Rahova sau apropiere-33

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _ana spune:

Buna tuturor,
Imi cer scuze dar nu stiu pe cine sa intreb asa ca apelez la bunatatea voastra.
Urmeaza sa vizitez Bucurestiul si m-ar interesa sa achizitionez doua candelabre si o perdea.
Va rog sa-mi spuneti ce magazine sa vizitez.

Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Mire,multumesc...
acum m-am mai linistit,incerc sa fiu optimista,sa gandesc pozitiv...in fond deviza mea e "tot ce se intampla se intampla totdeauna cu un motiv!"
cred ca Monica a tot cobit...mai,te pun nase sa stii!!
ce face Alex? e bine?! sper ca da.....

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
Vio...Doamne ajuta sa fie totul ok si daca-o fii sa fiu nashica eu ma bucur din tot sufletul(vorbesc serios fara gluma) (daca nu ne incuscrim macar sa ne incumetrim) si pe tine si pe mihnea
Dory, ce frumuhsica este alexa ce rochitza de printesa a avut si ce tortulez super...ma bucur ca v-ati distrat

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput

am uitat sa va zic ca alex este mai binishor, parca nu mai tuseste asa rau azi noapte a avut vreo 2 reprize de tuse dar i-au trecut repede si nu a mai facut temperatura...pregatisem deja si panadolul sa-i dau alternativ cu nurofen dar nu a fost nevoie...mergem doar cu nurofen la 8 ore...sa speram ca o sa fie bine si-i trece repede
multumesc ca sunteti alaturi de mine
mire, dory, vio

azi iar m-a pus alex sa-i fac o reteta din revista cu scooby doo..
Biscuiti din Africa de Sud
trebuiau facut in forme de pesti si stelute de mare dar eu am avut alte forme mai micute...inimioare, ursuleti, patratele...etc
serviti va rog...sunt facuti mai mult de alex

monica
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Fetelor, va-m citit repede repejor, acum merg la nani ca maine merg la servici , am emotii deja, sa-mi tineti pumnii sa ma readaptez si Alexa sa nu imi simta prea tare lipsa.

Mergi la inceput

noi am avut peripetii...cand eram gata de plecare la petrecere ruxi si-a prins un deget in usa, are unghia vanata si cred ca o sa-i cada...a plans mult, era varza...obosita...am zis ca nu mai mergem si au plecat doar alex cu tati...apoi i-a mai trecut ruxandrei si am mers si noi dar nu am stat mult...a fost fain...
Dory, servici usor...tinem pumnii...cu alexa nu-mi fac griji daca-i cu mama ta...e super...
sa ne zici cum a fost...
va pup pe toate
somn usor

monica
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna dimineata
DORY servici usor si sa ne spui cum a fost prima zi...si la tine si la alexa
VIO ce mai faci?cum mai esti?
VICKY tu esti la servici?ce mai face baietelul?
MONICA pupam manuta de fetita lovita
LEXI mariuca ce mai face?
va pupic pe toate si va doresc o saptamana buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata.
Urez retroactiv Alexei de Dory la multi ani, mult noroc in viata, fericire si tot ce-ti mai doresc parintii tai, iti dorim si noi!
Dory, succes la servici, sa te readaptezi repede si sa fii bine primita inapoi!
Noi suntem bine, Maria inca mai are mucisori dar nu chiar asa de multi ca pana acum, asa ca suntem pe drumul cel bun. In schimb azi noapte iar n-am dormit, nu stiu ce a avut ca a dormit ff prost...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Dory,bafta la serviciu...
sa nu-ti faci griji ca va fi totul ok,iar puiutzul o sa fie la fel!
iti tin pumnii!!
monica,multumesc ca te oferi nashica
sa dea DD sa fie totul ok si despre asta avem timp sa vorbim,daca o fi sa fie...cine stie?!
mie imi place de tine ca esti tare mamoasa si asa tb sa fie o mama si o nase(ca de aia se si zice ca nasa e a doua mama!!)...
uite pe mine ma doare ca nasii lui Mihnea nici macar de ziua lui nu i-au spus la multi ani,la alte chestii nici nu ma gandesc...si pt asta nu as mai vrea sa-mi fie nasi din nou...
totul e sa reusesc sa -i fentez asa incat sa nu se supere.....nici ei si nici socrii(ca sunt rude,intelegi?! )
pup degetel de Ruxica mica
of,Doamne si cu copii astia ca tare te seaca la suflet cand ii vezi asa mici si cum o patesc...
Mire,ce sa fac?!
multumesc de intrebare....
incerc sa ma adaptez,dar parca nu sunt eu,parca e o poveste pe care o aud si nu reusesc sa o simt!!!
Lexi,sanatate Mariucii...
pt toate fetele

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata pe la pranz si de la mine.
Sunt la servici, beau un ceai fierbinte si "gust" biscuitii Monicai... sau ai lui Alex cu reteta lui Ruxi? In fine, sunt buni.
Vio, sa fie intr-un ceas bun! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos. Cel mai in masura sa decida daca e ok e medicul, dar sunt sigura ca va fi bine. Si pt. Mihnea e bine sa mai aiba un fratior sau o surioara. Fruntea sus si mult curaj! O sa fie bine!
Dory, cu intarziere, La Multi Ani pt. Alexa, sa creasca mare si sa fie sanatoasa! Iar tie servici usor si readaptare rapida. Alexa o sa se obisnuiasca cu ideea. Eu tin minte si acum, cand lucram dupa-masa, ma imbracam in bucatarie, sa nu ma vada Dani, si plecam usor-usor, sa nu ma auda... Pe urma, i-a trecut. Mirela, la serviciu sunt, desi as prefera sa fiu oriunde in alta parte. Preferabil si pe alt continent. Undeva unde nu e iarna.
Monica, sanatate multa lui Alex.
la mamici si sanatate multa la pitici!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput