Durerea unei pierderi de sarcina ( 44)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Musette, nu mai crede in vise! De data asta va fi invers o sa vezi! Gandeste-te zilnic ca va fi bine si asa va fi!Tu lasa natura sa lucreze ca ce e dat sa se intample se intampla oricum, cu sau fara voia noastra. Ma bucur ca te-am facut sa razi, dar chiar asa este te scuz ca esti un pic mai absenta pe aici, pt ca dau vina pe oboseala...Ai grija de tine si lasa gandurile pesimiste ca vin cu ...

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Ninia !Gata m-am conformat,am alungat gandurile negre,ai dreptate!Sunt putin mai absenta si pt ca la serviciu nu mai pot intra pe net si atunci intru cand ajung acasa dar oricum ma gandesc la voi toata ziua!Tu esti bine da?

http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Sunt bine, da! ma bucur alaturi de fetele astea cu doua liniute....si astept cu nerabdare sa citesc ca si tu ai doua liniute!!!Apoi...o sa vin si eu dupa voi!

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna la toate fetele.
In sfarsit reusesc si eu sa intru si sa si scriu.
In primul rand felicitari noilor gravidutze, Dana, Irda. Sa aveti sarcini usoare, la termen si bebei sanatosi. Doamne ajuta. Dana, nu mai fi asa pesimista, cand vrea Doamne Doamne se intampla sigur. Si el vrea mereu copilasi sanatosi si jucausi.
Fetelor am avut azi probleme cu calculatorul, saptamana asta am fost plecata, asa ca nu am mai intrat, dar gandul mi-a fost mereu aici, pe forum.
Am fost si eu la doctor, inca nu am raspunsuri clare la ce s-a intamplat, dar mi-a dat de inteles ca vina ar fi in mare parte a doctorului, pentru ca nu ne-am luat masurile de precautie necesare. In mare parte zic, pentru ca si el si eu ma gandesc ca asa a vrut si Dumnezeu, poate asa trebuia sa se intample de data asta. Oricum asta m-a trezit, m-a facut sa inteleg ca nu sunt eu cea mai mare si mai tare si ca trebuie sa am foarte mare grija data viitoare.
Deci mi-a dat sa fac dupa ciclu, a 6-a zi radiografie a uterului, mamografie si ecografie de san, apoi in ziua a 18-a ceva analize la el, dupa care tragem concluzii si vedem ce facem mai departe. A, si 4 kg date jos in perioada asta, ca sa revin la greutatea de dinainte de sarcina, sa nu avem probleme la urmataorea, Doamne ajuta.
Cam asta am facut eu, plus sarbatoarea de dupa ramadan care a fost aici saptamana trecuta si pe care am petrecut-o la socrii.
Acum merg sa mai citesc din urma, sa vad ce ati mai facut si voi, ca dupa ce am citit despre fatucele gravidutzele, nu am mai avut rabdare si am scris sa le felicit.
, pentru toata lumea si noapte buna.

Carmen mami de Mihai 24.8.99

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

s-a angajat sotul meu, multumesc ptr toate gindurile bune si toate rugaciunile! va pup pe toate fete dragi mie

mirelush, imi pare tare rau de ziua 1, dar inseamna un nou inceput!asa a fost cu sotul, a iesit bine asa cum ai spus

teo, multumesc din suflet ptr luminarea aprinsa, se pare ca a avut spor!am plins cind am citit ce mi-ai scris de dominic, asa este sa stii, am simtit zilele astea, ne iubim, e o conexiune intre mine si ei doi....nu pot sa explic, cind sint eu fericita si linistita si ei sint!

cristy, mai putin si treci de trimestrul 1, ce trece timpul!

jojo, am vazut pozele, e o dulceata aia mica!

irina, sarumina, cum a fost la tine la interviu? sigur a iesit bine, eu, te felicit de pe acuma! inca nu se vede dintele, parca doua margele acolo jos, da roade tot, sa nu cumva sa fiu in raza lui, azi....imi rodea urechea!dominic e mare golan, a simtit el ca m-a ranit cu chestia ca ii place mai mult la gradi, si tot incearca s=o drege, sint ff destepti, nici nu m-as fi asteptat. e tare cuminte, incet incet se face baietel, isi pierde trasaturile de bebe.imi pare rau de z1, nu te pot ajuta cu testele ca nu am facut niciunul

mcrissa, chiar ma intrebam ce mai faci, m-am gindit cum se mai simte sora ta?sanatate multa sa aibe.poate ca cm-ul intirzie de la bebe? tin pumnii sa iasa bine biopsia sorei tale, sanatate multa

michelle, te pup tare, parerea mea o stii, dar sint alaturi de tine

musette, bravo, bine ca te-ai simtit bine in weekend, si te=ai relaxat.ei lasa ai sa vezi ca de data asta se intimpla pe bune visul, ai sa vezi!

