Mamici de noiembrie- decembrie ( 97 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

woww petro doar 10 kg ai pus pe tine?? norocoaso!!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

36+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 2-3 sapt!!!!

Mergi la inceput

uffffff cred ca numa' eu am chef de "palavrajit" azi....

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

bubulina noastra

AMR maxim 2-3 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

da chiar petro,10 kg stai foarte bine,pai tu dupa ce nasti ai sa fi ca si inainte,ai scapat de stresul de dupa cu slabitul.bravo!eu cred ca toate in ultima luna abia asteptam sa nastem,v-am zis eu sunt balena pe uscat,sau rata cracanata,deja imi trebuie un sac cu o gaura sa poun si eu pe mine,ca la capitolul pantaloni nu mai exista ceva care sa-mi vina la burta si sub burta nu am cum sa tin nimic ca deja e foarte coborata si ar insemna se merg cu fofoloanca pe afara.mai am o amarata de rochie de care m-am saturat ca nu mai ies din ea!

36+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

irina bine ca iti permiti sa te imbraci in rochie..
eu azi am fost cu 2 per d e pantaloni pe mine, ca era tare frig..acu a iesit soarele si parca pare rezonabil...

36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

bb - daaaaa si toate s-au dus acolo unde trebuie, adica pe burta, in rest sunt la fel ca inainte. Si am mancat bine, nu m-am abtinut de la nimic ... ma minunez si eu cat de "cuminte" am putut sa fiu in privinta kg. Acum nu stiu, sa ma consider norocoasa cu sarcina si kg. sau sa ma preocup ca deja eram grasa inainte de sarcina . Deci, nu te gandi ca sunt fotomodel cu burta ... sunt o grasunica cu burta ...

Aaaaa ... si m-ai "innebunit" cu cola ta .... in viata mea nu am baut asa multa ca acum, in sarcina (ca nu-mi placea) ... mame denaturate ce suntem .

Mergi la inceput

si eu am chef de palavragit, da-mi merge greu comp. de aia apar mesajele asa cu intarziere

Mergi la inceput

petro arati foarte bine! bravo tie!! eu am aproape 20 kg in plus....cateodata stau si am intreb oare voi mai incapea vreodata in hainele dinainte de sarcina???
petro cata cola bei?? hai sa vedem care e mai denaturata dintre noi.....

bubulina noastra

AMR maxim 2-3 sapt!!!!

Mergi la inceput

aaa ... pai intr-o zi daca am in casa (si evit sa cumpar ca sa nu am), un bidon de 2 l ... dar nu beau in fiecare zi. Adica nu cumpar ca sa nu am ca daca asa avea .... as bea ... si am si probleme cu tensiunea ... eu chiar ca sunt denaturata . Ce sa-ti faci daca bidoul ala il are pe vino-incoace !!!!!

Mergi la inceput

Eu in hainele dinainte de sarcina incap si acum ... numai burta da pe dinafara ... de aia zic ca s-au pus acolo unde trebuie kg. astea ... ca dupa aia oi vedea eu cum scap de burta in surplus ...

Mergi la inceput

pai si eu mai incap in pantaloni dar descheiati.... mai nou vad ca mi s-au umflat picioarele tare si mainile. bine ca nu mai am mult, ca nu as mai rezista!!!!
eu cu tensiunea nu am treaba, o am de aviator 120-60 !! deci pot bea linistita cola..... iar cu cantitatea, cam la 4-5 zile cumpar o sticla de 2.5 l!!! noroc ca mai bea si sotzu' cate o guritza ca altfel....

roxule, ancule , ce faceti??????

gata ma retrag si eu in patut la o integrama!!!
ne auzim mai tarziu!! sper sa mai apara si fetele care isi fac somnul de frumusete....

bubulina noastra

AMR maxim 2-3 sapt!!!!

Mergi la inceput