Inseminare (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stamate spune:

OanaMar, RalMar--fetelor asa este, eu am vb cu mai multi medici si mi-au spus ca dupa preparare cand sunt mai multi de 1 mil este ok, chiar daca sunt 3-5-8 mil etc....lor pt inseminare nu le trebuie decat 1 mil, restu ii arunca, mi-a spus dr cocei asta si nu numai ea, asa ca fetelor iubite stati linistite ca este foarte bine. eu ce sa mai spun ca ultima anliz a iesit sub 1 mil, cocei zice sa sunt sanse de reusita , dar mai mici ce-i drept, dar eu in suflet tot mai sper, pana la urma mai este si cum vrea d-zeu.
multumesc la toate fetele pt incurajari, va pup si mult SUCCES.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

stamate multumesc! Mi-ai inseninat ziua! Cat despre sperante, cred ca trebuie sa fim toate puternice, ca este foarte dificil drumul pe care trebuie sa mergem, ca sa putem termina ce am inceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Eu citisem pe aici ca dupa preparare trebuie sa ramana 15 mil. si eram disperata ca daca noi avem 5 mil. de toti, de unde sa ramana 15 mil. sanatosi? Dar se pare ca inca mai exista speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Buna dma2007,
Sa inteleg ca schimbi doctorul si nu mai faci inseminarile la Giulesti? Te muti la Sabyc?
Sa stii ca si eu asa am simtit tot timpul ca nu sunt facute inseminarile cum ar trebui, sunt facute destul de superficial.
Eu am facut fiecare data 1eco, cand s-a stabilit cum stau dupa stimulare. Pregnyl am facut inainte cu 24 de ora dar nici inainte nici dupa inseminare nu au mai facut echograf.Imi vine sa urlu de nervi cand vad ca se mai face si altfel . Si din 6 IA am facut 2 la cabinet particular

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Montytaiana nu te trec cu Ia3 nereusit pana nu apare menstruatia sau pana nu faci b hcg, poate totusi mai e o speranta sa nu mai fii suparata te rog.
dma imi pare rau ca te ai ales cu chistul ala, asa sunt medicii in Romania cam toti n-avem ce sa facem decat sa mergem mai departe si sa alegem ce e mai bun ptr noi.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

oanamar bafta multa si sa vii cu 2 liniute in 2 sapatamani.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

am scris si la alt capitol si fac un paste si aici ca poate e de folos cuiva :

dragelor, ma bag si eu in vorba ....sper sa nu va suparati .

eu am facut eco cam din 2 in 2 zile . in fiecare zi se masurau foliculii . din pacate dr care mi-a facut monitorizarea nu mi-a facut si inseminarea dar ..... am avut noroc ca dr au comunicat . pregnylul l-am facut cu exact 24 ore inainte . data stabilita ptr procedura s-a stabilit in fuctie de cum au crescut acei foliculi . noi nebazam pe vreo 4 dar au fost doar 2 . a fost o reusita din prima . stimularea a fost cu menogon . m-a durut f tare burta de la injectii si m=am ingrasat 7 kg intr-o saptamana, pur si simplu nu suportam pantalonii sa ma stranga ....eram f ametita si o stare f naspa . dupa procedura stiu ca am baut o tona de apa . testul facut in ziua 14 a fost negativ in schimb BHCG in ziua 15 a fost 400. aproape 4 luni am zacut in pat cu papa si totul in pat . a meritat totul !

sper ca v-am fost de folos cu info !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

fetelor, danita, mituna 79 m-am zapacit complet, sau mai bine zis voi m-ati zapacit complet, dar in sensul bun, dupa ce am zacut ieri ca un caine de suparare aflu acum ca s-ar putea totusi sa fie gresit testul????
sunt in ziua 31 de CM in conditiile in care am CM regulat la 28 de zile, si chiar si in cele cateva dati cand mi-a mai intarziat nu a fost mai mult de 1 zi,2
dar am vazut clat 1 singura liniutza, clar una singura
s-ar putea totusi sa mai fie o sansa????
nu vreau sa imi fac iar sperante, dar in sufletul meu nu am incetat sa sper nicioclipa
uratzii nu au venit inca , nici azi, simtome de CM nu am, de fapt nu ma simt in niciun fel, sunt amortita, de suparare, iar pe tampoane, mi-am pus preventiv zilnice nu se zareste nici o umbra
ce ma fac
dim de la serv nu pot pleca pentru testul de sange
se poate face BHCG pe undeva si in week end ?
nu mai stiu nici ce sa mai cred
ajutati-ma cumva
sa mai fac un test?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

sper ca intarzierea sa nu fie de la utrogestan si sa imi fac iar sperante degeaba
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

montytaiana,
in mod sigur se fac analize de sange la medicover , dar iti trebuie trimitere de la un medic din medicover , insa tot sambata de la 8-12 se fac analize de sange si la synevo, daca vrei iti pot spune un numar de tel de la ei(doar ca sa te convingi ca nu-ti trebuie programare din cate stiu eu )

am mai postat si la alt subiect .. poate aici primesc insa si un respuns
so ... va ziceam acum ceva vreme ca mi-a iesit vsh=41.. l-am repetat la cantacuzino , si a iesit ok .. =12
tot azi i-am luat lui sotulica analizele de la synevo(cele data de dr urolog ciurel ..
FSH=6.2
LH=4.3
testosteron=16.57
VSH=7
analize normale, har Domnului ... acum intrebarea e ..au analizele astea vreo legatura cu oligoastenoteratozoospermia lui sotulica , sau nu ??.. acum am alta tema de citire ...

Mergi la inceput