Mamici de iulie-august 2008
Raspunsuri - Pagina 20
Alina Maria spune:
Buna dimineata buriticute , ce fain ca ne imultim , multa putere si sanatate la toate mamicutele .
A. sa sti ca testele sunt de multe ori palide dar asta inseamna pozitiv . Felicitari draguta !
Maine ma duc sa imi iau masina si imi fac programare la doctor care imi va da trimitere la ginecolog , care ma va tine sub observatia sa pana la sf. sarcinei care se va sfarsi probabil cu cezariana , nu stiu sigur . Vad ce spune si el .
Pt. fetele care nu ma cunosc eu mai am o fetita nascuta tot prin cezariana nu la cerere ci prin probleme , nu am avut dialatatie deloc , asa ca vom vedea e cam devreme sa vb. de asa ceva .
In rest nu pot renunta la cafeluta de dimineata , voi cum stati la acest capitol ?
Alcol nu beau de obicei , de fumat m-am lasat acum 5 ani asa ca sper ca o cafeluta de dimineata nu strica prea mult .
O saptamana placuta va doresc !
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie
crisarh spune:
Salut fetelor.Eu sunt mai noua pe aici. Vreau sa va intreb cat de repede trebuie sa fac programarea la doctor daca ieri, dupa 32 zile de la ultimul cm, a aparut a doua liniuta? Pt ca nu am nici un doctor si trebuie sa ma hotarasc unde merg
Aalina spune:
Vin si eu cu 4 teste cu cate doua liniute.
Miercuri am programare la medic si sper sa stiu mai multe.
Sa aveti o sarcina usoara.
monalac spune:
biribu,aalina,felicitari si bun venit in club!
ALINUSCHA,sg esti insarcinata.asa am patit si eu cand mi am facut testul,am luat m multe teste,iar clear blue,desi e cel mai scump,a iesit cel mai nerelevant,abia se vede a doua liniuta.
DANA,ai fost la dr?fetelor,nu stiu ce se intampla,dar mie mi se pare ca misca bebe.stiu ca practic e imposibil,dar zilnic simt cate o miscare si doar stiu cum e,ca mai am un copil....
Mami de
Cris
Poze Cris
crisarh spune:
quote:Dar de ce sunt 4 teste cu cate 2 liniute fiecare? Asa multe trebuie facute?
Originally posted by Aalina
Vin si eu cu 4 teste cu cate doua liniute. Miercuri am programare la medic si sper sa stiu mai multe.Sa aveti o sarcina usoara.
alinushca spune:
Doamne ce de Aline. Asta pare sa fie odiseea Alinelor, suntem deja 3!! Ce greu o sa mai fie sa ne distingem!
Bine ai venit Alina nr.3 !!

monalac, nu e posibil chiar deloc!
poate doar sunt niste matze pe acolo care comenteaza! ![]()
Daaaanaaaa, ce ai facut la doctoooor?
In asteptarea lui 
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png
mcoca spune:
quote:
Originally posted by crisarh
Buna!
Cred ca si eu sunt o viitoare mamica de iunie-iulie (dupa calculul datei nasterii din link-ul afisat)
Spun cred pt ca azi am vazut cele 2 liniute si pt ca nu am ajuns la doctor sa-mi confirme .
Sunt cam dezorientata ca nu stiu care-i urmatorul pas, doc ginecolog sau de familie? Nici nu stiu cu cine sa vorbesc sa ma indrume ce trebuie sa fac.
Buna
Eu te-as sfatui sa nu mergi la doctor mai devreme de 6-7 saptamani deoarece nu se va vedea mare lucru si vei fi dezamagita si angoasata apoi. NU are de ce sa nu se intample bine.
Vicky 7+
alinushca spune:
Viki, nu sunt de acord cu tine. La ecografie sa nu mearga mai devreme de 6-7 saptamani, dar la doctor sa mearga, sa ii faca un istoric de sanatate sa ii dea sa faca testele necesare, sa ii dea acid folic si ce o mai avea nevoie ca sa mearga totul bine. Si nu la doctor de familie. Obligatoriu la un ginecolog atent ales.
In asteptarea lui 
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png
crisarh spune:
eu as avea mai multe intrebari, dar nu stiu de ce apare NE-MODERATE!!!! acolo unde la celelelte apare Trimis 22 10 2007 ?Cand ii anuntati pe parinti? Dupa vizita la doctorr sau imediat dupa testul pozitiv?Cum gasesc un doctor bun? Of, la partea asta stau prost si nu stiu catre cine sa ma indrept.