laura, la cit ma roade am impresia ca ii dau toti odata! dominic la 7 luni i-au dat 4 odata!cu dominic asa e, a vazut apoi ca am izbucnit in plins si-i parea rau in felul lui!e un scump.atita=l mai iubeste si pupa pe david, ma uit la semnatura ta si-mi vine sa pling de emotie!mai ai putin fata draga, mai ai atit de putin....abia astept sa vad pozele cu bebe mic al teu!si bine zice idaira, dormi cit poti, relax, petrece cit mai mult timp cu sotul, doar voi doi

idaira, dominic imi zice tot timpul ca lui ii plac fetitele, si are o prietena, nu stiu ce si cum face da se lipeste tot timpul de fetite la care nu le mai tace gurita, o cheama noemi!asa e sint innebunita dupa baietii mei! ii pup de nu mai au aer citeodata!sa bat in lemn sint sanatosi, ii dau lui dominic tinctura aia de propolis si echinaceea. of imi pare rau ca te-ai dereglat, dar ai mai facut ceva teste recente, hormonale?sa vezi care e cauza, ceva tratament?esti o persoana deosebita, nu-ti fa griji ca esti cit se poate de normala

irene, am citit abia acuma cu luminarea, se pune daca o aprind in intirziere?sanatate ai grija cu durerile de spate

lau, merci, asa e cu dominic,sint alaturi de tine ptr pierderea suferita

myry, sarumina de rugaciune, vezi ca a prins? s-a angajat din primul interviu, am sot istet! cu dominic asa este. tu, cum esti?ai greturi din cite vad, vezi ca e bine, ti-am zis eu!

andreea, pai cum sa te uitam, ce spui acolo?uite ca nici eu nu mai scriu ca inainte si unele fete isi amintesc de mine!vai, deja 14s, parca ieri ne dadeai vestea buna!felicitari ptr terminarea semestrului

consi, felicitari ptr decizia luata, casa de piatra va doresc si un bebe sanatos cit mai curind, sa va uneasca uniunea!

dana, acu e rindul meu sa te incurajez si sa-ti zic ca uite se rezolva si problemele financiare, sanatosi sa fim. se vor rezolva si la tine, nu te mai gindi, tu sa-ti vezi de sarcina, lasa-l pe sot cu restul!cu dominic am avut dureri inmense de cappoate nasti pe 22 iunie ca si mine, pai ziceam eu bine ca sinteti mame de mai iunie tu si irda.

teo, ai grija ca nu sint indicate fructele de mare ptr gravide!!!astept vestile bune de la eco!tin pumnii

ninia, fa-ti dintii inainte sa apara bebe!

slimatei, mai ai atit de putin....

irda, ai grija de tine si de bebe mic, lasa tu testele de sarcina zuza mica

cristina, imi pare rau de ex, lasa ca-l iei tu nu-ti fa griji. sanatate multa lui andrei, imi pare rau ca a fost bolnavior saracutul!eu sa bat in lemn, nici cu dominic nu am avut probleme pina l-am alaptat exclusiv(6 luni, nici apa nu i-am dat), si pina acuma nici cu david

ingeras, la multe lunisoare Maya!sper sa nu fie nevoie sa-ti scoata trompa sau ovarul, daca totul e ok ei nu scot asa aiurea, daca medicul e bun. si eu am numa un ovar si uite ca am doi flacai, asa ca stai linistita ca se poate!sanatate multa!

va pup pe toate fete dragi mie

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Doamne ajuta, e bine, sanatos bebe, seamana cu mine si a ramas tot baietel. Va multumesc tare mult ca mi-ati tinut pumnii! Va pup!
Flavia, felicitari pentru noul job al sotului, da' nu am contribuit cu nimic. cei de acolo l-au placut pe sotul tau si gata! si nu mai fi carcotasa ca io n-am voie fructe de mare! da' daca Alinush imi facu pofta io ce sa fac... si-am scos reteta la imprimantaaa... da' o pastrez! si daca mai plangi cand iti zic ceva de puiutii tai, io nu mai vorbesc cu tine!
Michelle, scumpo, cum mai esti, te-am cautat si pe mes si nu te-am gasit. mi-e dor de tine. daca ai timp, intra dupa pranz sa te pup.
Alinushule, cred ca se profileaza un bebe la bord! Doamne ajuta! saru'mana pt reteta, da' carcotasa Flavia nu ma lasa sa mananc. asa ca rezist.
Cristina-Ana, bine ca s-a facut voinicul bine, cred ca ai tras o mare sperietura. acum o sa ma uit si la poze.
musette, si ce daca ai visat?
Irda, odihna muulta, ceaiuri de tei cu miere si lamaie si vei fi ca noua!
Danutule, si pe mine m-a durut burtica la inceput, ma doare si acum cand ma supar, nu te gandi la prostii ca va fi tare bine!
Ingeras, ma rog pentru tine!
kossir, pupici, ne era dor de tine!
Lau, pe unde mai umbli? pupici muuulti de tot.
ma scuzati plec sa iau turcoaica de acasa, revin dupa pranz.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

