Inseminare (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

georgia eu ma gandesc ca daca au iesit hormonalele bine, sa nu fie vreun varicocel.

vrem si noi un - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

spermocultura a facut?

aspiranta din 2006

mergem inainte!trebuie sa reusim!

Mergi la inceput

daca hormonalele sunt bune nu poti decat sa te bucurii
orice ar fi altceva se trateaza!

aspiranta din 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

fetele , pentru raspunsuri .. nici nu stiti cat de mult inseamna pentru mine, mai ales ca tot citesc si citesc, parca vreau sa dau la medicina , si va dati seama ca nu inteleg chiar tot .

varicocel , nu e , sau macar asa ni s-a spus de catre medicul urolog , dr ciurel de la panduri; i-au facut si analiza de chlamydia insa mi-e greu sa cred ca este asta cauza , eu neavand absolut nimic , analiza facuta si din sange si din secretie ..
cat despre spermocultura , maine o face si io sunt in perioada fertila .. ..

Mergi la inceput

miruna 79 te rog trece si la mine pe prima pagina pagina IAD nereusit
acum mi-a venit rezultatul de la hhcg e sub 1, data trecuta a fost peste 1 din cauza pregnilului

si oricum sunt z3, si ovutatia nu s-a produs din cauza asta am chist

aspiranta din 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stamate spune:

miruna79-poti modifica si la mine , astazi z1....IA nr 2 nereusita, ma retrag fetelor cu o mare durere in suflet ca nu am reusit, imi pusesem toate sperantele in ultima inseminare, dar nu a fost sa fie, vitro nu ne permitem, viata e asa de nedreapta....va doresc din tot sufletul mult succes fetelor si ma rog sa reusiti, poate ca o sa mai intru sa va mai citesc dar eu ma retrag, pur si simplu nu mai vreau nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Montyniana, HCG poti sa faci la Medlife pe Calea Grivitei.
Iti sange dimineata si seara pe la 6 ai rezultatul.

http://tt.lilypie.com/gnB1p3.png octombrie 2006

Mergi la inceput

stamate hai capu sus !
cum sa te retragi!
noi femeile trebuie sa fim luptatoare

aspiranta din 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Stamate.....nu trebuie sa renunti la cel mai minunat vis.Poate nu ai nimerit doctorul care trebuie, nu stiu povestea ta,sunt doar in trecere pe aici, dar te rog din suflet nu renunta, inca nu ai eliminat toate posibilitatile.

"o mama este o imagine extraordinara a dragostei lui Dumnezeu"... si cum El ne iubeste, sigur se va intampla minunea mai devreme sau mai tarziu.

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Montytaiana nu pierzi nimic dc faci bhcg asa vei avea un rezultat concludent cum a mai scris aici cocolyso poti sa il faci la medlife se poate si sambata.tin pumnii sa fie bine.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput