Durerea unei pierderi de sarcina ( 44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

INGERAS multumesc de urari! Vai ce groaznic ce ti se intampla. Multa sanatate si sa speram ca iti salveaza trompa daca e in trompa. Numai bine!

Dana

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ingeras, sa dea Dumnezeu sa se termine totul cu bine si sa iti salveze trompa. Si chiar daca nu reuseste, o sa mai poti ramane insarcinata fara probleme si cu o singura trompa. Si sa-ti traiasca fetitza, la cit mai multe lunisoare si anisori!!!
Lau-Meli, imi pare tare rau pentru papagalul tau. Stiu cum e sa pierzi un animalutz pe care il iubesti. Si eu am avut acum citiva ani un motanel pe care il iubeam tare mult si care a fugit intr-o zi pe geam, ca stateam la parter si nu l-am mai gasit. Doamne, ce trist a fost, mai ales sotul nu a mai fost om citeva zile. Am pus anunturi pe la toate blocurile din zona, dar nu l-am mai gasit. Si pe urma sotul a adus-o pe Mitzi, ca nu mai puteam trai fara o pisicutza in casa.

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

M-au omorat astia de la munca !! Si nu pot sa stau de vorba cu voi. Azi m-am enervat asa de tare (si eu foaaaaarte greu ma enervez) ca am crezut ca imi vine ciclul atunci pe loc.
Dar inca nu a venit. Ziua 26. Mai astept. Va scriu mai incolo.

In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Alinush....

Hai ca poate vii dupa mine si dupa Dana la Odisee.....mie asa imi suna!

Irda 4s
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

toate fetele!!

myry, sunt alaturi de voi cu tot sufletul ma bucur pt fiecare graviduta noua, pt fiecare sarcina ce inainteaza frumos si sanatos, pentru fiecare realizare a copilasilor vostri, mamicilor!!

lau imi pare tare rau pt papagalutul tau!!te inteleg perfect, si eu mi-am pierdut pana acum un hamster si un pechinez de doar 6 ani,asta a fost acum cam 4 ani, de atunci nu am mai avut puterea sa mai imi iau alt animalut de casa cu toate ca ii iubesc enorm de mult!

ingerasa, of doamne, ce suferinta trebuie sa induri, suntem alaturi de tine, sa te faci bine, da!!!!

marina, hai nu intri sa ne spui ce ai facut la dr, speram ca e totul bine, da!!

irda, ce frumoasa semnatura ai, la mai mare!!

dana fata hai curaj, totul va fi bine, ai sa vezi!!

michelle, sunt alaturi de tine

mcrissa, multa sanatate sorei tale, si tie putere sa ii fii alaturi!!si eu am o sora si sotul meu are un frate si asa vreau si eu, macar 2 copii, nimic nu se compara cu fratele sau sora, vorba aceea"sangele apa nu se face"!!inca o data multa sanatate ii doresc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Alina....multumesc de apreciere!

Eu sper sa ajunga macar pana vad un 3 in fatza la 4 ala, daca nu mai mult chiar!

Alinuushh...unde umbli , mama? Ti-ai revenit?

Marinaaaaa......baga si tu o vorbulitza sa stim ca sunteti bine!

pup fetele

Irda 4s
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna seara!Am aparut si eu la spartul targului....m-au muncit astia ca pe hotii de cai....asa m-am saturat mama lor .....

Ninia cand am citit ca sunt scuzata dar mai ales din ce motiv m-a pufnit un ras ....ai fost super tare!Ce faci esti bine?

Alinush au trecut nervii?nu te mai enerva ca daca e bebita acolo si ii faci rau....sa stii ca mi-ai facut o pofta cu pastele tale cu fructe de mare cred ca maine fac si eu ca m-am lins pe bot de pofta!!!!!!!!!!!Tin pumnii stransi sa nu vina ciclul.

Cristina Ana e o dulceata Andrei,imi vine sa-l pup cand il vad.
In legatura cu testele de ovulatie nu prea am incrderea ca ti-am zis ca am facut in luna in care am ramas si ele imi aratau ca nu am avulat....tu ai luat progesteron dupa ovulatie 10 zile sau cum?Ti-a prescris medicul?Te pup si trimit un pup virtual si frumosului tau!

Ingeras nu-mi vine sa cred ce am citit.....suntem alaturi de tine ,iti doresc multa sanatate si sa te faci bine pt Maya si sunt sigura ca va veni la un moment dat un fratior sau o surioara pt ea!

Consi spor la pregatiri pt casatorie,e un lucru f frumos sa te casatoresti!!!!!!!

Danangie ce faci?Ai grija de samburel nu?stai linistita si nu-l stresa.Pup fata si burtica!

Pepsi

Irda si sanatate Dariei!

Despre mine va spun ca m-am trezit super dezamagita caci am visat azi noapte ca eram insarcinata si pluteam de fericire in vis ....dar la mine visele se intampla pe dos deci cred ca nu va fi nici luna asta.Ma rog la Dumnezeu sa ma tina tare sa nu o iau razna.....!!!!!!

Va pup pe toate !!!!!!!!!!!!!!

http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Musettepink, eu am luat duphaston 3/zi, din ziua 16 pana in ziua 26 si s-a prins bebe din prima luna de tratament. Mi-a recomandat doctorul, ca cica dupa 30 ani scade mult progersteronul.
Tin pumnii ca de data asta sa se adevereasca visul tau!

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Ingeras,
multa multa sanatate iti doresc si sa te faci bine

http://tt.lilypie.com/Nt6qp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Merci Cristiana Ana , daca nu se prinde nici luna asta iau luna viitoare sigur!Ce iti mai fac pisicutele?cum se inteleg cu Andrei?

http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png

Mergi la inceput