flavia pe tine si dintosi. ce sa zic de interviu cred ca am dat-o in bara ca m-a luat cu intrebari dealea pe care eu nu le pot suferi. cea mai mare realizare profesionala, cel mai mare esec profesional, ganditi-va la o persoana dificila si cum ati reusit sa va intelegeti cu ea..., asa ca nu stiu. au zis ca indiferent de raspuns ma suna pana la sfarsitul saptamanii sa imi spuna da simt eu ca am dat-o in bara. si imi pare tare rau ca trecusem de ce era mai greu adica testul scris si interviul cu resure umane si sef de departament si intrasem pe lista scurta. da asta e . vad eu ce fac. felicitari pt sot. ma bucur tare mult ca s-au rezolvat problemele.
cu analizele am aflat , maine fiind z3 ma duc sa le fac sa vad ce naiba am de nu isi mai revine cmul meu deloc. deja ma gandesc ca daca nu am eliminat tot la avortul ala menstrual? da totusi au trecut 4 luni de atunci. naiba stie.
ingerasa imi pare rau pt ce s-a intamplat. ce ghinion ai si tu. iti tin pumnii sa se termine cu bine totul. stiu ca tutu e un dr bun asa ca va face tot posibilul sa nu strice prea multe pe acolo. te pup.
pup toate fetele sa nu uit pe cineva.
apropo michelle chiar nici un semn? macar sa stim ca esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Neatza fetele!
Ingeras multa sanatate si tinem pumnii sa fie totul in regula. Sa iti traiasca fetita.
Pepsi ma bucur ca a reusit sotzul. Multa sanatate si fericire
Michelle ce mai faci? Sper ca esti bine
Musettepink poate de data asta o sa fie pe bune visul. Cred ca si faptul ca ne dorim atat de mult bebe ne face sa visam diverse chestii sau sa avem simptome false de sarcina. O sa vezi ca o sa fie bine si vine si in curand.
Teo ce ai facut la echografie?
O zi buna!ptr toate.

to be or not to be?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Buna dimineata, dragele mele!
Flavia, ce veste minunata! Sa fiti sanatosi si sa-i mearga bine sotului la npul job. Si sa fie nazdravanii fericiti in culcusul vostru!
Ingeras, imi pare asa rau ca treci prin aceasta incercare... Ma gandesc cum m-am simtit eu cand inital mi-au spus ca am sarcina extrauterina! Dar la mine nu a fost, nu stiu la tine ce sanse sunt ca diagnosticul sa nie corect! Oricum, tin pumnii sa fie bine si sa fie o operatie usoara! Nu-ti fa probleme, bebe poti sa faci si dupa! Si felicitari printesei tale!
Carmen, bine ca esti bine! Eu una nu mi-am pus mari sperante in analizele dupa pierderea sarcinii, poate tu ai mai mult noroc si gasesti niste raspunsuri.
Mustette, si eu am uneori unele vise-premonitii, dar am si vise ale caror semne nu se implinesc. Mai important decat visul este, cred eu, gandirea pozitiva. Si daca nu e sa fie luna asta, stai linistita, nu e sfarsitul lunii, motiv in plu sa te iubesti cu foc cu sotul tau si luna urmatoare!
Ma apuc si eu de lucru, am o perioada destul de aglomerata!
Daca nu v-am numit pe toate, nu trageti in mine, ca pup oricum pe toate!
Consi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Flavia ma bucur mult ca s-a angajat sotul tau.Va pup dulce si pe tine si pe strumfii tai.
Noi crestem pe zi ce trece,noaptea nu dormim.Am fixat botezul ,este chiar de ziua mea de nastere,cel mai frumos cadou din viata mea.Insa eu am depresi postnatale si ca atare nu sunt in apele mele.
Mirela imi pare rau pt ziua 1.
Michele fi tare iubita.
Va pe toate .

Mihaela

Mergi la inceput