Mamici de noiembrie- decembrie ( 97 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

yuhuuuuu!!!!!!!!!!
adina, ce faci? esti bine? nu ai mai intrat de cateva zile!!
petro, irinutza, flory.......ce faceti fetelor????

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

36+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 2-3 sapt!!!!

Mergi la inceput

irinutza, dragutza, am postat deodata mesajul....

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

bubulina noastra

AMR maxim 2-3 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

da lavi,noua ni se cam intampla cam multe odata,mai tii minte si cu testul

36+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

da irinutz , cata vreme a trecut de atunci parca.....
stii ce ar fi cel mai tare??? sa bnastem in aceasi zi...... hi hi hi

bubulina noastra

AMR maxim 2-3 sapt!!!!

Mergi la inceput

asta ar fi chiar prea tare.stii ca eu am luat nr tau sa anunt prin tine daca nasc,ar fi misto sa te sun sa-ti zic lavi io nasc zi-le la fete,si tu sa zici si eu....
hai ca intru acum in agenda sa-l iau si pe a lu ancutz,si la alte fete,ca poate radem noi radem si chiar asa se intampla.

36+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irina_stef

asta ar fi chiar prea tare.stii ca eu am luat nr tau sa anunt prin tine daca nasc,ar fi misto sa te sun sa-ti zic lavi io nasc zi-le la fete,si tu sa zici si eu....
hai ca intru acum in agenda sa-l iau si pe a lu ancutz,si la alte fete,ca poate radem noi radem si chiar asa se intampla.

36+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

eu de abia astept sa dau mesajul!!!!

bubulina noastra

AMR maxim 2-3 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

io tre sa iau un nr de la fetele astea care nasc asa prin decembrie...:):)ca cele care nasc inaintea mea vor fi busy..iar cele deodata cu mine..prin spitale..vai mama noastra..:)

36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT

Mergi la inceput

victo te ia frica????

bubulina noastra

AMR maxim 2-3 sapt!!!!

Mergi la inceput

mai ciudat este ca eu parca simt ca misca bebeii din ce in ce mai tare,in loc sa se cuminteasca cum am auzit ca fac inainte de nastere,zici ca fac intrecere care loveste mai tare si mai jos.aaaa si vroiam sa va intreb ceva ce nu stiu,se poate sa avem dilatatie fara sa simtim?adica stiu ca ne dilatam dat contractiilor,dar se poate totusi sa nu simt,ca mie imi este frica sa nu se intample si asta.
eu plec la cumparaturi,ca frigiderul meu nu ca e sexy..de acum o da in nudism!

36+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

ciaooooooooo !!!

Mai trec si pe-aici ... suntem bine, sanatoase ... abia satept sa "scap" de formula asta 2 in 1 ... stiu, poate suna aiurea, dar imi e din ce in ce mai greu. Dureri prin toate locurile (spate, burta, picioare, pasarica ), miscari greoaie ... siiiii mai este si curiozitatea de a-mi vedea bubulina si de o cocolosi un pic (mai mult ).

Vad ca toate sunteti cam in aceeasi situatie ... avem deja o mamica pe care o felicit si ii doresc o bebelusa mancacioasa si cuminte !!!!!!!!!

Am vazut si vestea cea mare data de danutza noastra .... te-am felicitat direct la odiseea ta si la jurnal, dar iti trimit si de aici muuuuuulte pupicuri si sa ai grija de samburelul din burtica !!!!!!!!!

Vorbiti numai de mancaruri (ca de obicei, nu e o noutate ) ... eu deja sunt la salata boeuf pe care o fac azi, tot in urma discutiilor de pe-aici ...

bb - vad ca ai schimbat ideea cu nasterea ... si distractie placuta cu mami al tau care urmeaza sa vina !!!

Eu am pregatit bagajul ... cateva lucrusoare ale bebelinei (carut, hainute etc.) si o asteptam cu drag ... bblina e pe pozitii, colul inchis, moale, e in grafic cu greutatea (ultima data avea 2,050 kg. ... adic acum o luna), eu la fel (la greutate ma refer) +10 kg ... deci sunt linistita.

Am facut si vizita cu anestezistul, sunt "pregatita" sufleteste pt. nastere naturala cu epidurala ...

Mergi la inceput