Mamici de noiembrie- decembrie ( 97 )
Raspunsuri - Pagina 6
pet.cost2005 spune:
Ok, daca am ramas singurica pe-aici ma duc sa-mi temin salata buff .
bb - odihna placuta !!!! Si eu am picioarele umflate ... pai de aia se preocupa dr. tensiune mare+picioare umflate ... cica nu-i a bine ...
Victo spune:
ce somn, mai ca noi muncim de numa..acu am framantat de gogosi..
am facut baie..(ca apoi s a imi imput parul, cd le-oi coace)..hainele inca nu le-am terminat de calcat..
vine soacra imediat si am ocupat toata camera lor cu zestrea lu bebe..:):)
36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT
bb_yasmi spune:
victo, gogosi?????? de cand mie pofta!!!!! zi mi si mie ce ai pus in aluat la framantat, plssssssssss si cum se fac!!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
36+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 2-3 sapt!!!!
bb_yasmi spune:
hai victo, ca ma doare spatele de la scaun....vino cu retetaaaaaaaaaa!!!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
bubulina noastra
AMR maxim 2-3 sapt!!!!
bb_yasmi spune:
victo, cand poti scrie reteta, ca o fac mai tarziu sau maine!!!!
gata am plecat in patutz, ca ma rupe spoatele....
bubulina noastra
AMR maxim 2-3 sapt!!!!
gabitz78 spune:
buna.
mmmmmm...si eu vreau gogosi!!!!
sunt happy ca ne-au dat astia drumul la centrala si avem caldura!asa ca fac cinste...fiecare ce vrea...
va pup dulce.ma cheama datoria...s-a trezit fi-miu!
Victo spune:
sry, BB da plecasem la calcat..
ufff in sfarsit am terminat..
mai, da grea treaba cu aranjatul hainelor, facut bagaj de spital..
mi=am calcat si chuilotii ce-i iau cu mine..i-am pus pe cei mai lejeri..no, si eu acu cu ce ma mai imbrac, ca la halu la care ii schimb..adica 2 pe zi..ii termin una doua...
ma, eu am pus asa...500 gr faina, un ou, un cubulet de drojdie topit in sare si lapte caldut(cam 100-150 grame), cam 50 gr margarina rama..un zahar vanilat, o picatura de rom, coaja de lamaie.
36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT
danangie spune:
Buna seara din nou,
BB iti multumesc din inima pentru mana de ajutor oferita, sa-ti dea D-zeu sanatate si Sf. Stelian sa te ocroteasca pe tine pe bblina.
Deci, AM REUSIT sa cumpar progesteron de aici!!!! sunt asa de fericita!!!! Acum dragi viitoare mamici am nevoie absolut de experienta voastra!!! Deci sa va explic de ce stiu ca am progesteronul mic.........luna aceasta eu am facut analizele hormonale in ziua a 2-a, in ziua a 14-a si in ziua a 21-a. Stiti despre ce analize este vorba, nu? Analizele de ziua 2 si 14 erau ok. Doar ca la cele de ziua 21, progesteronul era mic. Adica era 14. Limita la laboratorul care l-am facut era: intre 3 si 25. Deci la mine valoarea 14 era mica tare ca pentru ziua a 21-a. Nu? Si de aceea de azi vreau sa iau acest progesteron. Va rog, inca o data sa-mi explicati cum trebuie sa-l iau, daca l-ati luat de capul vostru sau la sfatul medicului, de ce l-ati luat? Ati facut cercetari ca aveti progesteronul mic ? Sau doctorul vi l-a prescris pentru ca ati avut sarcini pierdute in trecute? Va rog mult de tot daca imi puteti raspunde. Sotul nu este prea convins de acest progesteron si vreau sa-l conving ca nu face rau..............sau face rau?
Dana
mult asteptat
Victo spune:
no, acu..vreau nu vreau..tre sa coc gogosile si n-am nicio putere...
36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT
pet.cost2005 spune:
danutza - nu te pot ajuta cu sfaturi despre progesteron ... nu vrei insa sa astepti pana mergi la dr.? Spun si eu, nu te supara ... vad ca iar incepi sa te "implici" in calcule si analize ... cand tre' sa mergi la eco?