Mamici de iulie-august 2008

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by crisarh

eu as avea mai multe intrebari, dar nu stiu de ce apare NE-MODERATE!!!! acolo unde la celelelte apare Trimis 22 10 2007 ?

Cand ii anuntati pe parinti? Dupa vizita la doctorr sau imediat dupa testul pozitiv?
Cum gasesc un doctor bun? Of, la partea asta stau prost si nu stiu catre cine sa ma indrept.

Crisarh, trebuie sa scrii 10 mesaje inainte sa nu mai fie "nemoderate".

Despre parinti, depinde numai de tine si de relatia ta cu ei. Daca ai test pozitiv nu incape urma de indoiala.
In legatura cu doctorul, trebuie sa iti gasesti un ginecolog bun in functie de orasul in care locuiesti si sa mergi cat mai repede la control. Sa faci un istoric al bolilor pe care le-ai avut, grupa sanguina si RH-ul ta u si al tatalui, diverse detalii despre ciclul tau si asa mai departe. In functie de astea doctorul iti da un "tratament de sustinere" mai mult sau mai putin complex.
E foarte bine sa citesti mai multe despre ce ai voie sa mananci ce nu ai voie sa mananci, ce ai voie sa bei, ce nu, etc. etc.
Intreaba orice ai nevoie aici la Odisee si iti raspundem.

Te pup, felicitari

In asteptarea lui
http://bd.lilypie.com/lEbGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara tuturor,

Fetelor am deschis al doilea CAPITOL.Dar trebuie sa asteptam sa il modereze. Am rugat moderatorii dar se vede ca nu am rezolvat nimic.........aparte ca nu mi-au trimis nici macar nu se poate si gata............dar ma rog..........sa asteptam cu rabdare sa il modereze.

mult asteptat

Mergi la inceput

Deci azi la ostetrica nu e ca am facut cine stie ce.........o persoana mai aiurita ca ea nici ca am mai vazut. Deci....mi-a "n" intrebari...a completat "n" foi.......acu' ii ziceam un lucru, acu' il uita si ma intreba din nou. Ma rog....nu e ca imi puneam cine stie ce sansa in tipa asta. Imi pun sansa pe 12 noiembrie cand merg la doctorita pentru vizita ginec plus alte chestii. Pot sa va spun ca deja mi-am facut programarile pentru toate ecografiile care trebuie sa le facem. Nu e ca as fi vrut dar cica asa se procedeaza la respectivul spital unde voi merge sa-mi fac eco pentru translucenta nucala si dublu test. Il am pe 6 decembrie. Sper sa fie totul bine si sa ajung acolo si sa fie totul ok. Pe urma celalalte le am pe 5 februarie 2008 si 23 aprilie 2008. Cam atat. Acum trebuie sa ma invart sa-mi fac o ecografie in saptamana 7 ca sa vad daca e totul ok.

ALINUSHCA eu te felicit de pe acum. Un test nu e pozitiv daca nu esti gravida. Deci oricat de palida ar fi e cu ochisori. Incepe sa iei acid folic. Numai bine

Bun venit tuturor noilor . Cine vrea pe lista va rog sa-mi dati toate datele. Pe urma, dupa ce scapam de moderarea mesajelor va voi trimite pe PM parola userului comun.

MONALAC care-i treaba cu pestele? Ai mai aflat ceva? Ce bine ca tu deja mergi la doctor.

mult asteptat

Mergi la inceput

ALINUSHCA ce frumoasa-i semnatura ta

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Crisarh unul si bun e suficient. Dar cum eu am fost foarte nerabdatoare si mi-am facut testele foarte repede si la primul abia se zarea a doua liniuta si la urmatoarele a fost mai clara le-am tot repetat. Cred ca am si vrut sa traiesc in fiecare zi bucuria celor doua liniute.
Eu initial am spus ca le voi spune parintilor dupa ce merg la medic. Si aici am zis ca tot atunci o sa scriu. Dar azi dimineata erau atat de fumoase liniutele ca nu am rezistat. Asa ca v-am spus si voua si parintilor. Dar eu cu mama chiar discut foarte mult asa ca...
Sanatate maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Hello! Vad ca va gasesc bine, ba chiar ne inmultim pe zi ce trece!
Crisarh, ma bucur ca ne intalnim si aici! Sa dea Dumnezeu sa ne vedem cu bine la sfarsitul lui iunie!

Alinush, daca iti ies testele usor pozitive esti insarcionata CLAR! Mie atunci imi ieseau pozitive, dar dupa o perioada mare de timp, o ora, doua, nu imediat. Luna asta, primul test mi-a iesit usor pozitiv in al doilea minut!

Cat despre echo, v-am mai zis, eu mi-am vazut bebele la 4 saptamani si 1 zi, deci nu e prea devreme niciodata sa mergi la doctor! Cum afli ca esti gravi, fugutza la medic!

5+

Mergi la inceput