Rahova sau apropiere-33
Raspunsuri - Pagina 16
Dory232002 spune:
Fetelor, va multumesc mult pt. urari, va
pe toate.
Eu zic ca a fost ok petrecerea, si sper ca toata lumea sa se fi simtit bine.Maine sper sa reusesc sa pun cateva poze.
Monica, multa sanatate lui Alex, cum mai este acum?
monica-elizabet spune:
Dory ma bucur ca a iesit ok petrecerea, asteptam pozele 
alex vad ca se simte cat de cat ok, mai tuseste dar febra nu a mai facut...sa vedem la noapte cum o sa fie...acum are tot feluld e pofte si e nemultumit daca nu i le indeplinesc
a descoperit el ca in fiecare revista cu scooby doo este cate o reteta cu ceva de mancare si a venit astazi la mine sa-i fac clatite iordaniene
asa ca m-am puspe facut...
va pup pe toate
somn usor
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
MIRCLAU spune:
buna dimineata
MONICA multa sanatate lui alex si fa-i toate poftele ca e si el mic

DORY ma bucur ca v-ati distrat,asteptam pozele
noi astazi cred ca stam in casa ca e o vreme.....

va pupic pe toate
MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN
Dory232002 spune:
Neata!
Monica, cum a fost Alex azi noapte?, sper ca a fost ceva trecator si acum se simte mai bine.
Al meu copil este la mama de aseara, va sta la ea toata saptamana asta iar joi va trebui sa plece impreuna la tara.Astazi merg sa-i duc haine groase ca a venit iarna
.Incerc acum sa pun cateva poze de ieri.
violeta69 spune:
fetelor sunt tare trista 

am facut testul de sarcina si e pozitiv...nu sunt trista ca e BB,ci ca nu ma asteptam si am luat medicamente!
stiti voi,medicamente pt tensiune si ceva pt stomac...
am intrerupt in urma cu o saptamana cand am vazut ca nu-mi mai vine ciclul(ca mie imi vine cam la 21 de zile)...
azi am facut testul si sunt 2 liniute roz ...
sunt tare speriata...
plus ca stiu ca ma asteapta o gramada de teste pt depistarea malformatiilor,apoi eu am colul scurt (de la operatia de conizatie) ...
ma rog la DD sa fie totul ok...

Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Dory232002 spune:
Vio,

eu ma bucur pt. voi daca va doriti cu adevarat acest copil, ai incredere in Doamne, Doamne si totl va fi bine.Doamne ajuta sa fie totul ok.Am sa-ti povestesc prin ce a trecut cumnata mea daca vrei , asta ca sa te incurajez si aici ma refer la sarcina., Pup si capul sus, totul va fi bine, nu te gandi nici o clipa la ce e mai rau, ai incredere in Dumnezeu si gandeste-te ca bblina
va fi bine , la fel si tu.
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by Dory232002
Vio,eu ma bucur pt. voi daca va doriti cu adevarat acest copil, ai incredere in Doamne, Doamne si totl va fi bine.Doamne ajuta sa fie totul ok.Am sa-ti povestesc prin ce a trecut cumnata mea daca vrei , asta ca sa te incurajez si aici ma refer la sarcina., Pup si capul sus, totul va fi bine, nu te gandi nici o clipa la ce e mai rau, ai incredere in Dumnezeu si gandeste-te ca bblina
va fi bine , la fel si tu.
Dory & Alexa
Dory,noi ne dorim,adica eu si Mihnea,taica-su mai putin...
tot sunt trista

spune-mi despre cumnata,poate ....poate....
multumesc

Dory232002 spune:
Aveti cateva poze incepand de aici:
http://s184.photobucket.com/albums/x64/dory272006/?start=0
violeta69 spune:
Dory,ce fetitza frumoasa,ce rochita super...
si tortul e nemaipomenit...
cred ca a fost super!
inca o data,sa -i dea DD numai noroc si sa va bucurati de ea!

MIRCLAU spune:
VIO nu trebuie sa fii trista pt ca medicamentele daca nu le-ai luat prea mult timp si nu sunt fff puternice nu cred ca e problema,oricum eu zic ca trebuie sa fii fericita pt ca ii vei face o surioara/fratior lui mihnea si restul iti va spune medicul ce trebuie sa faci... eu sper sa fie bine si sa fiti fericiti

DORY ce frumusica este alexa...
iar tu esti mortala cu noua tunsoare,te prinde fff bine
MONICUTA voi ce faceti? sper ca bine..
baietelul bolnavior
noi am mancat de pranz si acum ne pregatim sa mergem pe la metro sa mai luam cate ceva,va pupic pe toate,o zi buna