Inseminare (18)
Raspunsuri - Pagina 5
OanaMar spune:
Buna fetelor,sunt inseminata, gata! Pana azi parca inebunisem de tot, nu ma mai intelegeam cu nimeni, nu dormeam..
Acum, sincer sunt foarte calma si cu Dumnezeu inainte.
Inseminarea a fost ff usoara, nici cea mai mica durere sau jena.
M-a tinut pe masa culcata si cu picioarele unul peste celalalt 5 minute dupa care a zis ca sunt gata.
A ramas ca daca cumva nu s-a prins incep un tratament pt ingrosarea endometrului.
i-a dat Premarin pe care l-am cautat in 6 farmacii si nu l-am gasit!
Sper sa fie bine. Oricum sunt cam sceptica tinanad cont ca endometrul meu e f subtire..
Va pupic si mai tinem legatura
montytaiana spune:
stamate, oanamar, romanitza va tin pumnii si ma rog pentru voi
sper sa aveti puterea sa treceti peste zilele astea de asteptare
va pupic
ginamaria spune:
recunosc dragele mele ca inainte sa citesc ce ati scris voi azi eram tare deprimata..........acum mi-am mai revenit,am mai prins curaj....
NATI multumesc pentru povestioara si te astept pe tine si pe altele cu povesti cu final fericit care ma fac sa o iau de la inceput
MIRUNA multumesc ca m-ai pus pe prima pagina,si pentru cuvintele frumoase
OANAMAR iti tin pumnii sa fie bine de data asta,si va fi cu siguranta....DD ne iubeste tare si ne ajuta cu ce avem nevoie
ginamaria spune:
MONTY STAMATE va inteleg perfectdar m-am saturat si eu de asta si vreau sa mai inteleg si sentimentele .Pai nu?dar le vom intelege noi si pe astea............
Nati spune:
Fetelor multumesc frumos de felicitari, si sunt in asteptare de alte gravidute.
Sigur reusiti cu toate pana la finalul anului.
succes fetelor!
montytaiana spune:
miruna 79 poti sa ma treci pe listutza cu a 3 IAD nereusita
sunt foarte trista , bine macar ca am asteptat sa fac testul pana dimineatza ca acum tr sa plec la servici si nu o sa pot sa plang asa cum imi vine, imi vine sa renunt la tot
OanaMar spune:
Buna dimineata fetelor! multumesc pentru incurajari!!
Sunt ok dupa inseminare, nu am nici cea mai mica jena sau durere, m-am linistit si am dormit f bine azi noapte.
Caut inebunita Premarin..nu stiu unde sa il gasesc.
SIncer nu ma astept la o reusita tinand cont de endometrul meu..dar DD are grija de toate!
Am uitat sa va spun. Dupa preparare erau 8milioane de spermatozoizi si dr Moisa a zis ca pt IA sunt ok..Asa o fi?
Va pup, va tin pumnii si voua si la cat mai multe vesti bune
dma2007 spune:
fetelor m-am ales dupa inseminare cu un chist!
povestea mea aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109129&whichpage=3
sper sa nu se inteleaga ca as condamna cumva pe cineva...
asta e viata
aspiranta din 2006
declar si eu la cap
RalMar spune:
Oana cand spui ca erau 8 mil. dupa preparare, parca mai prind si eu sperante. Sper sa-si faca efectul tratamentul sotului, si s-ar putea sa avem si noi aceasta valoare dupa preparare. Ce bine este! Eu eram convinsa din ce citisem pe aici ca singura noastra sansa este FIv + ICSI, dar, poate avem noroc. Macar acum mai pot spera!
georgia_c spune:
montytaiana, sa inteleg ca ti-au venit uratii ... imi pare sincer rau .... nu dispera .. stiu ca e usor de zis .. mai greu de facut ... trebuie sa se uite DD si la noi pana la urma
ralmar , ce mai faci ..??..cand vi pana la urma la bucuresti la consulatie ...?
nu mai tin minte , cum zicai ca a iesit spermograma sotului ?..ce diagnostic are ?
nati ..felicitari pt sarcina , sa fiti sanatosi si tu si bb ... si sa ne tragi dupa tine la odisee ...