo

Ela.. in 17+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Noroc cu tine, Ela, ca afli! Si ma rog frumos, Doamna Sovi, de ce nu raportati aici? In vazul lumii?!?! Ha?!?! Vreti trosneala?

Sa stii ca io-s gravida si curioasa, da?

Olga 19+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

No ceau randunici ciripitoare!

Intru pe mai tarziu sa povestim. Pup la toate!

Mami 13+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Eu ii tin pumnii lui Sovi sa fie totul in regula la eco, cat despre sex, daca se va vedea, stau oricum linistita, ca doar i-am zis ca i-am cedat eu un carucior albastru, nu??
Apropo de ce zicea Olgutza, eu inca nu m-am documentat serios despre drepturile noastre, DECI: cate zile de concediu prenatal avem voie si cate de maternitate? Eu stiam ca de maternitate ai voie pana la 2 ani!!
Olgutza, preotul care ne-a cununat pe noi nici macar nu ne-a intrebat daca nasii sunt cununati ci doar daca...avem nasi! In schimb, la biserica la care vroiam initial sa facem nunta asta a fost prima conditie, mai important ca orice. Pe de alta parte, fara sa stiu exact care sunt canoanele, parintii mei au fost cununati de nasi frate si sora, e drept fiind o situatie speciala pt ca sotia nasului era fugita in Germania, n-avea cum sa ajunga. Si totusi preotul (acum mort demult, dar care a fost o personalitate celebra a ortodoxiei bucurestene) nu a avut obiectii. Vezi deci cat conteaza si intelepciunea preotului, luat individual?...

naty 14+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Buna dragele mele, nu am mai scris de miercuri sau de joi ,parca.Am avut multa treaba si nici laptop-ul nu l-am avut acasica.
Ma duc sa citesc din urma si revin sa stau cu voi de vorba.AM vazut in treacat ca trebuie Sovi sa se duca sa la eco, si poate vede si "culoarea caruciorului".Tin pumnii si fac si galerie, si pentru ea si pentru celelalte care s emai duc si nu am apucat sa citesc:

SI eu maine ma duc la eco la Iosup, si sper ca bebe sa fie cuminte si sa se cracaneze sa stiu ce am si eu in burtica:pasarica sau o putza cu doua coitze.Sa-l manance mami de puiut scump si drag!!!!!
Va pup pe toate si vorbim mai tarziu.

IRINA
+13

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Scuze am uitat sa-mi modific semnatura, ma duc sa o fac acum.Azi avem 14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Da da!!Cu siguranta cere trosneala!!Si io-s moarta de curiozitate,sa numai vb.de Simonette si ea..vroia sa ne fiarba..Nah..ca nu ti-a mers!!
Cristina!Mai sunt 2zile pana la prima aniversare a Vladutzului!!Cum o sa petreaca shtrumful?!
Naty intra pe contul nostru comun de mail:mamici_randunici @yahoo.com(daca nu ai parola,trimite-mi PM) si acolo vei gasi legislatia in vigoare-cu privire la drepturile gravidei si a proaspetei mamici.
Wooow..Irina-si tu?!Ce fruuumooos-o sa avem o saptamana plina de colorateeee!!!
Hai Irinaaa!!

Ela.. in 17+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Naty, concediul de maternitate este de 126 de zile si este platit cu 85% din salariul brut ( si pentru ca nu platesti impozit, ajungi sa iei mai multi decat daca te duci la serviciu ). Este obligatoriu ca din acest concediu, 46 de zile ( sau 42 ?!? ) sa fie luate DUPA nastere, restul le poti lua inainte sau poti renunta la ele, daca doresti.

Dupa acest concediu, intri in asa numitul Concediu de Ingrijire a Copilului ( CIC ), care e platit cu 600 RON, pentru o perioada de doi ani.

In ambele cazuri, iein alocatia copilului in varsta de pana la doi ani de 200RON.

Cine se intoarce la serviciu mai devreme, beneficiaza si de o indemnizatie de 100RON, "premiu" ca esti mama iresponsabila si vii la sapa .

Am fost coerenta? Si corecta?'

Irina, galerie si pentru tine:

Olga 19+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Va multumesc mult tuturor celor care v-ati gandit la mine.
In sufletul meu stiu ca-l iubesc pe BB2 la fel ca pe Alex, dar parca mi-e ciuda ca nu mai simt emotia aceea de la prima sarcina.Acum stiu la ce sa ma astept, nu mai e nimic nou.
Oricum, atunci cand v-am scris mesajul acela eram intr-o pasa mai proasta si de aceea a sunat mai tragic decat trebuia.
Va pup dulce pe toate si multa sanatate celor care nu se simt bine.

Cami, mamica Alexandrei(5,5 ani) si +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Zoze! m-ai terminat!! ce colorata soro la nici 13 sapt??, ieete pe unde umbla ea :))))). Si daca tot m-a descoperit zoze ca miercuri merg la control, va mai intreb ceva: oare se mai masoara pliul la 13 sapt?
Olgutica, pe cand nunta? ca nu mai stiu
Deci cer trosneala, huh? Eu ma gandeam sa va zic dupa echo, ca inca mi se pare aproape neverosimil ca am reusit sa obtin asa repede programare la Dr Herghelegiu. Da daca tot v-ati apucat sa faceti galerie, ma tavalesc de placere!
Da mai stati, ca pana miercuri (8 am) mai e. Ce va iubesc!
Pt cine nu stie cum a aflat zoze de echo, postasem un mesagiuc mic la zuze, in care le ceream o info (care la noi stiam sigur ca nu o gasesc, sa nu va infoiati la mine).

sovi 12+ saptamani
pozici

Mergi la inceput