Mamici de noiembrie- decembrie ( 97 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Dana felicitari pentru sarcina .
Eu am luat utogestan oral in perioada de sangerare si apoi pana la 16 saptamani asa : 2 dimineata, 2 la pranz, 2 seara .

Gelula mea de utogestan avea 100 mg.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Dana,

Si eu am luat progesteron pana in saptamana 12 ( am inceput imediat dupa ce am aflat de sarcina). Pierdusem o sarcina in decembrie si analizele facute dupa au aratat progesteronul mic, la nivelul inferior. M-am gandit ca poate fi un motiv pentru care am oierdut sarcina, asa ca la a doua am cerut sa mi se dea imeditiat. Erau ovule vaginale, unul dimineata si unul seara. Sarcina a ddecurs bine, acum sunt in sapt 29.

Daca mai ai intrebari nu ezita sa ne mai intrebi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

na, ca pana la urma tot a trebuit sa aspir in bucatarie, ca am varsat zaharul...

36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetelorrrrrrrrrrr ce faceti???
noia cuma ne-am trezit!!!!

dana, multumesc de urare!! si pe voi sa va octroteasca dumnezeu!!!
eu am luat Utrogestanul din sapt 5 sau 6 (cam asa ceva) din cauza unei scurgeri maro care a tinut cam o saptamana) am luat cate 6/zi oral (din cauza scurgerii nu il puteam lua vaginal) apoi cate 3/zi 1 dimineata 1la amiaza si 1seara. am mai luat tot 6/zo prin saptamana 21 cand am fost cu avionul in concediu atunci mi-a zis dr sa iau preventiv tot 6/zi si 1 no spa ca ajuta impotriva contractiilor, ajuta uterul sa se relaxeze. mie mi-a zis sa iau pana in saptamana 32, doar ca eu mi-am cam facut de cap, dupa sapt 27 am luat doar 1/zi, uneori uitam (desi la dr ii spuneam ca iau cat mi-a zis 3/zi ).
eu stiu ca rau nu are ce sa faca. dar nu poti merge cat mai repede la dr??? sau roaga pe cumnata ta sa vb cu un dr aici in tara in legatura cu nivelul progesteronului tau.

victo,m mersi de reteta. acuma merg sa cumpar drojdie, si mai mult ca sigur maine fac si eu!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

36+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 2-3 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..Buna seara fetelor ..am trecut sa semnez condica ca sa nu-mi iau singura painea de la gura
BB YASMI..suntem foarte bine, multumim
..noi am facut mancarica astazi si am profitat din plin de tati..bine mancarica tot el a facut ..noi am papat ca niste purcei..ne-am plimbat prin ploaie si acum ne bagam la o baica calda si in patut la caldurica...va pupam pe toate sper ca sunteti ok...am citit asa un pic printre randuri ...a si sa nu uit SA FIE CU NOROC NOUL CAPITOL!!! DOAMNE AJUTA SA VENIM NUMAI CU VESTI BUNE!!!
DANANGIE ..iubita eu in primul rand iti dau un sfat NU TE MAI STRESA!!..asteapta sa mergi la medic..daca nu ai incredere doar in unul mergi la al doilea..eu una asa am facut..in ciuda analizelor care mi-au iesit ok doctorul mi-a dat si mie a zis ca nu strica vitamina E care am inteles ca este foarte buna pt iminenta de avort ..una pe zi primele 3 sapt, utrogestan ovule unul dimineata si unul seara si no-spa...utrogestanul l-am luat vaginal pana in sapt 13 cand am avut 2 sapt sangerare ca am facut efort si mi s-a dezlipit placenta..atunci l-am luat oral ...plus duphaston..cu atat pot eu sa te ajut!!..EU ITI UREZ SUCCES!!

ROXANA intram in saptamana 39 "ursuletz" GEORGE IONUTZ
9 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

dana dat fiind faptul ca si eu am avut prob. cu sarcina pierduta cu un an inainte de am ramane insarcinata.. si pt. ca aveam.. simptome ca la ciclu..dr. ginec. a vrut sa fie sigur ca se prinde bine si mi-a dat...prometrium,200mg.. parca atat mi-aduc aminte..nu cred ca mai era ceva...la inceput.. dupa cateva luni cand am inceput sa am si contractii a inceput sa-mi dea si vasosuprina ilfi retard... pot spune ca am avut noroc..ca daca nu era pt. dr. nu mi-as fi dat seama ca acele ar fi fost contractii.. si am avut noroc ca s-au terminat ..si totul a decurs incontinuare bine... sa dea Domnul sa ai mult noroc si o sarcina fara probleme...

Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

DANA SCUZA-MA ..vitamina E pana in saptamana 12 am vrut sa scriu ..nu 3!!!!..scuze!!
..fetelor daca nu ne "auzim " maine eu va pup pe taote si va urez o duminica placuta!!..noi de obicei mergem la curte la socrii si nu stiu cand ajungem acasa..ca sa stiti de mine...va pupam..numai bine!!!

ROXANA SUNTEM in saptamana 39 "ursuletz" GEORGE IONUTZ
7 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

...cred ca arata mai bine acum

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
7 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Vrem si noi gogosiiiiiiii . Cine ma pus sa citesc din urma,acum mor de poftaaaaaaaa .

Dana 31+ Luca-Rares
AMR - 9 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiii si HAI ROMANIA!!!!

sheri nu ma mai primesc cei de la compania de ca am depasit 30 de sapt. asa ca nu ma astepta... dai tu de baut dupa nastere!
petro foarte putin ai luat, eu te-am depasit
dany si mie mi-au facut pofta de gogosi asa ca am trimis pe fratiorul Tustelor in oras sa cumpere prajituriiiii.. om vedea ce gaseste!
irina super, imi creste si mie moralul cand vad cat ai rezistat tu!
dana eu am avut progesteronul mic... adica in Z21 era 8, cu aceleasi limite 3-25! Si am luat tratament puternic, si acum iau ... adica 6 utrogestan/zi(2-2-2) intravaginal + progesteron injectabil 50 mg la 2 zile...injectii pana la 6 sapt., utrogestan pana la 16 sapt... de atunci iau Duphaston 2/zi! Dra la mine a fost si FIV... deci ar trebui sa iei mai putin!
victo vad ca nu te astamperi...tot in bucatarie stai...

pt. fetele care stau in IT. stiti cumva vreau magazin(lant de magazine) care sa fie si in BRESCIA...si care sa comercializeze produse JANE??

PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput