Rahova sau apropiere-33
Raspunsuri - Pagina 12
monica-elizabet spune:
mama vio eu cred ca muream cu ea de gat...cum adica sa stranga el tot dupa ceilalti????
alooo...n-o fii fost el cuminte da' matalica de ce te superi pe copil si n-o iei pe duduitza de podoaba capilara???
auzi si dupa ce ca a strans tot l-a parat...? 
las ca ma duc eu intr-o zi dupa mihnea
sa-l iau de la semi si-l razbun ![]()
cozonacii abia peste cateva ore sunt gata toti ca sa-i pozez...m-am apucat tarziu de ei din pacate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Dory232002 spune:
Violeta, nu stiu daca e chiar exagerare cu ciupercareala, dar daca am luat 2 kg, trebuie sa si fac ceva din ele, nu?, ca altfel se strica in frigider
.Si in legatura cu dna de la semi, Mihnea are dreptate, dupa ce ca la pus sa faca curat dupa ceilalti la mi si parat, ce doamna paracioasa....
monica-elizabet spune:
mie nu mi se pare exagerat nici 5 kg...bine eu cand sunt acasa cumpar fiindca mancam si cu ai mei si de-aia nu mi se pare mult...4 adulti si 2 copilashi ![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
monica-elizabet spune:
poftiti la Cozonacei si-o felioara ![]()
sunt mai brunetei asa ca i-am facut cu zahar brun si doar stau in Rahova...si mie-mi plac brunetii ![]()
astept cafelutza
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
preda_vicky spune:
Buna dimineata. Monica, dau o
la cozonaceii tai.
, ciuperci! Ce gospodine avem aici
! Ar tb sa o invit si pe socrela pe DC, sa-si imbunatateasca retetele
!
si wk placut!
http://community.webshots.com/user/viki39
violeta69 spune:
monica,te-ai gandit si la mine cand ai mancat cozonacul asa caaaald!!!???

cu doamna pedagog am sa discut azi dupa amiaza,ca Mihnea mi-a povestit toata tarasenia acasa....acolo nu stiam...
nici nu am stiut cum sa-i explic si ce sa-i explic de ce nu s-a tinut cuvantul doamna.....ce sa-i spun?
i-am zis si eu sa o intrebe azi de ce nu s-a tinut cuvntul ca el si l-a tinut?!
Dory,am glumit ma cu ciupercile....moama ce-mi plac ghebele,alea murate 

da' de vreo 3 zile faceti numa ciuperci ![]()
![]()
![]()
Vicky pupam scolarel constiincios....mai avem o saptamana si luam si noi vacanta![]()
pt toate fetele 
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
MIRCLAU spune:
buna dimineata
moama MONICA sunt ca lumea cozonacii,dar ai facut nu gluma....mai arunca si la noi cativa,noroc ca eu mi-am facut pofta ca altfel cred ca ma aveai pe constiinta....
VIO eu nu sunt de acord cu educatoarele astea,trebuie sa fie si ele mai indulgente,ce naibii are copilul 2 luni de scoala si vrei sa fie smirna?

VICKY voi pe unde sunteti?
LEXI ce face piticuta?e mai bine?multa sanatate..
va pupic si intru mai tarziu un pic ca acum savurez o cafelut cu o felie de cozonacel![]()
MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN
MIRCLAU spune:
DORY voi ce faceti? nani?eu am terminat azi cu ciupercile,asa ca gata nu le mai stresam pe fete![]()
MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN
Dory232002 spune:
Mooooaaaammmmaaaaa, Monicaaa, 7 cozonaci???ai dat la toata strada???, cat ai stat sa-i faci?Eu din pacate nu stiu sa fac cozonac, nu am facut niciodata, pt. mine e mai simplu sa ii cumpar
, stiu ca nu sunt la fel de buni ca cei facuti in casa , dar asta e... la cozonaci chiar nu ma bag.
Mirela, suntem pe aici, numai ca de cand ne-am trezit am mai facut putina ordine prin casa , ma-m tot ocupat de asta mica , si nu am avut timp de net.Astazi sunt in febra cumparaturilor.
Peste vreo ora vine mama sa ia fata la ei ca sa pot sa ma duc linistita la cumparaturi si sa pot face curatenie in casa pt. maine, mi-o aduc ei maine dimineata acasa cand se trezeste.
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
vuna cafelutza...tot beau peste tot...
dory am facut 8 cozonaci da pana sa-i scot si sa-i pozez unul era deja papat ![]()
e adevarat mai si dau din ei dar la noi se mananca repede...de Craciun de Paste cand suntem acasa fac vreo 16 cozonaci si tot nu ne ajung ![]()
azi fac linte...si niste cornulete pentru la alex la gradi...da inca nu ma apuc...bantui pe-aici ![]()
va
pe toate
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun