Rahova sau apropiere-33

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ah...acum mi-e si mai pofta...si mai dureaza cel putin vreo 2 ore pana iese primul

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

monica iti trimit?...
pai ce numai tu sa ne faci pofta?

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Mirelaaaa , ce-i cu voi? ca vad ca nu mai prestati Dc, sper sa fiti ok.
Tocmai a trecut Cristina pe la mine 2 min, ear pe fuga , Ale este in continuare cu mucisori iar cristina era nervoasa, se certase cu nenea administrator ca nu le-au dat caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cum bre nu presteaza...? uite-o aici
offf...cris imi pare rau ca sunteti bolnavioare in continuare pitica sa se faca bine repede...

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput

, fetelor ce de ati mai scris, si eu cand am deschis netul ultimul mesaj aparea al meu , iar dupa ce am dat trimite mi-au aparut mesajele voastre

Mergi la inceput

CRISTINA multa sanatate si sa stii ca acum toti copii au mucisori,vremea asta,ba e frig ba e cald....va pe amandoua

Mergi la inceput

DORY de dimineata nu am intrat ca am fost ocupata cu mancaruri de ciupercicine m-o fi pus sa iau atatea

Mergi la inceput

Si cand te gandesti ca ai vrut sa iei mai multe....
Si eu mai am cateva, sa vedem ce fac cu ele..., eu am fript multe in ziuz aia in care le-am luat, am facut si tocanita si azi toate coditele de la ele le-am fiert , le-am pasat cu blenderul si le-am pus la chiftelute, si tot mai am, mai bine i le dadeam lu mama azi sa faca si ea ceva din ele, dar lasa ca i le dau maine

Mergi la inceput

DORY m-ai omoratai dreptate cred ca acum eram,aoleu ce am mai ras
MONICA vezi ce ne vaitam de niste amarate de ciuperci si tu daca erai mama-mama ce bunatati faceai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

mai ce de ciupercareala pe-aici
si eu sunt fun ciuperci,dar voi exagerati
mai faceti si o pizza,cu ciuperci muuulte...era o idee
monica,hai cu cozonacu' ca mor de pofta...
ma,mie asta nu-mi iese nici de frica,ca n-am rabdare sa-l framanta atat..daca s-ar framnata singurrrrr
si eu ma gandeam la o masina de facut paine,impart cantitatile in doua,trei si gata....ce nu iese?!

am avut sedinta la scoala azi...
ei,copii cica sunt toti buni si ca o sa fie o concurenta mare!!
mai sunt din astia de se ridica in picioare,mai vorbesc.....o fetita isi suge degetul(asta mi-a spus mama ei ) ca cica a dat-o de 6 ani la scoala ca nu a mai vrut la gradi....
al meu nu-si stie caietele,dar asta pt ca el mai are si caietele de semi....
si o sa inceapa cu testele...atunci sa vezi nervi la Violeta

si ,evident ca la semi nu a fost cuminte,dar el a plans de mama focului ca doamna nu s-a tinut cuvantul si l-a parat la mine ...
ca i-a zis sa starga tot de prin calsa dupa copii si el a facut asta si ea nu s-a tinut cuvantul
asa ca azi suntem suparati,am stricat prietenia....
dar a inteles pana la urma ca eu mi-am tinut cuvantul,el e cel care nu si l-a tinut cand mi-a promis ca e cuminte
urmeaza ziua de maine si pedeapsa de we...nu va primi nimic...cum nici azi nu a primit ca nu a meritat
noapte buna,

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput